Първоначално написано от YoungBloodZ не знам... ще я измисля в последния момент Нещо от сорта "Напускам форума..чао" и след 5 минути"Ебавам се бе пичове"? Първоначално написано от Dwyd96 Не съм аз... Аз съм неговия бог.. Или Дявол ? Първоначално написано от solo_ ти какво смяташ да пишеш в прощалната си тема? Нищо няма да пише,аз не му давам.
Първоначално написано от Dwyd96 Абе къде е мангата ? И аз тва се питам ? Чете манги
Първоначално написано от deitona22 Нищо няма да пише,аз не му давам. много хора напуснаха този форум
Първоначално написано от deitona22 Нещо от сорта "Напускам форума..чао" да нещо такова ще е сигурно... ама без "ебавам се бе пичове"
Първоначално написано от solo_ много хора напуснаха този форум
Първоначално написано от YoungBloodZ каква драма?? Драматична.
Първоначално написано от YoungBloodZ да нещо такова ще е сигурно... ама без "ебавам се бе пичове" И после си пеша на работа. Първоначално написано от solo_ много хора напуснаха този форум Знам,но аз никога не съм ,няма и да го ! хаха
Първоначално написано от deitona22 И после си пеша на работа. ще ми режеш гумите на колата ли? /соло и ти ли напускаш?
YoungBloodZ, дали ще намерим по-добро място?
Първоначално написано от YoungBloodZ /соло и ти ли напускаш? вероятно ще ходя в Бойчиновци - така усещам
Първоначално написано от Indistinct Драматична. как се предполага че трябва да отговоря на това? или беше за край?
Първоначално написано от solo_ вероятно ще ходя в Бойчиновци - така усещам поне ще си на топло! Първоначално написано от solo_ YoungBloodZ, дали ще намерим по-добро място? нз врат
Първоначално написано от YoungBloodZ поне ще си на топло! говоря а ТВУ а ти къде ще ходиш?
Първоначално написано от YoungBloodZ как се предполага че трябва да отговоря на това? или беше за край? Вече отговори.
Първоначално написано от solo_ говоря а ТВУ а ти къде ще ходиш? на работа утре е работен ден все пак...
Първоначално написано от solo_ YoungBloodZ, дали ще намерим по-добро място? Не. Първоначално написано от YoungBloodZ ще ми режеш гумите на колата ли? Можеш да ги смениш..ще я крадна с моя ключ.
Първоначално написано от deitona22 Нещо от сорта "Напускам форума..чао" и след 5 минути"Ебавам се бе пичове"? Или Дявол ? Нищо няма да пише,аз не му давам. Бог, Дявол... едно си също е
Първоначално написано от deitona22 Можеш да ги смениш..ще я крадна с моя ключ. тя е с аларма, GPS, имобилайзер, секретни болтове... Първоначално написано от Indistinct Вече отговори. да аз за разлика от теб отговарям смислено
Първоначално написано от Dwyd96 Бог, Дявол... едно си също е Кимчо,бавно отговаряш..какво правиш с "лили" и "деси"? Попа ще те накаже за това !
Първоначално написано от YoungBloodZ тя е с аларма, GPS, имобилайзер, секретни болтове... да аз за разлика от теб отговарям смислено Аз виждам смисъл в отговорите си. Иначе нямаше да ги пиша.
Първоначално написано от deitona22 Кимчо,бавно отговаряш..какво правиш с "лили" и "деси"? Попа ще те накаже за това ! в Корея имат други имена...
Първоначално написано от YoungBloodZ тя е с аларма, GPS, имобилайзер, секретни болтове... Пред пернишкия винкел нищо не важи!
Първоначално написано от deitona22 Кимчо,бавно отговаряш..какво правиш с "лили" и "деси"? Попа ще те накаже за това ! С деси държа трето кенче с бира. А с лили замезвам
Първоначално написано от Indistinct Аз виждам смисъл в отговорите си. Иначе нямаше да ги пиша. ама във всичките си отговори ли?
Лека нощ котета
Правила