- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
аз ще стана министър на сложено от мен правителство
избери си държава
аз ще се погрижа за другото
ще управлявам много държави
аз ще ти дам една
разцепи я на десет
щом искаш да има
и за роднините ти
още един ден
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ех, на моменти чак аз си се връзвам на глупостите. :ддддд Хапнах си половин киндер и съм доволно джудже, мога да се надъня с вода и да си лЕгам. Лекамека.
Когато миналото ти те преследва... Бахти. Трябва да си сменя номера, обаче си го харесвам и не искам да го сменям. Но пък искам и спокойствие. Дейба.
За пръв път ми се случва да мога да споделя наистина всичко на някого и той да ме разбира напълно винаги. Ама всеки път. Не съм вярвала, че съществува някой, на когото мога да се доверя до такава степен. За тези 7 месеца се случиха толкова много неща и той винаги беше до мен. Във всеки един момент на нужда, във всяко щастие, във всяка тъга, той винаги беше до мен. И знам, че ще продължава да бъде. Щом досега не се е отказал, ще ме търпи доста дълго.СБК ;р ;*
Като труп.Цяла стурин навън,за по 15тина минути вкъщи+ 2 тренировки,а се очератават поне още 2 излизания..едното от които в ск*апания софийски трафик.
Ляляляляляляля животът е прекрасен.
Ей, много ги обичам тия тримата, ве! И събота ш спретнем едно кОпон по нашенски... Отдавна не е имало такива работи. Жалко, че не мога да го задържа тва норвежко говедо край себе си за постоянно.
http://prikachi.com/images/433/8826433t.jpg
айде поредната тъпотия
постоянно чувам как жената искала и имала нужда, тя заслужавала
почвам да си мисля че жената е нещо като сириеца
той има исконно право да живее добре, да яде хубава храна и да има работа и да ебе само защото се е родил
е същото е брад
Бе дълъг ден... Днес подкарах физиотерапия с нов вид ток - диадинамичен. Предишният - интерферентният, повече ми допадаше. :/
На лечебната физкултура пък има някакви студенти практиканти. Било им задължително да имат лятна практика, та сега се въртят безцелно в салона...
После си хванах трамвая и... на Красно село инцидент - скъса се контактният кабел... Даже единият му край се удари няколко пъти в прозореца, до който бях застанал.
А за капак цял следобед се борех с един нов вентилатор за процесора... :/ Компютърът при нашите вече се брои за архаичен - на 9 г. и нещо, с Intel Pentium 4 и Socket LGA 775. И преди седмица му се скапа вентилаторът на процесора. Хубаво - поръчах си нов (някакъв евтин - за 18 лв.), който уж става на Socket LGA 775, 1155 и 1156, но се оказа, че не може да бъде закрепен на дъното - същото си е фиксирано единствено за LGA 775, а новият вентилатор си е баш за 1155. Някакви 1-2 милиметра разлика в разстоянието между винтовете, ама... В крайна сметка от един бракуван и един чистак нов, но несъвместим вентилатор, с помощта на поялник направих трети - от стария взех радиатора, от новия - вентилатора, модифицирах му дупките в пластмасата чрез поялника и ето - трети, работещ и ставащ на дъното. (:
Сега ми е кофти, щото портокалците са на финал. Бях за Уелс. Ама на... В момента на Европейското останаха 3 отбора - вече твърдо стискам палци на немците. Утре да бият Франция с минимален резултат, а в неделя да отнесат с разлика Роналдо и компания. (:
Последно редактирано от M**** : 07-06-2016 на 21:49
През цялата смяна ми беше много гадно. Едно съобщение може да ти прецака всичко. Но пък при нея всичко е наред и тази мисъл донякъде ме разсейва от събитията около мен. След работа минах през Бачето, за да се видя с компанията и да догледаме мача, сайдера ми се отрази добре.
Какво по-хубаво от косачките за трева под прозореца в 7:15?
Мии,Костенурке,бормашина в 8 часа сутринта в събота примерно.
По темата-сънен и се чудя дали да тичам или да се отложи.
абе аз нещо съм болен ама ще се стягам
ми вие
кви
ги
вършите
уе
това е защото си има мъж, който я гледа като дете, но я кара да се чувства жена
по темата
много рязко ми се сменя физическото състояние
не знам от жегата ли е какво
ама както съм си добре и изведнъж много се изтощавам
снощи за първи път от доста време заспах преди 12, а едва станах сутринта и сега още не съм се разсънила и нямам никаква енергия
мисля да хапна нещо протеинесто днес, че като се замисля май почти не съм яла нещо по-различно от плодове и зеленчуци последната седмица
и също така да кажа здравей на столкъра ;д