- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Като не ми вярваш - повярвай на ДОТА, LoadRunner и dreamwalker. Може да ги питаш за подробности - те ще ти разкажат.
бих ти препоръчал да практикуваш балконинг
1во за теб ще е полезно
2ро предполагам че повече ще ти се отдава от сглобяването на изречения
Три часа сън... Не е като без хич де, неочаквано свежа съм даже. А какво става, нямам никаква идея, просто им усещам заговора и се дразня. Не, че имам против да стане така, но не искам да се насилват нещата.
Чувствам се ранен.![]()
M****
Няма пък. Ще разбера-ще се престрашат да разкажат . Аз не се отказвам лесно.
По темата - Туко що си отварям очите и най-много обичам да се събудя с невероятни болки в кръста. Май вече трябва да отида на лекар. Не ,че не знам какво ще ми кажат де.
Иначе днес пристига братовчедка ми , с която не сме се виждали от деца. Ще бъде интересно.
ягодов чийзкейк, това бих хапнал
жалкото е че нямам идея къде се продават такива вълшебства
днес се чуствам потисната ... омръзна ми да не мога да излизам всеки ден заради работата си и няма да усетя нищо от лятото ... нито на плаж мога да отида нито на дискотечка, но щом съм се хванала ще държа до края
3. Когато чакаш приятелка на масичката в кафето, където се събирате обикновено, и всяко друго момиче ти се струва по-красиво и по-очарователно; а когато дойде приятелката ти, изведнъж забравяш всичко, дори и негативите от деня си, и започвате да се забавлявате заедно.
ко?
Донеси си ягоди/ягодово сладко и ще ти направя един
Оф писна ми от драми. После защо младите хора бягат надалеч.
аз имам въпросче - има ли как да си изтрия профила тук? :д рових настройките, ама нещо не намерих.