Първоначално написано от Indistinct Забвението. То продължава.Писах колкото да живне темата.
Първоначално написано от YoungBloodZ този или един друг аватар ще са ми последните така че може да дишаш спокойно! Защо? Да не си решил да ни напускаш?
Първоначално написано от deitona22 То продължава.Писах колкото да живне темата. А, добре тогава.
Първоначално написано от inewton Защо? Да не си решил да ни напускаш? не... просто ще спра да си сменям аватарите
Първоначално написано от Indistinct А, добре тогава. Липсвах ли ти? П.с.попе без интриги.
Първоначално написано от YoungBloodZ не... просто ще спра да си сменям аватарите И аз ще спра, ама няма да оставам вовеки с този. Първо трябва да намеря някой по- хубав.
Първоначално написано от deitona22 П.с.попе без интриги. Няма интриги.
Първоначално написано от inewton И аз ще спра, ама няма да оставам вовеки с този. Първо трябва да намеря някой по- хубав. онзи първия май беше по-хубав...
Първоначално написано от YoungBloodZ онзи първия май беше по-хубав... Кой по- точно? Аз колко смених...
Първоначално написано от inewton Кой по- точно? Аз колко смених... Хигс беше много добър аватар.
Първоначално написано от Indistinct Хигс беше много добър аватар. Този дори го бях забравил.
Първоначално написано от inewton Кой по- точно? Аз колко смених... Дето като една сфера
Първоначално написано от inewton Този дори го бях забравил. Припомни си го.
Първоначално написано от inewton Кой по- точно? Аз колко смених... този с който стоя дълго време преди да почнеш да слагаш разни попове
Първоначално написано от YoungBloodZ този с който стоя дълго време преди да почнеш да слагаш разни попове Оня беше глупав. Новия ще е поп. Само че се колебая между митрополит Николай и Жорето.
Първоначално написано от inewton Оня беше глупав. Новия ще е поп. Само че се колебая между митрополит Николай и Жорето. дай снимки да видим де?
Първоначално написано от YoungBloodZ дай снимки да видим де? Така добре ли е?
Първоначално написано от inewton Така добре ли е? Не бих те взела на сериозно така. Някой друг.
Първоначално написано от Indistinct Не бих те взела на сериозно така. Някой друг. Той беше подмамен. В служението и монашеското си битие беше праведен. И за да го подкрепя, слагам негова снимка.
Първоначално написано от inewton Така добре ли е? съгласен съм с Indistinct :/ дай някой друг
Първоначално написано от YoungBloodZ съгласен съм с Indistinct :/ дай някой друг Не. Остава си Жорето. Казах!
Първоначално написано от inewton Ти не си ли на море? Не би похвалила някого, ей така, ex nihilo. E прибрах се.. През седмицата съм на работа. Но си отпочинах малко (ИНДИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОБЯСНЯВА ОТКЪДЕ ИМАШ ТАЯ ИНФОРМАЦИЯ)
Герии
Първоначално написано от inewton Не. Остава си Жорето. Казах! то дори предната снимка беше по-добре от тази... нищо не се вижда Първоначално написано от Dwyd96 E прибрах се.. През седмицата съм на работа. Но си отпочинах малко (ИНДИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОБЯСНЯВА ОТКЪДЕ ИМАШ ТАЯ ИНФОРМАЦИЯ) хммммм
Първоначално написано от Dwyd96 E прибрах се.. През седмицата съм на работа. Но си отпочинах малко (ИНДИ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОБЯСНЯВА ОТКЪДЕ ИМАШ ТАЯ ИНФОРМАЦИЯ) Нищо не съм казала. Защо се опитваш да ме натопиш?
Правила