- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво става тука бе момичета ???
пичове, съжалявам, че ще ви го кажа, ама в 90% от случаите, момичетата не се кефят на фики
ако си здрав най-доброто, на което можеш да се надяваш е някоя с около 3-4 години по-малка от теб да има daddy issues и да ти се кефи. Нищо стойностно няма да постигнеш. Най-много да боднеш някоя тъпа путка на морето и твай.
Тц тц тц, как ни въ и срам ве, изгонихте аристокрацията ! Сига тука стана едно кремвирш парти, от кен, до народен ! Не си тръгвай моме, може да не си особено умна или мъдра, ама поне си жена и думите ти имат повече сила, над плазмодиите ! Така поне ще става шоу, да гледаме да се доказват кой кремвирш е по пресен от другите![]()
нещо такова. Смисъл, до един период се кефят на някви педали с плочици и причесчици, след това осъзнават някви неща и спират да се кефят на подобни неща, а тези, които продължават да си се кефят са малки лигли, които не си заслужават.
адекватните момичета не се
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Слушайте сега момчета, когато съотношението мъже/жени е приблизително 50/50 %, мъжете са подложени на огромен натиск да се конкурират и жените поставят по трудно достижими стандарти, за да бъдат с някои, тоест много мъже -> по-голям избор за жените->повече мъже склонни да правят глупости и да продават душата си за по-евтино–>поевтиняване на мъжкото месо като цяло, тоест по честа подмяна на говедата->поскъпване на жената, поради високото търсене, но малкото предлагане -> красиви мъже с двукраки прасета ->повече самоубийства, най вече от мъже, защото не могат всички да покрият стандартите за "вървежен", за да намерят и те малко щастие и тннн.Мъжете са скъпи само след война, защото като се избием половината и тогава жените трябва да се конкурират за нас, тоест нашето съществуване не е толкова лесно, както и да го погледнеш
П.П Когато се държиш прекалено мило с една жена, ти и казваш: " Вземи ми всичко ! Аз съм лесен и може да не даваш нищо в замяна ! Ползвай ме и ме замени за някои, които всъщност те възбужда и на които си склонен да доставяш удоволствие, даже и да дава по-малко от мен ! " П.П ДА жените стават свестни, ама след като почне да им изчезва красотата, разбират, че трябва да са с някои, защото вече няма да имат такъв избор както преди(говорим за красивите и желаните)
Просто търсите оправдания и обяснения: 90% от момичетата били повърхностни лигли, които търсят нацепените батки, а "свестните" 10% са рядкост и само те са способни да оценят такива готини пичове като вас!
А по кво се заглеждат "адекватните"?!
А теб какво те привлича и по какво се заглеждаш? Само недей да почваш с "характера", защото вече ще стане прекалено клиширано!
Точно заради търсенето и предлагането, почти всяка жена (дори застаряваща) има избор от мъже и то доста голям!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.