.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5969

Hybrid View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    буташ се където не ти е работа
    Признавам - във фитнес не съм стъпвал. Дали ми е необходимо - ако желая да имам аполоново тяло - да. Но не мисля, че с малкото си бирено коремче съм зле. А днес по новините даваха репортаж за прочутия Фелпс и специално на мен не ми се стори чак толкова мускулест. Просто човекът нямаше грам излишни мазнини. Но определено не бе колоритно релефен, както културистите се стремят да изглеждат, та блъскат ли блъскат л-карнитини, протеини, креатини, стероиди и т.н.

//Rakshy, нямам представа к'ъв си, що си, но те имам за културист. Не много умен фитнес маниак, т.е типичния стереотип. (:

Всъщност това, което повече ме учуди бе, че жените плувкини нямат никакви цици. Ама никакви. Дори зърната им не се отбелязват. А като са с шапчици и очила за плуване единствено цялостните бански ги отличават от мъжете плувци...
    Последно редактирано от M**** : 08-14-2016 на 22:38

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Признавам - във фитнес не съм стъпвал. Дали ми е необходимо - ако желая да имам аполоново тяло - да. Но не мисля, че с малкото си бирено коремче съм зле. А днес по новините даваха репортаж за прочутия Фелпс и специално на мен не ми се стори чак толкова мускулест. Просто човекът нямаше грам излишни мазнини. Но определено не бе колоритно релефен, както културистите се стремят да изглеждат, та блъскат ли блъскат л-карнитини, протеини, креатини, стероиди и т.н.

//Rakshy, нямам представа к'ъв си, що си, но те имам за културист. Не много умен фитнес маниак, т.е типичния стереотип. (:

Всъщност това, което повече ме учуди бе, че жените плувкини нямат никакви цици. Ама никакви. Дори зърната им не се отбелязват. А като са с шапчици и очила за плуване единствено цялостните бански ги отличават от мъжете плувци...
    1. дори да тренираш, това не означава, че ще имаш хубаво тяло :Д
    2. както щангистите, както бойците, както спринтьорите, така и плувците не печелят от по-големи мускули. Не е трудно да се сетиш, че имайки по-големи мускули, ще ти е по-трудно да плуваш. Фелпс тренира в зала. Както и всеки един атлет, който иска да бъде по-добър. Тренировки =/= Рони Колман, за бога.

хич не е здрав, просто е атлетичен на боклук и с нисък процент бф (както ти каза), that's it

3. Всеки човек, който не може да признае спортните му постижения, е глупак. Всеки, който плюе фигурата му, е глупак.
    4. Никога не съм бил културист, нито пък съм се занимавал кой знае колко с бодибилдинг. Отдадох последната година и половина на силов трибой, а сега просто изграждам начина, по който искам да изглеждам. (не, не като културист : ) ) Не знам как мериш интелект, но завърших училище с към 5,35 успех (2ра аег), изкарах книжка от първия път, имам CAE с B и на матурите съм от тези няколко хиляди с 2 оценки над 5,50. Много далеч от типичния стереотип, не мислиш ли?

5. Нисък бф % = липса на цици. Има някои, които си имат, но банския им ги смачква доста и малко се тая дали имат :Д
    Идеята е, че мъжете и жените се различават по първичните и вторичните полови белези, т.е. като скриеш косата и промениш малко лицето с очилата и шапката, махнеш циците, остава ти да им гледаш в гащите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си