Първоначално написано от Indistinct Да. Какво е утре? Какъв празник? P.S. Скъпи, не тъжи за мен. Отивам да се къпя и след малко се връщам.
Първоначално написано от YoungBloodZ сега ще ти измисля наказание, грешнико! Аууу, мръснииик. Какво ли ще е.
м8888 като ми видя първия храбър воин от армията се уплаши и избяга цтцтцт
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Първоначално написано от inewton Какво е утре? Какъв празник? P.S. Скъпи, не тъжи за мен. Отивам да се къпя и след малко се връщам. нещо си си вАЛбразил! аз съм зает
Първоначално написано от inewton Какво е утре? Какъв празник? P.S. Скъпи, не тъжи за мен. Отивам да се къпя и след малко се връщам. Защо трябва да е празник, за да се отиде на църква?
Да имам и поповете вече. Един поп с две курви в дискотека гол.
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Да имам и поповете вече. Един поп с две курви в дискотека гол. За иневтон ли говориш?
Първоначално написано от smilegirl12 За иневтон ли говориш? Не, за един случай. Но и нютон не се държи добре
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Не, за един случай. Но и нютон не се държи добре много добре си се държи даже... просто не е лицемер
Първоначално написано от YoungBloodZ много добре си се държи даже... просто не е лицемер Откровен е, но жалко ако това за теб Е попско възпитание
Първоначално написано от golemiq_korab_minava Откровен е, но жалко ако това за теб Е попско възпитание да съм казал че това е попско възпитание?
Първоначално написано от YoungBloodZ нещо си си вАЛбразил! аз съм зает С кого!?
Първоначално написано от Indistinct Защо трябва да е празник, за да се отиде на църква? А, да. Вярно, че вие не почитате нищо.
Първоначално написано от inewton А, да. Вярно, че вие не почитате нищо. Абе то наистина имаше някъв празник Петдесетица ли ?
Първоначално написано от smilegirl12 Абе то наистина имаше някъв празник Петдесетица ли ? Днес беше Преображение Господне.
Първоначално написано от inewton А, да. Вярно, че вие не почитате нищо. Чак пък нищо... Говорех по принцип.
Първоначално написано от Indistinct Чак пък нищо... Говорех по принцип. Празнуваш ли Пасха? По принцип си права.
Първоначално написано от inewton Празнуваш ли Пасха? По принцип си права. Това не е ли еврейскки оразник?
Първоначално написано от inewton Празнуваш ли Пасха? По принцип си права. Не. Ти?
Първоначално написано от smilegirl12 Това не е ли еврейскки оразник? Е, и? Първоначално написано от Indistinct Не. Ти? Не. Ама празнувам Великден. А постиш ли?
Първоначално написано от inewton С кого!? таЕна! сега трябва да ти измисля наказание (истинско и болезнено)
Първоначално написано от inewton Е, и? Не. Ама празнувам Великден. А постиш ли? И аз празнувам Великден.. Не постя.
Първоначално написано от YoungBloodZ таЕна! сега трябва да ти измисля наказание (истинско и болезнено) Кажи ми кой е и ще го анатемосам. Или набия, зависи от слуачая. Ах, как ме възбуждаш като го напишеш (ако ме баннеш няма да пиша такива мръсотии).
Първоначално написано от Indistinct И аз празнувам Великден.. Не постя. Защо не постиш? Значи си грешница.
Първоначално написано от inewton Кажи ми кой е и ще го анатемосам. Или набия, зависи от слуачая. Ах, как ме възбуждаш като го напишеш (ако ме баннеш няма да пиша такива мръсотии). ти знаеш! или мога да ти редактирам коментарите в моя полза и да не те банвам?
Правила