Първоначално написано от
Ronnan
Когато нещо ти изглежда противно, то е противно и точка, въпрос на инстинкти. Когато ти се повръща от вида или миризмата на нещо, то е не е защото си взел съзнателното решение да е така или защото не обичаш момичето до себе си, а защото на ниво инстинкт ти се повръща. Даже обикновенно се случва точно обратното, правиш умишлено усилие да подтиснеш отвращението доколкото е възможно.
Интересно ми е защо когато някой привърженик на нестандартните неща ("СКАТ" и т.н.), пише във форума, всички го нападат.
Ами ако мацката беше поискала да се изсере върху корема му? Пак ли щеше да е нормално?
Представете си че за вашите деца СКАТ-а е същото което за вас е аналния секс. Ще ги разберете ли? Силно се съмнявам в това.
Защото ни е противно да си представят как разни хора си пикаят и серат взаимно в устите. В същото време обаче е напълно нормално да извадиш онзи си работа от задника, и от него да се носи приятна миризма на кисело зеле, или недай си боже дълбокия сондаж да е дал резултат и да има и находка.
Лично на мен, щом ми е противно да си представя че някои ми сере в устата, също толкова неприятно ще ми е да си представя че се изсира върху корема ми или че аз доброволно пъхам член в задника и, и стискам палци наум, да не го извадя кафяв отвътре. Най вероятно дори само от гледката и миризмата ще повърна, за това не го и правя и не мисля че някой има право да го иска от мен, дори и само за проба.
По тази логика преди да кажете твърдо не на "СКАТ"-а и "ПИСИНГ"-а, защо първо не пробвате? Може да ви хареса? Или ако не от първия път то от 10-тия няма как да не ви хареса?
Съжалявам за грубия език, ама когато става дума за ануси и лайна, няма как по културно да се изразя.