- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Мога ли да се възползвам от офертата? (:
Аз съм скромен и непретенциозен. Бих се (за)радвал на - бобена чорба, сготвена в гърне, леща, зелен боб, миш-маш, пържен лук/праз с яйца, ориз с гъби, пица с шунка и гъби, печени гъби, пържоли с печен лук, шишчета с чушки и лук, овчарска салата. (:
За преглъщане на храната - добре разреден айрян, може и боза. За скарата може и чаша червено вино.![]()
Марчо кво прави скатев бе
що го няма
все повече хора изчезват от форума
един вид заявяват че са пораснали
на мен в близката година не ми се очертава да го напусна
^ Преди месец човекът си бачкаше.
аз не бих споделял, че много обичам да ям
че кой знае, може М*** да е като него
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5...82%D1%8A%D1%80
Хахаха .. Ми в гореизброените неща не сподели да иска човешко месоСигурно се прикрива.
знам само че ще стане по най-добрия начин за мен
да видим дали ще съм щастлив
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
има нещо вярно
никенцето изчезна а уж имаше какво да каже по всяка тема
и всъщност изчезна точно когато м си направи заявката
прахосник, дреболиите ще ги взема аз
много е сладко как с предложение за услуга всъщност се похвали и въобще не се усети
няма лошо, това му е чар и като цяло донякъде се възхищавам на особата му
Започмах да се притеснявам :Д Досега не да ми казали ,че ще ме оравят на скара, с дреболиите барабар .. Даже не знам как да го приема
И все пак съм наивна и вярвам ,че дори в най-големите престъпници(изклпчвайки M*** от списъка,защото не е потвърден такъв) има добро.![]()