.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 213

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    явно си толко ограничен, щом смяташ, че насилието може да бъде само на физическо ниво.n=
    Не, насилието(или тормоз, мисля че е по-правилната дума) може и да е психическо, но не и през интернет, където имаш възможността да игнорираш всичко.

Чувството не е ли като изнасилване през интернет форум.
    Не, по-скоро е жалко и донякъде комично, но най-вече е доста показателно за някои неща.
    Богатия позьор и светския философ-сатанист, срещу християните - да си дойдем на думата, олицетворение на вечната битка, още от времето на Иисус.
    Сигурно е забавно да живееш в такава паралелна реалност, където нещата се развиват по толкова наивно детски начин.... Да си се представяш в образа на защитник на праведните, а ние да сме лошите окултисти, опитващи се да унищожат света и добротата.
    https://www.youtube.com/watch?v=Q3bbsDJWlXQ
    Последно редактирано от ReinhardHeydrich : 06-22-2016 на 16:09

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ReinhardHeydrich Виж мнението
    Сигурно е забавно да живееш в такава паралелна реалност, където нещата се развиват по толкова наивно детски начин.... Да си се представяш в образа на защитник на праведните, а ние да сме лошите окултисти, опитващи се да унищожат света и добротата.
    Стига глупости човече.

И това ми го казва философа-шмъркач, дето за да може да отлепи поне едно ниво от философската си житейска посредственост, задължително се напушва до степен, до която осъзнава жестоката истина, че абажура в хола му е най-добрия приятел и събеседник за развитие на философското си кпд. И дето, когато ефекта свърши, насъбраната инерция продължава да го държи в някаква извънбариерна действителност.

И оня дето се хвали с това, че можел да е*e жени. Като бях по-малък, живееш близо до нас един махленски батка, дето където ни видеше и все ни говореше с колко жени спал и че е спал с толкова жени, дето нямаме толкова косми на главите. Ама онзи ако беше на ниво квартална пиянка, то Агарта претендира, че е носител на някакво цитирам "висше Знание", само дето не знам по какво нивото на приказките му се различава от нивото на един махленски вожд.
    Последно редактирано от defender : 06-22-2016 на 19:30

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    Стига глупости човече.

И това ми го казва философа-шмъркач, дето за да може да отлепи поне едно ниво от философската си житейска посредственост, задължително се напушва до степен, до която осъзнава жестоката истина, че абажура в хола му е най-добрия приятел и събеседник за развитие на философското си кпд. И дето, когато ефекта свърши, насъбраната инерция продължава да го държи в някаква извънбариерна действителност.

Хахаха, толкова много damage control.

ПП: Заради това с путката на картинка ли се издразни толкова? Сори, брат, не трябваше да те обявавам така.
    Последно редактирано от Obersturmbannfuhrer : 06-22-2016 на 19:52

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Obersturmbannfuhrer Виж мнението
    ПП: Заради това с путката на картинка ...........
    човече, прояви малко интелектуален напън, всеки може да говор като каруцар. Не можа ли да измислиш нещо по-добро от "п*тка", например можеше да кажеш "членка". Хихи

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    човече, прояви малко интелектуален напън, всеки може да говор като каруцар. Не можа ли да измислиш нещо по-добро от "п*тка", например можеше да кажеш "членка". Хихи
    Не е никакъв интелектуален напън да използваш евфемизми, даже бих го нарекъл анти-интелектуално, защото е един вид социално индоктринирана самоцензура, която служи само за да не обиждаш инфантилни хора, които не разбират изобщо как функционира езика, думите и смислите влагани в тях.

Мега фен
    абе, тая членка малко мяза на Скарлет, с която доктора не можа да спи.

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    абе, тая членка малко мяза на Скарлет, с която доктора не можа да спи.
    Е сега, имаше си приятел момичето, хубав съм ама не чак толкова

Мега фен
    Е сега, имаше си приятел момичето, хубав съм ама не чак толкова
    имала си приятел, та тя нали ти отиде на гости на крак бе човек.

Obersturmbannfuhrer
    Guest
    имала си приятел, та тя нали ти отиде на гости на крак бе човек.
    На гости на баба си, не на мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си