.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 119
    Голям фен Аватара на Maleficus

Exclamation Някога чудили ли сте се, защо някои жени се държат като кучки дори и след комплимент?

Един ден, виждате едно красиво момиче, решавате да я заговорите, дори уважавате факта, че е красива с комплимент, но уви тя се обръща и ви третира, сякаш вие сте причината за всичко лошо в света. Е момчета обяснението е елементарно...
    Просто не ви смята за достойни, дори да дръзвате да изисквате от нея внимание, дори вероятно се чувства омърсена от вашите думи и съответно реагира спрямо вас, все едно сте дъвка на обувката й или по зле в косата й. Трябва да разберете, че жените слагат всички в живота си под някакъв приоритети йерархия(в по строга степен от нас мъжете), като семейството е на върха,след това са приятелките, след това гаджето (приема се, че гаджето е избора на едно момиче, за най успешен в нейните очи мъж), след това са привлекателните, заможни, чаровни и успешни мъже след тях са мъжките приятели, и след това сте вие, нищожествата, които хабят времето на жената, докато тя дири по добра стока от вас или поне хора, които биха й били полезни. Ако сте привлекателни или заможни или можещи и стабилни, ще забележите, че много жени са склонни да ви забележат и дори да изневерят, за да бъдат с вас.

Това е реалността момчета ако сте негодни в очите на едно момиче, не очаквайте да се държи добре към вас и дори да забелязва, че съществувате(дори да бъдете приятели се иска да сте полезни по някакъв начи. Забелязвали ли сте някога, че жените в живота ви, ви търсят само когато искат нещо ?), но това не трябва да ви засяга, никак дори, защото подобен тип жени са и най нелоялните и най емоционално нестабилните същества(тоест доста голяма част от масата жени), които дори да имате в живота си, след време ще ви се иска да не сте ги срещали никога, защото за тях, вие сте просто възглавничка, на която да седят, докато не намерят по добра от вас с която да ви подменят, само че в крайна сметка, вие си тръгвате с петната обикновено
    Тоест всяко лошо за добро.. Вместо да се тормозите работете над себе си, изградете се като личности, покажете на жените, че сте господари на живота и съдбата си и че не са ви нужни и те с радост ще ви предложат телата си и то с огромна отстъпка, но най важното, е че вие ще контролирате условията и ще получавате, каквото вие искате ако сте хитри ..

Дамите, които искат да спорят да се чувстват двойно поканени, а тези които решат да нападат мен, а не темата печелят бонус точка за некомпетентност, защото падат в клишето и показват очаквано и скучно поведение

Голям фен Аватара на Electrа
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Един ден, виждате едно красиво момиче, решавате да я заговорите, дори уважавате факта, че е красива с комплимент, но уви тя се обръща и ви третира, сякаш вие сте причината за всичко лошо в света. Е момчета обяснението е елементарно...
    Лично аз мисля, че това е много досадно, защото когато таргетираш някого, който общо взето си гледа работата, с едничката цел да направиш комплимент, ти първо му губиш времето, имайки предвид че човекът може да бърза за някъде, второ го караш да се чувства неудобно, защото комплиментът идва от непознат и изневиделица. Забележи, че казвам "някого" и не специфирам дали е от женски или от мъжки пол. След като вече обясних защо е сравнително досадно да губиш времето на random хора на улицата, ще те светна и защо конкретно в случая на момичетата това може да стане освен досадно и доза creepy/обезпокоително. Като на човек, на когото му се е случвало да го спират на улицата хора, за да инициират разговор, който евентуално да прерасне в запознанство, мога да ти кажа, че чувството някой да иска да се запознае с теб само защото е харесал как изглеждаш е сравнително неприятно, защото деликатно предполага, че интересът на човека отсреща е единствено материално/сексуално обоснован. Повярвай, браточка, няма нищо по-трудно от това да разкараш такива хора без да им нараниш чувствата или да ги засегнеш по някакъв начин. И ако някоя мадама те е третирала "сякаш ти си причината за всичко лошо в света", не го приемай лично, защото никога не е лично, може да има слаби нерви и да ѝ е писнало да ѝ губят времето хора, които се интересуват само от физическите ѝ характеристики, така както за теб не е лично, все пак не си я заговорил заради интелектуалния ѝ блясък или заради духовната ѝ чистота, kek.

Електра. Та тая мадама кеке бъде мн проста, за да се изнервя от това, че някой човек я е харесал външно.

Ако си сладък и не ръсиш бисери, ще те огрее, в противен случай - не.
    А, да, и още едно важно нещо - дали "досаждаш" в правилното време и място. Има дискотеки, барове, молове и др. места за свободното време, където е по-уместно да заговаряш дами. И също момичето заето ли е.

Супер фен
    Често се чудя що толкова много комплекси имат хората. Толкова ли е трудно да се примириш, че имаш недостатъци и на някои хора са им в повече. Баси интайтълмънта

Освен да почнеш да ги дебнеш вечерно време пред входа и да си задоволяваш чувството за собственост

Извода е, че ако мъжа е сладък може да направи комплимент на непозната, ако не е да си избоде очите и отреже езика, особено когато жената е облечена предизвикателно, тоест 99% от мъжете ако може да изчезнат и да останат само 1-ния % най привлекателни и заможни, ще е добре за времето и комфорта на индивидуалната жена, само те да я заговарят и да й правят комплименти Другия извод, е че няма смисъл от доброто отношение към непознати момичета, ако преценят, че сте грозни или (добавете нещо негативно тук), ще ви изгледат, все едно сте нещо родено в дебрите на тоалетната чиния и вероятно ще ви изпратят с някои вулгарни слова по пътя. Третирайте непознатите жени като потенциални котки с бяс и избягвайте да им галите пренадутото его, също ако видите да излиза пяна от устата им бягайте ! Между другото, дали е заета една жена или не, не е от особено значение в повечето случай ако си по привлекателен и можещ от текущата й жертва
    Последно редактирано от Maleficus : 08-23-2016 на 16:52

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Електра. Та тая мадама кеке бъде мн проста, за да се изнервя от това, че някой човек я е харесал външно.
    Браточка, някои хора се интересуваме предимно от качествата на човека, а не от опаковката му, нито ти си положил някакви усилия да си избираш гените, нито аз, втф, концепцията очевидно е твърде трудна за схаващане за членовете на духовното простолюдие.

