Първоначално написано от Mana Май в 10-те заповеди нямаше "споделяй твоето с ближния"...? В десетте заповеди няма, но това е заповед от Господа Иисуса Христа.
Първоначално написано от deitona22 Имам вода и студен чай. Нека е вино. Ще трябва за утрешната литургия.
Първоначално написано от deitona22 Бонус с чаша кола и лед ,нали? Имам вода и студен чай. Газирано не ща, студен чай още по-малко. Виж, за лед няма да откажа, че е кът.
Първоначално написано от inewton Нека е вино. Ще трябва за утрешната литургия. Пиян ли ще я водиш?
Първоначално написано от Mana Пиян ли ще я водиш? Аз не я водя. Попа я води.
Първоначално написано от inewton Аз не я водя. Попа я води. Оф, верно - повишиха те на патриарх; 'ма нали ти викаме "Попе", та забравих
Първоначално написано от Mana Оф, верно - повишиха те на патриарх; 'ма нали ти викаме "Попе", та забравих Говоря за истинска литургия и санове, не за вашите псевдосимонии.
Първоначално написано от inewton Нито перманентно, нито никак! става! изпрати ми сега екселските таблици с информация на ЛС
Първоначално написано от inewton Садо мазо мръсница. Ти си садо мазо идиот
Първоначално написано от YoungBloodZ става! изпрати ми сега екселските таблици с информация на ЛС Говориш за друг.
Първоначално написано от Indistinct Говориш за друг. хмм?
Първоначално написано от YoungBloodZ хмм? За М****.
Първоначално написано от Indistinct За М****. това че ти не знаеш не значи че inewton не си прави таблици с информация за всеки потребител тук...
Първоначално написано от YoungBloodZ това че ти не знаеш не значи че inewton не си прави таблици с информация за всеки потребител тук... Той колко свободно време има? А ти защо знаеш? *needs more popcorn*
Първоначално написано от YoungBloodZ става! изпрати ми сега екселските таблици с информация на ЛС Наистина нямам таблици. Паметта ми все още е достатъчно силна, че да не се налага да систематизирам информацията.
Първоначално написано от inewton Наистина нямам таблици. Паметта ми все още е достатъчно силна, че да не се налага да систематизирам информацията. тогава започвай да пишеш
Първоначално написано от YoungBloodZ тогава започвай да пишеш Плюя на химикалката и започвам.
Първоначално написано от inewton Плюя на химикалката и започвам. Ти можеш да пишеш :О
Първоначално написано от smilegirl12 Ти можеш да пишеш :О Подценяваш го.
Първоначално написано от Indistinct Подценяваш го. Надценяваш го.
Първоначално написано от YoungBloodZ Надценяваш го. Усещам как ще скъсаме връзките.
Първоначално написано от YoungBloodZ Надценяваш го. Huahhauahayay dai mu
Първоначално написано от inewton Усещам как ще скъсаме връзките. засега само аз спазвам условията по споразумението...........
Първоначално написано от YoungBloodZ засега само аз спазвам условията по споразумението........... А какви са те?
Първоначално написано от Indistinct Подценяваш го. Като цяло не ме интересува
Правила