Първоначално написано от YoungBloodZ ти знаеш! или мога да ти редактирам коментарите в моя полза и да не те банвам? Това не е обвързаност. Колко мило... Ще те изям.
Първоначално написано от inewton Защо не постиш? Значи си грешница. Защото съм на меню от всичко по много, за да си запазя здравето.
Първоначално написано от Indistinct Защото съм на меню от всичко по много, за да си запазя здравето. Пост се опрощава на болни, бременни и старци. Ти не си нито едно от изброените.
Първоначално написано от inewton Колко мило... Ще те изям. тръгваш срещу собствените си принципи! грешниче
Първоначално написано от inewton Пост се опрощава на болни, бременни и старци. Ти не си нито едно от изброените. Da ama po-dobre li e da postish puk posle da ne se izpovqdash ... Togava se obezmislq posta
Първоначално написано от inewton Пост се опрощава на болни, бременни и старци. Ти не си нито едно от изброените. Аз съм болна -хронична слабост
Първоначално написано от YoungBloodZ тръгваш срещу собствените си принципи! грешниче Заради теб съм готов да хвърля расото.
Първоначално написано от inewton Заради теб съм готов да хвърля расото. а готов ли си да хванеш граната заради мен?
Първоначално написано от inewton Заради теб съм готов да хвърля расото. Започна да влизаш в прекалено много роли. Първоначално написано от YoungBloodZ а готов ли си да хванеш граната заради мен? Кой слуша Бруно..
Първоначално написано от smilegirl12 Da ama po-dobre li e da postish puk posle da ne se izpovqdash ... Togava se obezmislq posta Не разбираш. Мисъл без знание е загубен труд. Първоначално написано от Indistinct Аз съм болна -хронична слабост Нали знаеш, че поста не пречи на душевните болести.
Първоначално написано от YoungBloodZ а готов ли си да хванеш граната заради мен? Готов съм на всичко заради теб.
Първоначално написано от inewton Готов съм на всичко заради теб. хвани тогава
Първоначално написано от YoungBloodZ хвани тогава Ще го хвана аз...
Първоначално написано от inewton Нали знаеш, че поста не пречи на душевните болести. Болести колкото искаш.
Първоначално написано от Indistinct Болести колкото искаш. Пък и не пречи на хроничната ти слабост. Ти може да си плюскаш като свиня и постни храни.
Първоначално написано от inewton Ще го хвана аз... падна ми в очите!
Първоначално написано от inewton Пък и не пречи на хроничната ти слабост. Ти може да си плюскаш като свиня и постни храни. Вкъщи ядем предимно постно и без това.
Първоначално написано от YoungBloodZ падна ми в очите! Какво ще правя сега? (и все още не искаш да ме баннеш)!? Първоначално написано от Indistinct Вкъщи ядем предимно постно и без това. Знаех си, че колежката няма да те остави да вървиш по грешни пътища.
Първоначално написано от inewton Какво ще правя сега? (и все още не искаш да ме баннеш)!? няма да те банвам! не бих ти доставил такова удоволствие
Първоначално написано от YoungBloodZ няма да те банвам! не бих ти доставил такова удоволствие Смили се над мен! Виж колко труд положих.
Първоначално написано от inewton Смили се над мен! Виж колко труд положих. глупости... нищо не си направил а ако евентуално се реша да те банна за колко време искаш?
Първоначално написано от YoungBloodZ глупости... нищо не си направил а ако евентуално се реша да те банна за колко време искаш? Да, да, не съм. А и знаеш ли как се натъжих, че ме отряза!? За седмица. Както се бяхме разбрали.
Добро утро, прЕатели
Добро да е.
Как си корабче ? Днес на работа ?
Правила