.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 213

Hybrid View

Голям фен Аватара на Agartha
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    типичен гейско-злобно-надменно-нагъл провинциален манталитет

И най-глупавите във форума разбраха, че ви ебавах за това, че съм педал. На теб обаче не ти стана ясно. Защо ли?
    Злоба за какво? Само се опитай да си отговориш сам. Имам знания и достъп до места, които ти и хората като цяло нямат. Имам пари и власт, за която можеш да си мечтаеш. Возя се в удобни немски и английски возила. Чукам шест различни жени и си ги редувам. Дали аз съм злобният?
    Връщай се в църквата и се моли да постигнеш и едно стъпало от духовната йерархия и да получиш поне малко от Знанието, тогава можеш да си даваш мнението и да очакваш да се взема на сериозно. До тогава си един прост християнин с недъг в мозъка, който се кланя на Бог, който не съществува.

Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Злоба за какво? Само се опитай да си отговориш сам. Имам знания и достъп до места, които ти и хората като цяло нямат. Имам пари и власт, за която можеш да си мечтаеш. Возя се в удобни немски и английски возила. Чукам шест различни жени и си ги редувам. Дали аз съм злобният?
    Връщай се в църквата и се моли да постигнеш и едно стъпало от духовната йерархия и да получиш поне малко от Знанието, тогава можеш да си даваш мнението и да очакваш да се взема на сериозно. До тогава си един прост християнин с недъг в мозъка, който се кланя на Бог, който не съществува.

Хахахахаха, REKT...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    ...
    Човек, спри се ве.
    Нито знам какъв си, нито съм се интересувал, нито съм те питал. Ти сам ни изсираш и натякваш какъв си и после сам ни обвиняваш, че сме били злобеели, завиждали.
    Не знам какво се случва, но не ми харесва такова проблемно отношение.

Това ми мяза на някакъв вид нападателен ексхибицонизъм, където самия нападател се изкарва жертва. Така ексхибиционистът двойно изнасилва своите неволни жертви, защото е може би, просто, някакъв супер нещастник.
    Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 13:42

Човек, спри се ве.
    Нито знам какъв си, нито съм се интересувал, нито съм те питал. Ти сам ни изсираш и натякваш какъв си и после сам ни обвиняваш, че сме били злобеели, завиждали.
    Не знам какво се случва, но не ми харесва такова проблемно отношение.

Това ми мяза на някакъв вид нападателен ексхибицонизъм, където самия нападател се изкарва жертва. Така ексхибиционистът двойно изнасилва своите неволни жертви, защото е може би, просто, някакъв супер нещастник.
    Сигурно е трудно да си жертва на двойно изнасилване през интернет форум. Как се справяш с пост-травматичния стрес?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ReinhardHeydrich Виж мнението
    Сигурно е трудно да си жертва на двойно изнасилване през интернет форум. Как се справяш с пост-травматичния стрес?
    явно си толко ограничен, щом смяташ, че насилието може да бъде само на физическо ниво.

И аз не казвам, че се чувствам изнасилен, просто отбелязвам, че на този човек сякаш нещо не му е много у ред.
    Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 13:57

явно си толко ограничен, щом смяташ, че насилието може да бъде само на физическо ниво.n=
    Не, насилието(или тормоз, мисля че е по-правилната дума) може и да е психическо, но не и през интернет, където имаш възможността да игнорираш всичко.

Чувството не е ли като изнасилване през интернет форум.
    Не, по-скоро е жалко и донякъде комично, но най-вече е доста показателно за някои неща.
    Богатия позьор и светския философ-сатанист, срещу християните - да си дойдем на думата, олицетворение на вечната битка, още от времето на Иисус.
    Сигурно е забавно да живееш в такава паралелна реалност, където нещата се развиват по толкова наивно детски начин.... Да си се представяш в образа на защитник на праведните, а ние да сме лошите окултисти, опитващи се да унищожат света и добротата.
    https://www.youtube.com/watch?v=Q3bbsDJWlXQ
    Последно редактирано от ReinhardHeydrich : 06-22-2016 на 16:09

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ReinhardHeydrich Виж мнението
    Сигурно е забавно да живееш в такава паралелна реалност, където нещата се развиват по толкова наивно детски начин.... Да си се представяш в образа на защитник на праведните, а ние да сме лошите окултисти, опитващи се да унищожат света и добротата.
    Стига глупости човече.

И това ми го казва философа-шмъркач, дето за да може да отлепи поне едно ниво от философската си житейска посредственост, задължително се напушва до степен, до която осъзнава жестоката истина, че абажура в хола му е най-добрия приятел и събеседник за развитие на философското си кпд. И дето, когато ефекта свърши, насъбраната инерция продължава да го държи в някаква извънбариерна действителност.

И оня дето се хвали с това, че можел да е*e жени. Като бях по-малък, живееш близо до нас един махленски батка, дето където ни видеше и все ни говореше с колко жени спал и че е спал с толкова жени, дето нямаме толкова косми на главите. Ама онзи ако беше на ниво квартална пиянка, то Агарта претендира, че е носител на някакво цитирам "висше Знание", само дето не знам по какво нивото на приказките му се различава от нивото на един махленски вожд.
    Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 19:30

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    Стига глупости човече.

И това ми го казва философа-шмъркач, дето за да може да отлепи поне едно ниво от философската си житейска посредственост, задължително се напушва до степен, до която осъзнава жестоката истина, че абажура в хола му е най-добрия приятел и събеседник за развитие на философското си кпд. И дето, когато ефекта свърши, насъбраната инерция продължава да го държи в някаква извънбариерна действителност.

Хахаха, толкова много damage control.

ПП: Заради това с путката на картинка ли се издразни толкова? Сори, брат, не трябваше да те обявавам така.
    Последно редактирано от Obersturmbannfuhrer : 06-22-2016 на 19:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си