.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ronnan Виж мнението
    ...
    Доста добри неща каза, евала.
    И все пак... авторът е лайно, щом мисли, че единственият начин да откаже приятелката си от идеята е да й причини болка.

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Цитирай Първоначално написано от Korlash Виж мнението
    не че е чак толкова извъртено просто не ме привлича никак... както казах ако харесвам анал щях да харесвам момчета а не момичета
    изврАтено Бе!!!!!!!
    Пууу... 17 годишен бил...
    А колкото до темата... мисля, че получи достатъчно отговори.

много странно.....не се сещам за някой,дето не го е искал

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Е тва ме разби..... момче да не иска анален секс :O:O:O

темата или е трол или автора е гей.

каде е тази приятелка, която ще иска анален и аз ще и откаже вие сте брутални ....
    говори с нея, кажи и че неискаш в дъпето и готово .... ако тя се нацупи прати я при мен аз ще и помогна с проблема

Доста тъпа тема
    Като ти дават бодвай аналния секс е едно прекрасно изживяване Мисля ,че няма нищо гнусно от това , като не искаш поговори с нея кажи и ,че те е гнус и не искаш да правиш анален секс засега ... друго решение няма

Моят мъж дава мило и драго да му пусна отзад.

как обаче вдигна старата тема от 2012г.

това да не е някой самотен чичо, който се възбужда по този начин? Само R*b**** липсва тук.

Поне да бяхме разбрали дали му пуска там

Супер фен Аватара на sladura89
    Приятелката ми каза че иска да пробва в задника да я оправям а на мене ми е супер гнусно, аз ако обичах анал щях момчета да харесвам бахти. Кажете нещо да направя да я разубедя защото от това ми се повръща направо.Надявам се като И го вкарам да я заболи та да се откаже защото определено не бих изпитвал удоволствие от това... Дайте няква идея как да направя примерно да я заболи че да не иска никога повече или.. .ддз тва е отват... и бтв, Има ли тука момичета които обичат анално или просто мойта е извъртена
    Ми не знам аз до сега анален не съм правил именно, защото и мене като тебе някакси не ме кефи идеята, а и не съм попадал на момичета дето да искат анален така, че не знам да ти кажа! Някой с повече опит може да сподели!

Цитирай Първоначално написано от jj123 Виж мнението
    много странно.....не се сещам за някой,дето не го е искал
    Аз например!

Цитирай Първоначално написано от Ronnan Виж мнението
    Когато нещо ти изглежда противно, то е противно и точка, въпрос на инстинкти. Когато ти се повръща от вида или миризмата на нещо, то е не е защото си взел съзнателното решение да е така или защото не обичаш момичето до себе си, а защото на ниво инстинкт ти се повръща. Даже обикновенно се случва точно обратното, правиш умишлено усилие да подтиснеш отвращението доколкото е възможно.

Интересно ми е защо когато някой привърженик на нестандартните неща ("СКАТ" и т.н.), пише във форума, всички го нападат.

Ами ако мацката беше поискала да се изсере върху корема му? Пак ли щеше да е нормално?
    Представете си че за вашите деца СКАТ-а е същото което за вас е аналния секс. Ще ги разберете ли? Силно се съмнявам в това.

Защото ни е противно да си представят как разни хора си пикаят и серат взаимно в устите. В същото време обаче е напълно нормално да извадиш онзи си работа от задника, и от него да се носи приятна миризма на кисело зеле, или недай си боже дълбокия сондаж да е дал резултат и да има и находка.

Лично на мен, щом ми е противно да си представя че някои ми сере в устата, също толкова неприятно ще ми е да си представя че се изсира върху корема ми или че аз доброволно пъхам член в задника и, и стискам палци наум, да не го извадя кафяв отвътре. Най вероятно дори само от гледката и миризмата ще повърна, за това не го и правя и не мисля че някой има право да го иска от мен, дори и само за проба.

По тази логика преди да кажете твърдо не на "СКАТ"-а и "ПИСИНГ"-а, защо първо не пробвате? Може да ви хареса? Или ако не от първия път то от 10-тия няма как да не ви хареса?

Съжалявам за грубия език, ама когато става дума за ануси и лайна, няма как по културно да се изразя.
    Много точно казано! Железен си!

хахах

Приятелката ми каза че иска да пробва в задника да я оправям а на мене ми е супер гнусно, аз ако обичах анал щях момчета да харесвам бахти. Кажете нещо да направя да я разубедя защото от това ми се повръща направо.Надявам се като И го вкарам да я заболи та да се откаже защото определено не бих изпитвал удоволствие от това... Дайте няква идея как да направя примерно да я заболи че да не иска никога повече или.. .ддз тва е отват... и бтв, Има ли тука момичета които обичат анално или просто мойта е извъртена

Виж сега да ти кажа,всички мацки са мръсници просто някой или не са го осъзнали или го крият за да са мръсници само пред един или го показват открито... В случая щом твоята мацка ти го е казала брат,ДЕЙСТВАЙ.. не и показвай липса на увереност.Нищо няма да ти стане,чукай щом те кани и не се замисляй.. След това ако не ти хареса и на нея не и хареса ще си кажете и ще решите дали да го правите за напред.. Но не показвай липса на увереност и действай !

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Къде са РабитУ и оня педераст соло да си дадaт експертното мнение

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Къде са РабитУ и оня педераст соло да си дадaт експертното мнение
    Кой ги знай, сигурно в момента си дълбаят хралупите.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Кой ги знай, сигурно в момента си дълбаят хралупите.
    Мноо си отворен бе.
    И кво аналния е супер и оргазма е супер и мисля че темата е ебафка штото момче да не иска в газа хич не е за вярване

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Мноо си отворен бе.
    И кво аналния е супер и оргазма е супер и мисля че темата е ебафка штото момче да не иска в газа хич не е за вярване
    Колкото и да не ти се вярва има такива, които не искат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си