.
Затворена тема
Страница 128 от 239 ПървиПърви ... 2878118124125126127128129130131132138178228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 176 до 3 200 от общо 5969
    аз ще стана министър на сложено от мен правителство

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    аз ще стана министър на сложено от мен правителство
    Дон!

Мега фен
    избери си държава
    аз ще се погрижа за другото

ще управлявам много държави

Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    пацоо :*
    отдавна форумът не го усещам като хубавото и интересно място отпреди и влизам само по навик от време на време.. ://
    Ми и аз опитах да намеря нещо тук за 1-2 дни, но не намирам нищо, ще си го търся в Борисовата с книжка и така

Мега фен
    аз ще ти дам една
    разцепи я на десет
    щом искаш да има
    и за роднините ти

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    още един ден
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на tori
    Ех, на моменти чак аз си се връзвам на глупостите. :ддддд Хапнах си половин киндер и съм доволно джудже, мога да се надъня с вода и да си лЕгам. Лекамека.

Мега фен Аватара на divergent
    Когато миналото ти те преследва... Бахти. Трябва да си сменя номера, обаче си го харесвам и не искам да го сменям. Но пък искам и спокойствие. Дейба.

Мега фен Аватара на Lilanda
    За пръв път ми се случва да мога да споделя наистина всичко на някого и той да ме разбира напълно винаги. Ама всеки път. Не съм вярвала, че съществува някой, на когото мога да се доверя до такава степен. За тези 7 месеца се случиха толкова много неща и той винаги беше до мен. Във всеки един момент на нужда, във всяко щастие, във всяка тъга, той винаги беше до мен. И знам, че ще продължава да бъде. Щом досега не се е отказал, ще ме търпи доста дълго. СБК ;р ;*

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Като труп.Цяла стурин навън,за по 15тина минути вкъщи+ 2 тренировки,а се очератават поне още 2 излизания..едното от които в ск*апания софийски трафик.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ляляляляляляля животът е прекрасен.

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Ляляляляляляля животът е прекрасен.
    Zavisi kak go gledash

Мега фен Аватара на tori
    Ей, много ги обичам тия тримата, ве! И събота ш спретнем едно кОпон по нашенски... Отдавна не е имало такива работи. Жалко, че не мога да го задържа тва норвежко говедо край себе си за постоянно.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    http://prikachi.com/images/433/8826433t.jpg
    айде поредната тъпотия
    постоянно чувам как жената искала и имала нужда, тя заслужавала
    почвам да си мисля че жената е нещо като сириеца
    той има исконно право да живее добре, да яде хубава храна и да има работа и да ебе само защото се е родил
    е същото е брад

Супер фен
    Бе дълъг ден... Днес подкарах физиотерапия с нов вид ток - диадинамичен. Предишният - интерферентният, повече ми допадаше. :/
    На лечебната физкултура пък има някакви студенти практиканти. Било им задължително да имат лятна практика, та сега се въртят безцелно в салона...
    После си хванах трамвая и... на Красно село инцидент - скъса се контактният кабел... Даже единият му край се удари няколко пъти в прозореца, до който бях застанал.

А за капак цял следобед се борех с един нов вентилатор за процесора... :/ Компютърът при нашите вече се брои за архаичен - на 9 г. и нещо, с Intel Pentium 4 и Socket LGA 775. И преди седмица му се скапа вентилаторът на процесора. Хубаво - поръчах си нов (някакъв евтин - за 18 лв.), който уж става на Socket LGA 775, 1155 и 1156, но се оказа, че не може да бъде закрепен на дъното - същото си е фиксирано единствено за LGA 775, а новият вентилатор си е баш за 1155. Някакви 1-2 милиметра разлика в разстоянието между винтовете, ама... В крайна сметка от един бракуван и един чистак нов, но несъвместим вентилатор, с помощта на поялник направих трети - от стария взех радиатора, от новия - вентилатора, модифицирах му дупките в пластмасата чрез поялника и ето - трети, работещ и ставащ на дъното. (:

Сега ми е кофти, щото портокалците са на финал. Бях за Уелс. Ама на... В момента на Европейското останаха 3 отбора - вече твърдо стискам палци на немците. Утре да бият Франция с минимален резултат, а в неделя да отнесат с разлика Роналдо и компания. (:
    Последно редактирано от M**** : 07-06-2016 на 21:49

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    За тези 7 месеца се случиха толкова много неща и той винаги беше до мен. Във всеки един момент на нужда, във всяко щастие, във всяка тъга, той винаги беше до мен. И знам, че ще продължава да бъде.
    е радвам се
    един път да вида една щастлива жена
    то иначе не са мрънканици, цупения, номерца, изисквания, условия бах мааму

Мега фен Аватара на divergent
    През цялата смяна ми беше много гадно. Едно съобщение може да ти прецака всичко. Но пък при нея всичко е наред и тази мисъл донякъде ме разсейва от събитията около мен. След работа минах през Бачето, за да се видя с компанията и да догледаме мача, сайдера ми се отрази добре.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    е радвам се
    нали :Д

anonymous990763
    Guest
    Какво по-хубаво от косачките за трева под прозореца в 7:15?

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Мии,Костенурке,бормашина в 8 часа сутринта в събота примерно.
    По темата-сънен и се чудя дали да тичам или да се отложи.

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    абе аз нещо съм болен ама ще се стягам

ми вие
    кви
    ги
    вършите
    уе

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    е радвам се
    това е защото си има мъж, който я гледа като дете, но я кара да се чувства жена

по темата
    много рязко ми се сменя физическото състояние
    не знам от жегата ли е какво
    ама както съм си добре и изведнъж много се изтощавам
    снощи за първи път от доста време заспах преди 12, а едва станах сутринта и сега още не съм се разсънила и нямам никаква енергия
    мисля да хапна нещо протеинесто днес, че като се замисля май почти не съм яла нещо по-различно от плодове и зеленчуци последната седмица

и също така да кажа здравей на столкъра ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си