Първоначално написано от Terminator009 Всеки има право да пише, където иска и да дава мнението. Наплашен съм от baby_baby... иска да ме изпревари.
По мнения.
Първоначално написано от solo_ Ти още ли не си разбрал, че от anal sex не се получават такива неща? Много разбираш ти... Винаги може да стане.
Първоначално написано от Dwyd96 Кефи ме аватара... Warcraft 3 наистина? радвам се
Първоначално написано от solo_ Наплашен съм от baby_baby... иска да ме изпревари. иска да те изнасили?
Първоначално написано от inewton Много разбираш ти... Винаги оже да стане. Стават от протъркване. Ако използваш лубрикант (всякакви мазни неща стават), няма да имаш проблеми.
Първоначално написано от solo_ Наплашен съм от baby_baby... иска да ме изпревари. Пак ли си пишеш сам? Първоначално написано от YoungBloodZ иска да те изнасили? Не ревнувай! (ей тамън се разбрахме с попа ии глей спама почна )
Първоначално написано от deitona22 Пак ли си пишеш сам? Къде?
Първоначално написано от YoungBloodZ иска да те изнасили?
Първоначално написано от solo_ Стават от протъркване. Ако използваш лубрикант (всякакви мазни неща стават), няма да имаш проблеми. Аз говрех за хламидиите, пъпеш. Вие с Мурата с маргарин ли го правите?
Първоначално написано от solo_ Къде? Terminatora009 не си ли ти пак? поредния нов профил
Първоначално написано от inewton Аз говрех за хламидиите, пъпеш. Вие с Мурата с маргарин ли го правите? Не ги знам. Не, аз си имам приятел.
Първоначално написано от deitona22 Не ревнувай! (ей тамън се разбрахме с попа ии глей спама почна ) не искам нея...
Първоначално написано от inewton Вие с Мурата с маргарин ли го правите? Свинска мас Първоначално написано от YoungBloodZ не искам нея... изпусна запетайката ;д
Първоначално написано от deitona22 Terminatora009 не си ли ти пак? поредния нов профил Ти психоза ли имаш? Не е мой профил.
Първоначално написано от deitona22 Terminatora009 не си ли ти пак? поредния нов профил Глупости...
Нутрии.
Първоначално написано от solo_ Не е мой профил. Доказателства?
Първоначално написано от YoungBloodZ Доказателства? Няма.
Първоначално написано от YoungBloodZ Доказателства? Не му трябват, защото е очевидно, че сме различни хора.
Първоначално написано от Terminator009 Глупости... Сори,ама толкоз много профили има,че вече не се знае кой НЕ Е solo_ Първоначално написано от Terminator009 Не му трябват, защото е очевидно, че сме различни хора. Докажи?
Първоначално написано от solo_ Не ги знам. Не, аз си имам приятел. Ти ли си жената? Преди имаше голям гъз, ама сега е като круша сигурно, а?
Първоначално написано от deitona22 Сори,ама толкоз много профили има,че вече не се знае кой НЕ Е solo_ Ок, ама аз не съм Solo
Взаимно го правим, inewton.
Първоначално написано от Terminator009 Ок, ама аз не съм Solo Наистина ли? Я докажи.
Правила