Първоначално написано от smilegirl12 той в други не може да ходи Ако е гей бар с лесбийки, които са "по-отворени и любопитни" няма проблеми Aма като го знам, едва ли съм такъв късметлия. П.С ако е от първия вид и ти си поканена
Първоначално написано от Indistinct Казвам ви още веднъж. Оставете Симона / Петя / Гергана на мира. а с Атанаска може ли да се занимаваме? Първоначално написано от inewton Как дела, друг? Между другото, искаш ли като се върнеш в града да те водя на бар? deitona22 вече отказа. аз от доста време чакам ти и dwyd да почерпите по някоя друга бира ама нещо се ослушвате само...
Първоначално написано от smilegirl12 и Двамата ... Искам да Спрете да спрягате името ми с inewton ооо колко мило но няма нужда да ми показваш колко ме обичаш като се лишаваш от други аз нямам нищо напротив да си с двама ни
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от deitona22 Няма. Защо да спирам,на мен ми е весело ? Кимчо ще ме информира у фб-то.Блуудз забрави да питаш. Весело е да измъчвате такова невинно момиче като мен
Първоначално написано от smilegirl12 Весело е да измъчвате такова невинно момиче като мен Не знам дали си момиче.Нямам никакво доказателство за това твое твърдение.
Първоначално написано от deitona22 Не знам дали си момиче.Нямам никакво доказателство за това твое твърдение. абе ей не използвай моите трикове
Първоначално написано от deitona22 Не знам дали си момиче.Нямам никакво доказателство за това твое твърдение. Пак ли се заяждаш?
Първоначално написано от YoungBloodZ абе ей не използвай моите трикове Тш,аматор Аз съм измислил това.
Първоначално написано от Dwyd96 Ако е гей бар с лесбийки, които са "по-отворени и любопитни" няма проблеми Aма като го знам, едва ли съм такъв късметлия. П.С ако е от първия вид и ти си поканена За стриптийз бар говоря. Първоначално написано от YoungBloodZ аз от доста време чакам ти и dwyd да почерпите по някоя друга бира ама нещо се ослушвате само... Там бирите са много скъпи. Никой никого няма да черпи. Пък и аз бира не пия, нито ракия нито мастика.
Първоначално написано от deitona22 Не знам дали си момиче.Нямам никакво доказателство за това твое твърдение. питай блудз...той ще потвърди
Първоначално написано от Indistinct Пак ли се заяждаш? Не,щеше да усетиш ако се заяждам.По-груб съм тогава.Сега не ми се занимава.
Първоначално написано от smilegirl12 питай блудз...той ще потвърди Той може да ме излъже,ти ми докажи. То и Костенурката нямам доказателство че е момиче,тъй че.
Първоначално написано от deitona22 Той може да ме излъже,ти ми докажи. То и Костенурката нямам доказателство че е момиче,тъй че. аз на който искам съм се доказала
Първоначално написано от inewton За стриптийз бар говоря. Там бирите са много скъпи. Никой никого няма да черпи. Пък и аз бира не пия, нито ракия нито мастика. Кво общо има "жена ми" със стриптийз клуба? Тя не е ревнива, особено като не знае
Първоначално написано от deitona22 Тш,аматор Аз съм измислил това. глупости... аз тоя трик винаги съм го прилагал Първоначално написано от inewton Там бирите са много скъпи. Никой никого няма да черпи. Пък и аз бира не пия, нито ракия нито мастика. ха пират
Първоначално написано от deitona22 Той може да ме излъже,ти ми докажи. То и Костенурката нямам доказателство че е момиче,тъй че. Ако ти даде да пиеш от оная кръв ще повярваш ли?
Първоначално написано от deitona22 Той може да ме излъже,ти ми докажи. То и Костенурката нямам доказателство че е момиче,тъй че. 100 години. Помниш ли? Първоначално написано от inewton Ако ти даде да пиеш от оная кръв ще повярваш ли? Не ставай гнусен. В момента ям пъпеш.
Първоначално написано от Dwyd96 Кво общо има "жена ми" със стриптийз клуба? Тя не е ревнива, особено като не знае А ти нали знаеш, ако ще се жените, отец Боян, винаги най- доброто обслужване на най- ниски цени.
Първоначално написано от YoungBloodZ глупости... аз тоя трик винаги съм го прилагал Е да,като си го научил от някого. Първоначално написано от Dwyd96 Кво общо има "жена ми" със стриптийз клуба? Тя не е ревнива, особено като не знае Ако разбере,ще ти секне бирата. Първоначално написано от smilegirl12 аз на който искам съм се доказала Значи ,оставаш "то".Между момиче и момче.
Първоначално написано от inewton Ако ти даде да пиеш от оная кръв ще повярваш ли? wat
Първоначално написано от Indistinct 100 години. Помниш ли? Помня,но като те знам ,ти се иска да бях казал число с поне още 3 нули отзад.
Първоначално написано от deitona22 Той може да ме излъже,ти ми докажи. То и Костенурката нямам доказателство че е момиче,тъй че. ти па кво искаш да си покажат дудата ли то и аз нямам доказателство за повечето ми познати ама не ги карам да се събличат
Първоначално написано от YoungBloodZ wat Ватът е единица за мощност. Не знам какво общо има с темата.
Първоначално написано от deitona22 Е да,като си го научил от някого. Ако разбере,ще ти секне бирата. Значи ,оставаш "то".Между момиче и момче. Друго ще ми секне До Нютон: Не мисля да се женя в близките 10 години.
Първоначално написано от pe6oskeiborda ти па кво искаш да си покажат дудата ли то и аз нямам доказателство за повечето ми познати ама не ги карам да се събличат Кой па говори за дуда? Твоите познати като ти видат скейтборда и плочките и сами се събличат.
Правила