.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 213
    Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    бла, бла, равенство, бла, бла, бла, солидарност, бла, бла, бла
    Ще ми кажеш ли с какво мазния необразован и мързелив циганин, дето на 15 има 5-6 деца от 3-4 различни майки, е равен с теб и мен? По кой критерий е равен? По брой на крайниците ли? Или може би по права? И защо трябва да го издържаш този индивид и потомството му, щом е равен с теб?

Мега фен
    Явно сте някакви фашисто-сбърканяци, но както се отнасяте към другите, нека така и Бог да се отнесе към вас. Така, че сами ковете своята присъда. няма защо да се сърдите, че Бог бил "жесток", ами не, справедлив е. Всъщност Той е просто огледало на вас самите.
    Последно редактирано от defender : 06-21-2016 на 18:26

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ще ми кажеш ли с какво мазния необразован и мързелив циганин, дето на 15 има 5-6 деца от 3-4 различни майки, е равен с теб и мен? По кой критерий е равен? По брой на крайниците ли? Или може би по права? И защо трябва да го издържаш този индивид и потомството му, щом е равен с теб?
    Явно не си ме разбрал, никой не е казал че циганина трябва да лежи и другите да го издържат. Бог не толерира деградацията, но и в същото време Бог е и милостив. Бог познава сърцата на хората, кой се прави на хитра лисица и кой наистина е в нужда.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DerStuermer Виж мнението
    И докато идеите, цивилизациите и политическите доктрини идват и си заминават, не същото стои с расите - там промените са почти необратими. Ето защо е наложително расовия фактор да е основен за всяка една доктрина, която има претенцията да е в полза на народите, расите и човечеството като цяло.
    И коя раса дава най-добра предпоставка за достойни хора? И кой е фактора определящ, че една раса е най-добра предпоставка за достойнство? - щото едни раси имат по-красиви жени, други раси им е по-голям, трети са по-подредени и т.н.

^На едни раси им е голям и могат да бягат бързо, а други раси развиват наука и дърпат света напред. Кои ли са по-полезни?
    Явно не си ме разбрал, никой не е казал че циганина трябва да лежи и другите да го издържат. Бог не толерира деградацията, но и в същото време Бог е и милостив. Бог познава сърцата на хората, кой се прави на хитра лисица и кой наистина е в нужда.
    Току що похаби цели три реда без да кажеш нищо съществено.

Голям фен Аватара на Agartha
    ^^ Човек, не ме обвързвай с глупости. Явно робуваш на някакви абревиатури и предрасъдъци.
    Не те обвързвам, чисто и просто се ебавам с теб в прав текст.

Защо мислиш, че не трябва да има взаимна солидарност между бедни и богати?
    Ти не написа само бедни и богати. Между бедни и богати има една единствена разлика и тя е парите и активите, с които разполагат. Аз имам много пари, но съм със стар android телефон. Дадох заем на приятел да си купи последния iPhone, защото няма никакви пари. Ето, има взаимопомощ между бедни и богати. Разликата между нас обаче не е в парите...

Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    Доколкото разбрах от Библията,друг път освен Божия няма
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    Хората НЕ МОГАТ да взимат правилните решения за себе си и останалите
    Контролираме ви, защото сте прости и защото за това сте създадени - да изпънявате команди. Приемете го най-накрая, не е толкова срамно.

^На едни раси им е голям и могат да бягат бързо, а други раси развиват наука и дърпат света напред. Кои ли са по-полезни?
    Не е точно така. Всяка раса има своите плюсове, което не означава, че на тези с големите пишленца и бързото бягане се простира до там капацитета им. Съгласен съм, че европейската цивилизация е интелектуалната такава и е развила света, но не трябва да се отричат останалите. Има баланс, който трябва да се спазва.

Мега фен
    ...
    От нещата, които говорите се вижда, че не сте от много интелигентна раса. Ти се държиш като душевен запъртък, доктора като душевен запек, а агарта си е откровена разпуснато-душевна-либерал диария, с властово-капитиластически амбиции и елементи на пазарна диктатура (където либералната му осанка изведнъж се изпарява) и с типичен гейско-злобно-надменно-нагъл провинциален манталитет, с някакви фанатизирано-месианско-чифутски изказвания за превъзходство, власт и контрол. Демек проблемите са много.
    Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 10:36

типичен гейско-злобно-надменно-нагъл провинциален манталитет

И най-глупавите във форума разбраха, че ви ебавах за това, че съм педал. На теб обаче не ти стана ясно. Защо ли?
    Злоба за какво? Само се опитай да си отговориш сам. Имам знания и достъп до места, които ти и хората като цяло нямат. Имам пари и власт, за която можеш да си мечтаеш. Возя се в удобни немски и английски возила. Чукам шест различни жени и си ги редувам. Дали аз съм злобният?
    Връщай се в църквата и се моли да постигнеш и едно стъпало от духовната йерархия и да получиш поне малко от Знанието, тогава можеш да си даваш мнението и да очакваш да се взема на сериозно. До тогава си един прост християнин с недъг в мозъка, който се кланя на Бог, който не съществува.

Цитирай Първоначално написано от Agartha Виж мнението
    Злоба за какво? Само се опитай да си отговориш сам. Имам знания и достъп до места, които ти и хората като цяло нямат. Имам пари и власт, за която можеш да си мечтаеш. Возя се в удобни немски и английски возила. Чукам шест различни жени и си ги редувам. Дали аз съм злобният?
    Връщай се в църквата и се моли да постигнеш и едно стъпало от духовната йерархия и да получиш поне малко от Знанието, тогава можеш да си даваш мнението и да очакваш да се взема на сериозно. До тогава си един прост християнин с недъг в мозъка, който се кланя на Бог, който не съществува.

