.
Затворена тема
Страница 171 от 239 ПървиПърви ... 71121161167168169170171172173174175181221 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 251 до 4 275 от общо 5969
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    когат минеш покрай патрулка и усетиш, че джойнта ти не е там където е бил хащаг

ааххахах
    Сладур <3

Електра, съншайн, защо се занимаваш с това сексуално фрустрирано келешче? Говори за интелект, пък дори не знае да пише грамотно. Остави го на мира в имагинерния му футуристичен свят, където жените вместо плът и кръв, имат гайки и разни други железа и са компютърно програмирани да го обичат и да му пускат. Все пак и той трябва да прави секс, я.

Супер фен
    Уточнявам - Ivaaaaa не пише за мен. (:
    //Светът не се върти около 4-рите ми звезди.

по темата: Уморен съм, мисля да се пружна на кревата, да изгледам "Черни платна", след което да спя.

Съжалявам само, че тази вечер не успях да се закачам с lunacy & YSMF. :///

Супер фен Аватара на Юлиян
    Имам жестока мускулна и откачам

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Сладур <3

Електра, съншайн, защо се занимаваш с това сексуално фрустрирано келешче? Говори за интелект, пък дори не знае да пише грамотно. Остави го на мира в имагинерния му футуристичен свят, където жените вместо плът и кръв, имат гайки и разни други железа и са компютърно програмирани да го обичат и да му пускат. Все пак и той трябва да прави секс, я.
    Мерси мерси, всъщност и всички жени да ми се натискат наведнъж пак бих предпочел ако съществува варианта, които би предизвикал по малко стрес... Един живот живея и не мисля, че е разумно да влизам в сапунките на някоя си жена заради единия секс.... То като трюфела прескъпо удоволствие, но всяка отрова в малки количества е полезна, така че.. Между другото, може да се клонира плът и да се покрие робота с нея и ще бъде досущ като истинска жена, но програмирана да доставя удоволствие, без уловките.
    Последно редактирано от Maleficus : 08-11-2016 на 19:40

Maleficus, що се излагаш, имаш някои верни разсъждения, всичко останало си е чиста злоба. какво значение има кой какъв е, тук просто трябва да си признаеш, че те човърка и че го искаш.
    а светът не винаги е справедлив, да, но си е красив и какъвто си е.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    YSMF. :///
    имаш още 8 дена да поправиш грешката си докато напусне кораба завинаги

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Maleficus, що се излагаш, имаш някои верни разсъждения, всичко останало си е чиста злоба. какво значение има кой какъв е, тук просто трябва да си признаеш, че те човърка и че го искаш.
    а светът не винаги е справедлив, да, но си е красив и какъвто си е.
    Нека се излагам, поне съм си аз и си поемам отговорност за думите нещо, което малко хора могат да направят днес. Секса, не е трудност за мен, особено с мойте познания, просто като цяло не виждам смисъл да си усложнявам живота отвъд там секс от време на време.. Именно затова, че света не е справедлив, подкрепям изцяло създаването на подобни технологии, та да имат шанс и мъжете, които жените не биха барнали, но покрай тях и другите ще помъдреят

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    То хем е тъжно, хем е смешно.

Тъкмо слушам една прекрасна песен: you're foolin yourself, you're foooooolin yourself. Та, така. Успех със създаването на жена ти.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    То хем е тъжно, хем е смешно.

Тъкмо слушам една прекрасна песен: you're foolin yourself, you're foooooolin yourself. Та, така. Успех със създаването на жена ти.
    Благодаря ти, но засега и приятелките ти ми стигат

Голям фен Аватара на Electrа
    Много ме радва това момиче http://www.avtora.com/news/2016/08/0...sa_na_facebook

Мега фен Аватара на draid
    ^Крайно несериозно е да се говори за "занимаване с компютри", все едно слушам някоя баба. И продължава да е дразнещо да се говори за дискриминация в дадена сфера до която всеки има достъп, но очевидно не е за всеки. Все пак ако е влязла в Харвард със стипендия ще й стисна ръката.

