- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Сатаната действа подмолно. Хората също. Хората сатани ли са?
Не, насилието(или тормоз, мисля че е по-правилната дума) може и да е психическо, но не и през интернет, където имаш възможността да игнорираш всичко.
Не, по-скоро е жалко и донякъде комично, но най-вече е доста показателно за някои неща.
Сигурно е забавно да живееш в такава паралелна реалност, където нещата се развиват по толкова наивно детски начин.... Да си се представяш в образа на защитник на праведните, а ние да сме лошите окултисти, опитващи се да унищожат света и добротата.
https://www.youtube.com/watch?v=Q3bbsDJWlXQ
Последно редактирано от ReinhardHeydrich : 06-22-2016 на 16:09
Стига глупости човече.
И това ми го казва философа-шмъркач, дето за да може да отлепи поне едно ниво от философската си житейска посредственост, задължително се напушва до степен, до която осъзнава жестоката истина, че абажура в хола му е най-добрия приятел и събеседник за развитие на философското си кпд. И дето, когато ефекта свърши, насъбраната инерция продължава да го държи в някаква извънбариерна действителност.
И оня дето се хвали с това, че можел да е*e жени. Като бях по-малък, живееш близо до нас един махленски батка, дето където ни видеше и все ни говореше с колко жени спал и че е спал с толкова жени, дето нямаме толкова косми на главите. Ама онзи ако беше на ниво квартална пиянка, то Агарта претендира, че е носител на някакво цитирам "висше Знание", само дето не знам по какво нивото на приказките му се различава от нивото на един махленски вожд.
Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 19:30
Не е никакъв интелектуален напън да използваш евфемизми, даже бих го нарекъл анти-интелектуално, защото е един вид социално индоктринирана самоцензура, която служи само за да не обиждаш инфантилни хора, които не разбират изобщо как функционира езика, думите и смислите влагани в тях.