- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Върнете си ми парите !!!!!
бтв: поповете сами ли си избират духовните имена или някой ги определя вместо тях. Какви са тия имена от сорта на: Пахомий. Не може ли да са по-обикновени, но същевременно по духовни като: Павел, Петър, Христо, Йоан, Калоян и т.н.?
А защо учите латински? По тази логика сигурно и гръцки сте изучавали?
как мина литургията, inewton?
За някакви специфични процеси ли говориш или?
//че първата аналогия, която светкавично направих, е да следиш някакви параметри на работа на компютърно обслужвани машини/съоръжения и т.н.
А ти не беше ли с подобно име? Правилно ли е да смятам, че си боднал учителката в дясно на снимката (тази, която е висока и млада) : http://www.seminaria.org/wp-content/...3-1030x579.jpg (:
[QUбизнеса**;11489321]За някакви специфични процеси ли говориш или?
//че първата аналогия, която светкавично направих, е да следиш някакви параметри на работа на компютърно обслужвани машини/съоръжения и т.н.
А ти не беше ли с подобно име? Правилно ли е да смятам, че си боднал учителката в дясно на снимката (тази, която е висока и млада) : http://www.seminaria.org/wp-content/...3-1030x579.jpg (:[/QUOTE]
За бизнеса и големите предприятия няма събота и неделя. Всичко се следи.
inewton, не се сърди!
На снимката, да. Ама снимката не е много детайлна, та в реалността може и да не ми хареса. Що питаш и след това се смееш? Има ли нещо което знаеш, а аз не? (:
Пак повтарям - на снимката е хубава, но в реалността може да е медуза. Знам ли? Не съм ти, че да съм я виждал.
бтв: какво не му е наред на девойчето, че да е свободно?
Но пък знаеш, че е свободна. Странно... И притеснително...
Олее
Не е толкова лесно. Трябва някаква лична информация. Което ме подсеща, че тази, която ти сподели преди време, нещо не е много вярна или по-лошото излъгали са теб самия. (: Може да не си роден там, където твърдиш, че си. Може първоначално да не си се казвал по начина, по който се казваш сега, а може и да има нещо нередно с рожденната ти дата.
бтв: следва интересен факт - ако приемем, че не си излъгал за датата - излиза, че Молитвеникът, който си закупих в трети клас на едно зелено училище от църквата "Св. Троица" в Банско, е по-стар от теб... (((: