- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Сладур <3
Електра, съншайн, защо се занимаваш с това сексуално фрустрирано келешче? Говори за интелект, пък дори не знае да пише грамотно. Остави го на мира в имагинерния му футуристичен свят, където жените вместо плът и кръв, имат гайки и разни други железа и са компютърно програмирани да го обичат и да му пускат. Все пак и той трябва да прави секс, я.
Уточнявам - Ivaaaaa не пише за мен. (:
//Светът не се върти около 4-рите ми звезди.
по темата: Уморен съм, мисля да се пружна на кревата, да изгледам "Черни платна", след което да спя.
Съжалявам само, че тази вечер не успях да се закачам с lunacy & YSMF. :///
Мерси мерси, всъщност и всички жени да ми се натискат наведнъж пак бих предпочел ако съществува варианта, които би предизвикал по малко стрес... Един живот живея и не мисля, че е разумно да влизам в сапунките на някоя си жена заради единия секс.... То като трюфела прескъпо удоволствие, но всяка отрова в малки количества е полезна, така че.. Между другото, може да се клонира плът и да се покрие робота с нея и ще бъде досущ като истинска жена, но програмирана да доставя удоволствие, без уловките.
Последно редактирано от Maleficus : 08-11-2016 на 19:40
Maleficus, що се излагаш, имаш някои верни разсъждения, всичко останало си е чиста злоба. какво значение има кой какъв е, тук просто трябва да си признаеш, че те човърка и че го искаш.
а светът не винаги е справедлив, да, но си е красив и какъвто си е.
Нека се излагам, поне съм си аз и си поемам отговорност за думите нещо, което малко хора могат да направят днес. Секса, не е трудност за мен, особено с мойте познания, просто като цяло не виждам смисъл да си усложнявам живота отвъд там секс от време на време.. Именно затова, че света не е справедлив, подкрепям изцяло създаването на подобни технологии, та да имат шанс и мъжете, които жените не биха барнали, но покрай тях и другите ще помъдреят![]()
То хем е тъжно, хем е смешно.
Тъкмо слушам една прекрасна песен: you're foolin yourself, you're foooooolin yourself. Та, така. Успех със създаването на жена ти.
Много ме радва това момиче http://www.avtora.com/news/2016/08/0...sa_na_facebook
^Крайно несериозно е да се говори за "занимаване с компютри", все едно слушам някоя баба. И продължава да е дразнещо да се говори за дискриминация в дадена сфера до която всеки има достъп, но очевидно не е за всеки. Все пак ако е влязла в Харвард със стипендия ще й стисна ръката.
Иначе като цяло - прекрасно време.
Последно редактирано от draid : 08-11-2016 на 20:57
Едно е да подкрепяш сънародниците, съвсем друго да се възхищаваш. "Занимавам с компютри" е фраза крещяща "нямам си идея какво правя". Но не е е само там проблема, има наистина успели млади хора за които обаче няма такива "гръмки" статии. А въпроса на автора "Смяташ ли, че в тази сфера има бъдеще за студенти, идващи от България?" е отявлена некомпетентност. Съжалявам, че казвам истината, която явно не ти допада.
Тази статия е изключително позитивна. Това момиче се развива, изгражда си важни контакти, намира се в самата кухня на топ софтуерна компания. Защо е този негативизъм?
Интервюто все пак е за всички, а не за конкретна аудитория и е правилно да не се навлиза в детайли, които няма да се разберат от средностатистическия човек. Все пак avtora.com не е community на софтуерни инженери?
забавното е, че сега като някойтам пише по-рядко забелязвам наличието на други бавняри, които също трябва да пропускам, четейки тук, въхвъй
адекватно ли е да пропусна последните 3 страници, защото тоя бавняр ем звездичков си играе на детектив и "закача" момичета със способи присъщи на второкласник
или малефи нещо си дет се мисли за царя на нощта и играча на века. всека жена него иска, баси.
дали ще е соло и еспада или малеблабла и ем звездичков, то се тая
енд оф рант
Иу, значи щях да съм достатъчно наивен да попитам какви са талантите.
Нещото, което най-много мразя от всяко пътуване - да събирам багаж. Защо обичам пътуването, но не и приготовленията? Трябва да има магия и в тях...Защо хората се вълнуват до толкова, че дрехите им са събрани три дни преди, избират хотел по ебати критериите и даже тренират, за да са във форма на плажа? Мен ми е кеф самото място и дългия път в колата. БОли ме за хотела.
Тая нощ успях да спя, но пак сънувах глупости. Тва легло ме предразполага да сънувам тъпотии. :дд
Въобще... Кеф ми е и съм нетърпелива да сцепваме вече! Още малко!