.
Затворена тема
Страница 169 от 239 ПървиПърви ... 69119159165166167168169170171172173179219 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 201 до 4 225 от общо 5969
    Мега фен Аватара на Dagichka
    кофти ми е, че не съм при него, но засега това е положението и може би е за добро. осъзнах колко много сладко ям на ден, трябва да се огранича някак си.. :д

Сутринта до следобед бях доста изнервен. После ми стана по-добре. Поразходих се малко из града...

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    точно както и очаквах
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    pls say something nice to me

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Ти си хубав човек, с хубави мисли и хубаво сърце.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Ти си хубав човек, с хубави мисли и хубаво сърце.
    <3

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    единствения толкова светъл потребител на форуна. чак в повече нежно си за този свят.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Толкова търсене и накрая се намери в суитчъра ми. Добре, че има навик да преджобва преди да пуска пералня. Нереална шматка съм. Затова винаги си изграждам система за... подреждане, колкото и разхвърляна да е, но поне ограничавам периметъра. Както и да е, добре че не се е повъртяло или изгубило някъде навън. Днес се сдобих с две нови ухапвания и днес отново ме обърка със сладки приказчици. Ъъ, тва е зася.

Голям фен Аватара на lunacy
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    оффффффффф, ядосах се
    /а това е рядко явление

търся квартира нали и нашите постоянно НЕ, НЕ, ТОВА ТИ Е ДАЛЕЧЕ
    или ДАА, АМА ТОВА Е С ХАЗЯИ, НЕ СТАВА

като гледам как върви май ще си я карам на общежитие
    лол
    охх, май уредих нещо с едно момиче и като съм по-свободна ще ида за оглед сигурно

има и вариант да живея при кръстницата
    ще видим, ама нямам мн време

Супер фен
    ^ Така е - нямаш време. Утре лекторът ще ти каже: "Нихау, мяу-мяу", а теб няма да те има в залата, щото още ще търсиш дом...

дай да доживеем

Голям фен Аватара на Maleficus
    На път съм да направя огромно научно откритие ! Изследвайки изумителното поведение на пернатите ни приятели, кокошките и сравнявайки го с поведението на момичетата в тази тема откривам невероятна връзка м/у начина на мислене и комуникиране. В двата вида се забелязва голяма доза колективизъм и по нисък процент на интелект, когато бъдат поставени в изолирана от другите среда. Когато една кокошка снесе яйце, тя бърза да се похвали със силни квакания на другите, досущ както жена се хвали, когато си вземе нов чифт обувки и особено ако са сладки и маркови !

Супер фен
    дай да доживеем
    Що, какви лудории и пакости възнамеряваш да правиш в последните свободни дни?
    Ей, нали не си нек'ва наркоманка и да се дрогираш с нещо?
    Да не си пияница и да се наливаш с ром и уиски?

по темата:
    "Скъпо Дневниче,
    днес - вече 11.08.2016 г. (четвъртък), в 00:57 ч. все още не съм си легнал, а много ми се спи. Утре отново трябва да ставам към 06:30 ч.
    Край."
    //затварям корицата на Дневника и го заключвам с катинар.

////това е подсещане към ленивия ни и мързелив модератор да заключи Дневника ми, докато не реша да пиша отново в него.

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    На път съм да направя огромно научно откритие ! Изследвайки изумителното поведение на пернатите ни приятели, кокошките и сравнявайки го с поведението на момичетата в тази тема откривам невероятна връзка м/у начина на мислене и комуникиране. В двата вида се забелязва голяма доза колективизъм и по нисък процент на интелект, когато бъдат поставени в изолирана от другите среда. Когато една кокошка снесе яйце, тя бърза да се похвали със силни квакания на другите, досущ както жена се хвали, когато си вземе нов чифт обувки и особено ако са сладки и маркови !
    С този attitude скоро няма да си намериш приятелка, друже Не ти ли омръзна да поставяш всички под общ знаменател, петльо, какви обувки, какви пет лева

хаха
    аа, нямах някоя пакост предвид

но има още месец, като гледам колегите как са се наплашили ще трябва да си носим аптечка май

Супер фен
    хаха
    аа, нямах някоя пакост предвид

но има още месец, като гледам колегите как са се наплашили ще трябва да си носим аптечка май
    Просто не знам... Чета те и ме преследва едно-такова нещо... Ъ-ъъъ, шесто чувство се нарича - ти сякаш май си блондинка, а?

Голям фен Аватара на Maleficus
    С този attitude скоро няма да си намериш приятелка, друже Не ти ли омръзна да поставяш всички под общ знаменател, петльо, какви обувки, какви пет лева
    Тука си права скъпа, докато имам собствен характер, собствени мисли, непокорима душа и черно чувство за хумор, никога няма да си намеря приятелка Ама като се замисля, май да имаш тези неща днес е като чели по ценно нещо.

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Просто не знам... Чета те и ме преследва едно-такова нещо... Ъ-ъъъ, шесто чувство се нарича - ти сякаш май си блондинка, а?
    може

Супер фен
    може

Тогава спирай да се притесняваш за следването и лягай - нали знаеш: "Русо гладно нЕма".

Айде, от мен лека нощ!

//и дано мод-ът най-накрая благоволи да ми заключи Дневника, че иначе ще вземете да ми го наспамите с драсканици и простотии... :/
    Все пак аз приватизирах тази тема - платих на Investor.bg с въображаеми три лева нацяло. (:

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Тука си права скъпа, докато имам собствен характер, собствени мисли, непокорима душа и черно чувство за хумор, никога няма да си намеря приятелка Ама като се замисля, май да имаш тези неща днес е като чели по ценно нещо.
    Мизогинията не те прави по-ценен човек, браточка, повярвай

Lunacy, какво е чувството да ти дават житейски съвети зловещи психопати, милиционери, серийни убийци?

Lunacy, какво е чувството да ти дават житейски съвети зловещи психопати, милиционери, серийни убийци?
    нищо кой знае какво

да видиш че някой в teenproblem знае какво е мизогиния обаче си е нещо достойно за ахване

нищо кой знае какво

да видиш че някой в teenproblem знае какво е мизогиния обаче си е нещо достойно за ахване
    Зловещия психопат, сериен убиец или там каквото е ти намекна, че не блестиш с интелект и го обвърза с цвета на косата ти, което също е достойно за ахване, но по-скоро е склонно да буди присмех, което ме насочва на мисълта, че мизогинията е по-разпространена отколкото изглежда

предпочитам да не реагирам на неща от това естество;
    съветвам те да направиш същото
    Последно редактирано от lunacy : 08-10-2016 на 22:54

предпочитам да не реагирам на неща от това естество;
    съветвам те да направиш същото
    Обикновено реагирам на неща, които ме забавляват, много ми е трудно да си контролирам смеха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си