Иначе като цяло - прекрасно време.
    Последно редактирано от draid : 08-11-2016 на 20:57

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    ^Крайно несериозно е да се говори за "занимаване с компютри", все едно слушам някоя баба. И продължава да е дразнещо да се говори за дискриминация в дадена сфера до която всеки има достъп. Все пак ако е влязла в Харвард със стипендия ще и стисна ръката.
    Колко положително си настроен и колко много подкрепяш младите ни съграждани, достойно за възхищение

Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Колко положително си настроен и колко много подкрепяш младите ни съграждани, достойно за възхищение
    Едно е да подкрепяш сънародниците, съвсем друго да се възхищаваш. "Занимавам с компютри" е фраза крещяща "нямам си идея какво правя". Но не е е само там проблема, има наистина успели млади хора за които обаче няма такива "гръмки" статии. А въпроса на автора "Смяташ ли, че в тази сфера има бъдеще за студенти, идващи от България?" е отявлена некомпетентност. Съжалявам, че казвам истината, която явно не ти допада.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Едно е да подкрепяш сънародниците, съвсем друго да се възхищаваш. "Занимавам с компютри" е фраза крещяща "нямам си идея какво правя". Но не е е само там проблема, има наистина успели млади хора за които обаче няма такива "гръмки" статии. А въпроса на автора "Смяташ ли, че в тази сфера има бъдеще за студенти, идващи от България?" е отявлена некомпетентност. Съжалявам, че казвам истината, която явно не ти допада.
    не ме разбра, но няма значение, какъв е проблема да има статия, момичето е успешно, нека и други хора да се мотивират от успеха ѝ, не виждам проблем тук, дре

не ме разбра, но няма значение, какъв е проблема да има статия, момичето е успешно, нека и други хора да се мотивират от успеха ѝ, не виждам проблем тук, дре
    Прекалено рано е да се говори колко е успешна и то точно в тази сфера. Проблема не е в статията, а в съдържанието на диалога което не предполага човек занимаващ се сериозно с това за което говори.

Мога ли да попитам ти къде/какво учиш?

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Тази статия е изключително позитивна. Това момиче се развива, изгражда си важни контакти, намира се в самата кухня на топ софтуерна компания. Защо е този негативизъм?
    Интервюто все пак е за всички, а не за конкретна аудитория и е правилно да не се навлиза в детайли, които няма да се разберат от средностатистическия човек. Все пак avtora.com не е community на софтуерни инженери?

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Тази статия е изключително позитивна. Това момиче се развива, изгражда си важни контакти, намира се в самата кухня на топ софтуерна компания. Защо е този негативизъм?
    Интервюто все пак е за всички, а не за конкретна аудитория и е правилно да не се навлиза в детайли, които няма да се разберат от средностатистическия човек. Все пак avtora.com не е community на софтуерни инженери?
    Доколкото виждам има поне два таланта, които изпъкват <3

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Rakshy, хареса ли ти филма?

ставаше, ама не беше кой знае кво :Д

слаб плот лайн, тъп "злодей", очаквах друго, харли куин и дедшот направиха филма :Д

да знаете, че има mid-credits scene, щото аз си мислех, че няма да има и съм го изпуснал

Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Доколкото виждам има поне два таланта, които изпъкват <3
    защо ли не се учудвам, твоето виждане е ограничено до това само, kekekeke

Мега фен Аватара на Rakshy
    забавното е, че сега като някойтам пише по-рядко забелязвам наличието на други бавняри, които също трябва да пропускам, четейки тук, въхвъй

адекватно ли е да пропусна последните 3 страници, защото тоя бавняр ем звездичков си играе на детектив и "закача" момичета със способи присъщи на второкласник

или малефи нещо си дет се мисли за царя на нощта и играча на века. всека жена него иска, баси.

дали ще е соло и еспада или малеблабла и ем звездичков, то се тая

енд оф рант

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Иу, значи щях да съм достатъчно наивен да попитам какви са талантите.

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Иу, значи щях да съм достатъчно наивен да попитам какви са талантите.
    Ти си твърде добър за този свят, брато

Ти си твърде добър за този свят, брато
    Дано в следващия намери щастие !

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ставаше, ама не беше кой знае кво :Д

слаб плот лайн, тъп "злодей", очаквах друго, харли куин и дедшот направиха филма :Д

да знаете, че има mid-credits scene, щото аз си мислех, че няма да има и съм го изпуснал
    Само на мен ми е харесал много значи

Катерих крепостта до нас, болят ме краката.

Мега фен Аватара на tori
    Нещото, което най-много мразя от всяко пътуване - да събирам багаж. Защо обичам пътуването, но не и приготовленията? Трябва да има магия и в тях... Защо хората се вълнуват до толкова, че дрехите им са събрани три дни преди, избират хотел по ебати критериите и даже тренират, за да са във форма на плажа? Мен ми е кеф самото място и дългия път в колата. БОли ме за хотела.
    Тая нощ успях да спя, но пак сънувах глупости. Тва легло ме предразполага да сънувам тъпотии. :дд
    Въобще... Кеф ми е и съм нетърпелива да сцепваме вече! Още малко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си