Първоначално написано от smilegirl12 питай блудз...той ще потвърди Той може да ме излъже,ти ми докажи. То и Костенурката нямам доказателство че е момиче,тъй че.
Първоначално написано от deitona22 Той може да ме излъже,ти ми докажи. То и Костенурката нямам доказателство че е момиче,тъй че. аз на който искам съм се доказала
Първоначално написано от deitona22 Той може да ме излъже,ти ми докажи. То и Костенурката нямам доказателство че е момиче,тъй че. Ако ти даде да пиеш от оная кръв ще повярваш ли?
Първоначално написано от inewton Ако ти даде да пиеш от оная кръв ще повярваш ли? wat
Първоначално написано от YoungBloodZ wat Ватът е единица за мощност. Не знам какво общо има с темата.
Първоначално написано от inewton Ватът е единица за мощност. Не знам какво общо има с темата. бива ли да си толкова невеж?
Първоначално написано от YoungBloodZ бива ли да си толкова невеж? Беше изтънчена шега, невежа.
Първоначално написано от inewton Беше изтънчена шега, невежа. с която избегна въпроса ми подлец
Първоначално написано от deitona22 Той може да ме излъже,ти ми докажи. То и Костенурката нямам доказателство че е момиче,тъй че. 100 години. Помниш ли? Първоначално написано от inewton Ако ти даде да пиеш от оная кръв ще повярваш ли? Не ставай гнусен. В момента ям пъпеш.
Първоначално написано от Indistinct 100 години. Помниш ли? Помня,но като те знам ,ти се иска да бях казал число с поне още 3 нули отзад.
Първоначално написано от deitona22 Той може да ме излъже,ти ми докажи. То и Костенурката нямам доказателство че е момиче,тъй че. ти па кво искаш да си покажат дудата ли то и аз нямам доказателство за повечето ми познати ама не ги карам да се събличат
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от pe6oskeiborda ти па кво искаш да си покажат дудата ли то и аз нямам доказателство за повечето ми познати ама не ги карам да се събличат Кой па говори за дуда? Твоите познати като ти видат скейтборда и плочките и сами се събличат.
Първоначално написано от deitona22 Кой па говори за дуда? Твоите познати като ти видат скейтборда и плочките и сами се събличат. не карам скейтборд ве и нали викаш да докажеш че си жена еми как ше докаже иначе аз познавам много хора ама съм сигурен само за тоя които съм виждал какво имат в гащите
Първоначално написано от pe6oskeiborda не карам скейтборд ве и нали викаш да докажеш че си жена еми как ше докаже иначе аз познавам много хора ама съм сигурен само за тоя които съм виждал какво имат в гащите то и там може да се фотошопира... никакви доказтелства нямаш явно всички с които пишеш са потенциални мъже
Първоначално написано от YoungBloodZ то и там може да се фотошопира... никакви доказтелства нямаш явно всички с които пишеш са потенциални мъже на живо не може ;]
Първоначално написано от pe6oskeiborda на живо не може ;] хехеххехехехе добре Мите ; ))))))
Първоначално написано от pe6oskeiborda не карам скейтборд ве и нали викаш да докажеш че си жена Караш,ама аз ти го взех,не помниш ли? Ако искаш да сваляш мацки ,ще ти го върна. Може пак да се повярва.
Правила