- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво става тука бе момичета ???
Нищо няма да стане! Това не работи!
Поклон за тоя пост! Точно така стоят нещата
!
Напълно е възможно, поне при мен случаят е точно такъв.
Защо пишеш неща, които и сама не вярваш - защо мислиш че ще се вържем на тия глупави и фалшиви клишета?! Всеки знае, че не са истина!
Айде аз ще ти отговоря вместо нея, на разбираем език - защото не те харесва! Очевидно няма нито привличане, нито впечатление (поне не добро)! Дано съм помогнал в превода на посланието ѝ или по-скоро липсата на такова!
Жена почти никога няма да ти каже директно такова нещо! Освен ако тя не ти е просто приятел, при това близък!
Поклон и вечна слава за тоя пост!
Жената "на средна възраст", обикновено вече има поне 1-2 деца!
Самата истина!
Така ще си умре девствен!
Поредното тъпо и невярно клише! Ти нещо друго можеш ли де измислиш?!
"Който подбира - мастурбира!"
Това няма да ти помогне с жените, помни ми думата!
Всяко нещо, което съм казала, го мисля. Не съм глупава, може би съм наивна. А онова нещо, което го написах, ви го копирах. Иначе до последно ще вярвам, че е толкова нелепо това с парите.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
аз се държа така както си се държа
не съм такъв който би играл роля за да се хареса на някоя
ако не се приемаме такива каквито сме няма смисъл
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Който вижда светлина в края на тунела... Вероятно е девствен и ще остане такъв за известно време, докато и той най сетне не я види![]()
светлината в края на тунела не е добро нещо ако вървиш по релсите
Те тука всички умеят да слагат етикети. ;д Повечето, защото имат страшни комплекси. Не ви ли е тъпо, че на по 25-26 пишете по форумите някакви пълни глупости?!
Аз и без това мисля наистина да не влизам вече - нагледах се.![]()
Момичетата имате прекалено много претенции.Даже мога да кажа, че искате мъже като този:
http://prntscr.com/bl04rc
Последно редактирано от Terminator009 : 06-25-2016 на 20:20