Първоначално написано от YoungBloodZ ей интелектОалец U
Първоначално написано от golemiq_korab_minava U Има ли попътен вятър, чичо Платноход?
Първоначално написано от Indistinct Мислех,че си имат специално име. Нямат...
Първоначално написано от Indistinct Има ли попътен вятър, чичо Платноход? тихичко е
Първоначално написано от Dwyd96 Нямат... А дали биха те изгледали странно, ако отидеш да закусваш там 3 пъти за една сутрин? Първоначално написано от golemiq_korab_minava тихичко е И се радваш?
Първоначално написано от Indistinct А дали биха те изгледали странно, ако отидеш да закусваш там 3 пъти за една сутрин? И се радваш? Предвид факта, че си купувам баничка oт там в 3 сутринта... Едва ли
Първоначално написано от Dwyd96 Предвид факта, че си купувам баничка oт там в 3 сутринта... Едва ли Жалко, че няма такава закусвалня тук.
Първоначално написано от Indistinct А дали биха те изгледали странно, ако отидеш да закусваш там 3 пъти за една сутрин? И се радваш? obicham tishinata
Как есте, грешници?
leka meka
Първоначално написано от golemiq_korab_minava obicham tishinata Обичаш звука й, нали?
Първоначално написано от golemiq_korab_minava leka meka Грешниче, не трябва да е мек. Млад си още.
Първоначално написано от Indistinct Обичаш звука й, нали? пръщи понякога чак ... :Д Но лятото и щурците си ми харесват.
Първоначално написано от inewton Грешниче, не трябва да е мек. Млад си още. не ми трябва твърдо без причина , на сутринта докато спадне? :Д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava не ми трябва твърдо без причина , на сутринта докато спадне? :Д Намери си причина. Ако искаш аз мога да ти намеря. Имам една колежка....
Първоначално написано от inewton Намери си причина. Ако искаш аз мога да ти намеря. Имам една колежка.... абе пак ли почваш? хайде лека? грешнико!
Първоначално написано от golemiq_korab_minava абе пак ли почваш? хайде лека? грешнико! Щом си си намерил. Лека нощ.
Лека нощ, чичо Платноход.
Първоначално написано от Indistinct Лека нощ, чичо Платноход. Не го наричай чичо. Звучиш като... (хайде, няма да го кажа от уважение към теб).
Първоначално написано от inewton Не го наричай чичо. Звучиш като... (хайде, няма да го кажа от уважение към теб). Той ми каза да го наричам така. Ти също можеш.
Не спите ло
Първоначално написано от smilegirl12 Не спите ло Как ти се струва?
Нет ;д
Първоначално написано от Indistinct Той ми каза да го наричам така. Ти също можеш. Аз не искам да го наричам така.
Първоначално написано от inewton Аз не искам да го наричам така. Ти не спиш ли?
Правила