- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
работната ми седмица свърши
странно сякаш си починах от почивката
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
добро решение, аман от паранои
но дано да е временен бан де, сми' само дисциплинарен.. мисля че все пак не заслужава постоянен
след всичките разправии май все пак можело нали, та ще ходим съботата на екскурзия, нямам търпениее :д
практически пропуснах един ден
изгорях
Правих гърди и гръб и накрая корем, и плана беше да направя 2 рунда на крушата, но преди да почна крушата дойде един приятел, и му казах, че ако прави предни клекове ще правя с него :Д Пичагата почна и преди да осъзная направих 5х8, а на идване имах ебати мускулната треска. No pain, no gain. След това клек + подскок - 20,15,12,8 и едвам си стоях на краката. Бях правил тяга и клек онзи ден. Между двете бяха минали има няма 48 часа, в които бях спал 1 път. У-б-и-х с-е :Д Едвам се прибрах. Докато си пържех яйцата краката ми трепереха. Dat feel <3
абе, някой от вас да е ходил на стрелбище в София
малко personal insight би бил чудесен![]()
писах ти лс
Искам и аз на рилскитееее...Обещавам да съм добро джудже и да си деля сладкото...
ОН: Изпратих си ги на работа ама ми е тъпо, че са ги сложили заедно, баси, аз оставям тук сама. А с принцесата от кралството я се видим, я не - пробацията далеч не значи, че ще успее да се измъкне от замъка, за да се видим.И още малко остава и събота ще си видя нашите и аверите. :3 Даже и ще сме на рожден ден.
Саундракът на Suicide squad ме докарва до оргазми направо.
нормално, тенденцията сега е всяка безмозъчка да харесва и демонстрира, че харесва gangsta на kehlani
Болен..след грешката да ходя на родното море.
какво ще ти се падне, изненада, ела и си вземи, ела и си вземи, оОоОоООооООооооО.
това време ми развали малко плановете,знаех, че ще вали, ама синотпик го даваха кратък дъжд.
синоптик за пореден път се показва мн. невярно приложение, трия, мрия, не ма е%%
:/
Един мъдър китаец казал: " НЕ си слагай сърцето там, където си слагаш оная работа"
Унищожиха всички допинг проби на САЩ
http://bgathletic.com/new.php?id=20100&blog_id=&s_id=
Световната антидопингова агенция (УАДА) е загубила всички проби на спортистите от националния тим на САЩ, вземани между 1990 г. и 2016 г.
От Агенцията обясниха, че унищожаването на тестовете заради небрежни действия на човек от почистващия персонал, който бутнал стелажите с пробите на американците. Така 30 000 стъклени шишета са се разбили, съобщава BBC, цитирани от авторитетния сайт letsrun.com.
"Това е ужасно – американският сектор с проби в нашия архив е напълно унищожен. Към днешна дата, няма нито един тест на състезател от САЩ от 1990 г. до сега”, обявиха от УАДА.
Сред унищожените проби са и тези, взети в най-скорошно време.
BBC отбелязва, че инцидентът се случва точно преди посещението на Австро-руска делегация от микробиолози и биохимици, която е трябвало да извърши сравнителен анализ на пробите на руските спортисти с тези на американски. Делегацията е достигнала много трудно до разрешение за тези изследвания, които така или иначе няма да се проведат.
От УАДА съобщиха, че договорът с почистващата фирма ще бъде прекратен.
=============================================
та дано това да ти отвори очите за краварите и "чистите" им победи
неска пробвах с епилатор. тва е най-болезненото нещо, имайки се предвид, че съм пробвала абсолютно всички други методи. разбира се, подготвих се с локална анестезия, от което ми изтръпнаха единствено пръстите :Д по едно време се филмирах, че тва ще ми влезе в кръвообращението и ще се надрусам. никога не псувам на глас. е, този път беше доста освобождаващо.
имам невероятни кръгове под очите, чйек. дори на други е направило впечатление. недоспиването и скапаният режим си казаха думата.
боли ме глава.
^ Ехе, Ива, чак толко ли те боли от епилатора, че прибягваш до анестезия?! :о