Хахахахаха, REKT...

Мега фен
    ...
    Човек, спри се ве.
    Нито знам какъв си, нито съм се интересувал, нито съм те питал. Ти сам ни изсираш и натякваш какъв си и после сам ни обвиняваш, че сме били злобеели, завиждали.
    Не знам какво се случва, но не ми харесва такова проблемно отношение.

Това ми мяза на някакъв вид нападателен ексхибицонизъм, където самия нападател се изкарва жертва. Така ексхибиционистът двойно изнасилва своите неволни жертви, защото е може би, просто, някакъв супер нещастник.
    Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 13:42

Човек, спри се ве.
    Нито знам какъв си, нито съм се интересувал, нито съм те питал. Ти сам ни изсираш и натякваш какъв си и после сам ни обвиняваш, че сме били злобеели, завиждали.
    Не знам какво се случва, но не ми харесва такова проблемно отношение.

Това ми мяза на някакъв вид нападателен ексхибицонизъм, където самия нападател се изкарва жертва. Така ексхибиционистът двойно изнасилва своите неволни жертви, защото е може би, просто, някакъв супер нещастник.
    Сигурно е трудно да си жертва на двойно изнасилване през интернет форум. Как се справяш с пост-травматичния стрес?

BTW, отнема ми точно 1 минута да си направя нов профил, не знам защо някой изобщо си прави труда...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ReinhardHeydrich Виж мнението
    Сигурно е трудно да си жертва на двойно изнасилване през интернет форум. Как се справяш с пост-травматичния стрес?
    явно си толко ограничен, щом смяташ, че насилието може да бъде само на физическо ниво.

И аз не казвам, че се чувствам изнасилен, просто отбелязвам, че на този човек сякаш нещо не му е много у ред.
    Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 13:57

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ReinhardHeydrich Виж мнението
    BTW, отнема ми точно 1 минута да си направя нов профил, не знам защо някой изобщо си прави труда...
    Чувството не е ли като изнасилване през интернет форум.

Мега фен
    Богатия позьор и светския философ-сатанист, срещу християните - да си дойдем на думата, олицетворение на вечната битка, още от времето на Иисус.

ПП: Ама интересно е как само се надушвате, тва не е случайно, тази воня имам предвид.
    Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 14:17

явно си толко ограничен, щом смяташ, че насилието може да бъде само на физическо ниво.n=
    Не, насилието(или тормоз, мисля че е по-правилната дума) може и да е психическо, но не и през интернет, където имаш възможността да игнорираш всичко.

Чувството не е ли като изнасилване през интернет форум.
    Не, по-скоро е жалко и донякъде комично, но най-вече е доста показателно за някои неща.
    Богатия позьор и светския философ-сатанист, срещу християните - да си дойдем на думата, олицетворение на вечната битка, още от времето на Иисус.
    Сигурно е забавно да живееш в такава паралелна реалност, където нещата се развиват по толкова наивно детски начин.... Да си се представяш в образа на защитник на праведните, а ние да сме лошите окултисти, опитващи се да унищожат света и добротата.
    https://www.youtube.com/watch?v=Q3bbsDJWlXQ
    Последно редактирано от ReinhardHeydrich : 06-22-2016 на 16:09

ПП: Ама интересно е как само се надушвате, тва не е случайно, тази воня имам предвид.
    Накрая ще има ли епична финална битка, завършваща с обливането на света с бяла Божествена светлина?

Бях педал, после станах смешен, накрая и позьор... Какъв позьор бе, селяндур (сладур)? Няма да ме познаеш на улицата, когато съм сред вас, хората. Ниското ти интелектуално ниво не може да различи никого от нас в обществото ти от низши същества. Позьор може да кажеш на дъщеря си или на себе си, че се чудиш как дас и избиеш комплексите от глупостта и немотията ти. Аз тук съм анонимен, не печеля от това да казвам истината каквато е, за да съм позьор. Утре, ако сме на опашка, заедно в Лидъл или Кауфланд, дори няма да разбереш, че съм аз. Телефонът ми е по-евтин от твоя, сигуре съм. И часовникът ми не блещука като на дъщеря ти гримната от Пандора.

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    Бях педал, после станах смешен, накрая и позьор... Какъв позьор бе, селяндур (сладур)? Няма да ме познаеш на улицата, когато съм сред вас, хората. Ниското ти интелектуално ниво не може да различи никого от нас в обществото ти от низши същества. Позьор може да кажеш на дъщеря си или на себе си, че се чудиш как дас и избиеш комплексите от глупостта и немотията ти. Аз тук съм анонимен, не печеля от това да казвам истината каквато е, за да съм позьор. Утре, ако сме на опашка, заедно в Лидъл или Кауфланд, дори няма да разбереш, че съм аз. Телефонът ми е по-евтин от твоя, сигуре съм. И часовникът ми не блещука като на дъщеря ти гримната от Пандора.
    Той дефендърчо путка само на картинка е виждал, ти чак с дъщеря го изкара

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    ПП: Модератора е упорито педалче.

Нека поне си заслужа банн-а

lol, шегувам се

Obersturmbannfuhrer
    Guest

Или пък не

Obersturmbannfuhrer
    Guest

Мега фен Аватара на solo_
    Obersturmbannfuhrer, харесваш екзекуции, а?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си