- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
кофти ми е, че не съм при него, но засега това е положението и може би е за добро. осъзнах колко много сладко ям на ден, трябва да се огранича някак си.. :д
Сутринта до следобед бях доста изнервен. После ми стана по-добре. Поразходих се малко из града...
точно както и очаквах
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Толкова търсене и накрая се намери в суитчъра ми. Добре, че има навик да преджобва преди да пуска пералня. Нереална шматка съм. Затова винаги си изграждам система за... подреждане, колкото и разхвърляна да е, но поне ограничавам периметъра. Както и да е, добре че не се е повъртяло или изгубило някъде навън. Днес се сдобих с две нови ухапвания и днес отново ме обърка със сладки приказчици. Ъъ, тва е зася.
^ Така е - нямаш време. Утре лекторът ще ти каже: "Нихау, мяу-мяу", а теб няма да те има в залата, щото още ще търсиш дом...
На път съм да направя огромно научно откритие ! Изследвайки изумителното поведение на пернатите ни приятели, кокошките и сравнявайки го с поведението на момичетата в тази тема откривам невероятна връзка м/у начина на мислене и комуникиране. В двата вида се забелязва голяма доза колективизъм и по нисък процент на интелект, когато бъдат поставени в изолирана от другите среда. Когато една кокошка снесе яйце, тя бърза да се похвали със силни квакания на другите, досущ както жена се хвали, когато си вземе нов чифт обувки и особено ако са сладки и маркови !
Що, какви лудории и пакости възнамеряваш да правиш в последните свободни дни?
Ей, нали не си нек'ва наркоманка и да се дрогираш с нещо?
Да не си пияница и да се наливаш с ром и уиски?
по темата:
"Скъпо Дневниче,
днес - вече 11.08.2016 г. (четвъртък), в 00:57 ч. все още не съм си легнал, а много ми се спи. Утре отново трябва да ставам към 06:30 ч.
Край."
//затварям корицата на Дневника и го заключвам с катинар.
////това е подсещане към ленивия ни и мързелив модератор да заключи Дневника ми, докато не реша да пиша отново в него.
хаха
аа, нямах някоя пакост предвид
но има още месец, като гледам колегите как са се наплашили ще трябва да си носим аптечка май
Тогава спирай да се притесняваш за следването и лягай - нали знаеш: "Русо гладно нЕма".
Айде, от мен лека нощ!
//и дано мод-ът най-накрая благоволи да ми заключи Дневника, че иначе ще вземете да ми го наспамите с драсканици и простотии... :/
Все пак аз приватизирах тази тема - платих на Investor.bg с въображаеми три лева нацяло. (:
Lunacy, какво е чувството да ти дават житейски съвети зловещи психопати, милиционери, серийни убийци?
Зловещия психопат, сериен убиец или там каквото е ти намекна, че не блестиш с интелект и го обвърза с цвета на косата ти, което също е достойно за ахване, но по-скоро е склонно да буди присмех, което ме насочва на мисълта, че мизогинията е по-разпространена отколкото изглежда
предпочитам да не реагирам на неща от това естество;
съветвам те да направиш същото
Последно редактирано от lunacy : 08-10-2016 на 22:54