Първоначално написано от YoungBloodZ абе ей не използвай моите трикове Тш,аматор Аз съм измислил това.
Първоначално написано от deitona22 Тш,аматор Аз съм измислил това. глупости... аз тоя трик винаги съм го прилагал Първоначално написано от inewton Там бирите са много скъпи. Никой никого няма да черпи. Пък и аз бира не пия, нито ракия нито мастика. ха пират
Първоначално написано от YoungBloodZ глупости... аз тоя трик винаги съм го прилагал Е да,като си го научил от някого. Първоначално написано от Dwyd96 Кво общо има "жена ми" със стриптийз клуба? Тя не е ревнива, особено като не знае Ако разбере,ще ти секне бирата. Първоначално написано от smilegirl12 аз на който искам съм се доказала Значи ,оставаш "то".Между момиче и момче.
Първоначално написано от deitona22 Е да,като си го научил от някого. Ако разбере,ще ти секне бирата. Значи ,оставаш "то".Между момиче и момче. Друго ще ми секне До Нютон: Не мисля да се женя в близките 10 години.
Първоначално написано от Dwyd96 Друго ще ми секне Имаш "лили" и "деси".
Първоначално написано от Dwyd96 До Нютон: Не мисля да се женя в близките 10 години. Нищо, де. Ако искаш мога да те уредя в Троянската света обител.
Първоначално написано от inewton Нищо, де. Ако искаш мога да те уредя в Троянската света обител. Kaто знам кво вършат там. Няма дори да стъпя.
Първоначално написано от Dwyd96 Kaто знам кво вършат там. Няма дори да стъпя. какво са правили с теб?
Първоначално написано от Dwyd96 Kaто знам кво вършат там. Няма дори да стъпя. Пиян си, нали?
Първоначално написано от deitona22 Е да,като си го научил от някого. Ако разбере,ще ти секне бирата. Значи ,оставаш "то".Между момиче и момче. момиче съм и Гергана също
Първоначално написано от smilegirl12 момиче съм и Гергана също Мм,не съм виждал снимки (нормални снимки ,скейтбордистче!!),така сте -Костенурка и смайли!
Първоначално написано от smilegirl12 момиче съм и Гергана също Мога да гарантирам за Симона.
Първоначално написано от Indistinct Мога да гарантирам за Симона. Тц.Няма гаранция.Костенурке,пак ще станеш костенурка. Първоначално написано от Dwyd96 С мен нищо -.- С части от тялото ти много неща.
Първоначално написано от deitona22 Със задните части от тялото ти много неща. /
Първоначално написано от deitona22 Тц.Няма гаранция.Костенурке,пак ще станеш костенурка. С части от тялото ти много неща. имаше една тема за снимки като малки ... там има моя снимка кто малка
Първоначално написано от deitona22 Тц.Няма гаранция.Костенурке,пак ще станеш костенурка. С части от тялото ти много неща. Защо?!
Първоначално написано от deitona22 Тц.Няма гаранция.Костенурке,пак ще станеш костенурка. С части от тялото ти много неща. Аз като ви обяснявам че сте обратни вие не вярвате
Първоначално написано от Молитва Мога да гарантирам за Симона. а ти как искаш да се казваш теб не съм те именувал не искам да си симона щото много ще ми дойдете адашките за днеска
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Правила