дори уважавате факта, че е красива с комплимент
    Duh... what, уважение заслужават качества като милосърдие, лоялност, трудолюбие, защо, в името на щита на Ахил, уважаваш някого заради красотата му, like 'добра работа си свършила да избереш как да изглеждаш'. Абсурд и половина, братче.

Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    Duh... what, уважение заслужават качества като милосърдие, лоялност, трудолюбие, защо, в името на щита на Ахил, уважаваш някого заради красотата му, like 'добра работа си свършила да избереш как да изглеждаш'. Абсурд и половина, братче.
    А когато жена отрязва мъж, защото е прекалено грозен външно (повечето случай)? Дали е оценила, дали е красив вътрешно, а скъпа Електра ? Как да направиш комплимент на вътрешната красота на една жена, като не я виждаш от пръв поглед, а виждаш късата пола, хубавите крака, декулте тип завиждайте ми и намацаното лице ?! Освен това, добрия външен вид е симптом на добрата генетика и полаганата грижа, тоест комплимента в/у външния вид е комплимент и върху здравето ОТ сега като правя комплимент, ще казвам " АУУУУ Скъпааа, каква хубава душа имаш ! ", защото определено хората сме повече от телата си и е по редно да правим комплименти в/у аурите и чакрите, а може и върху възлите на съдбата..
    Последно редактирано от Maleficus : 08-23-2016 на 17:13

А когато жена отрязва мъж, защото е прекалено грозен външно (повечето случай)? Дали е оценила, дали е красив вътрешно, а скъпа Електра ? Как да направиш комплимент на вътрешната красота на една жена, като не я виждаш от пръв поглед, а късата пола, хубавите крака и декулте тип завиждайте ми ?!
    И аз к'во да направя, че някаква random жена е отрязала някакъв random тип, аз ли отговарям за действията на всички 3 694 661 657 жени по света? И впрочем никой не е длъжен да ти отговаря, когато им досаждаш на улицата, хубаво е да го имаш предвид. Никой не е длъжен да опознава някакъв досадник с чувство на entitlement до тавана, както беше споменал някой по-горе. Тоя номер с комплиментите пробвай да го направиш на мъж и не само, че ще те отреже и ще ти нарани егото, ами има и много реална възможност да ти нарани и нещо друго, така че време е да спреш да хленчиш. Поел си риска да бъдеш жестоко отрязан, като си заговорил някакви хора. Риск печели, риск губи, end of the story.

И аз к'во да направя, че някаква random жена е отрязала някакъв random тип, аз ли отговарям за действията на всички 3 694 661 657 жени по света? И впрочем никой не е длъжен да ти отговаря, когато им досаждаш на улицата, хубаво е да го имаш предвид. Никой не е длъжен да опознава някакъв досадник с чувство на entitlement до тавана, както беше споменал някой по-горе. Тоя номер с комплиментите пробвай да го направиш на мъж и не само, че ще те отреже и ще ти нарани егото, ами има и много реална възможност да ти нарани и нещо друго
    Представи си, че не съм човек, а изкуствен интелект и спри да интерпретираш нещата, все едно се отнасят за мен(знам, че е трудно за теб).. Тука целта е да покажа, колко излишно е да правиш комплименти И не не е рандом а доста често срещано явление, даже масово

Представи си, че не съм човек, а изкуствен интелект и спри да интерпретираш нещата, все едно се отнасят за мен(знам, че е трудно за теб).. Тука целта е да покажа, колко излишно е да правиш комплименти И не не е рандом а доста често срещано явление, даже масово
    Говорим хипотетично тук, генийче, не че не съм убедена, че не се отнасят за теб, но от мен да мине, kekekeke. Излишно е да правиш комплименти само когато имаш някакви користни цели, защото колкото и човекът отсреща да ти се струва по-необразован от средностатистически китайски селянин от 14. в., истината е, че всички хора разпознават някои модели в поведението на чисто психологическо ниво и им е напълно ясно, че твоят комплимент е всъщност отражение на чувството ти за entitlement и че комплиментът ти не е безплатен, а очакваш някакво внимание и време в негова отплата, което го обезсмисля напълно като акт на своеобразно великодушие, got it?

p.s. докато виждаш хората като нещо механично, като парче месо и някакви кости, няма как да осъществиш емпатия с някое момиче, освен ако и тя не е част от спиритуалното простолюдие, само можеш да се преструваш, но преструването показва, че не си в хармония със себе си
    Последно редактирано от Electrа : 08-23-2016 на 17:31

Супер фен Аватара на NissaN
    Не съм се чудил ама на такива които ми се направят на интетесни им сипвам и аз

Браточка, някои хора се интересуваме предимно от качествата на човека, а не от опаковката му, нито ти си положил някакви усилия да си избираш гените, нито аз, втф, концепцията очевидно е твърде трудна за схаващане за членовете на духовното простолюдие.
    Има причина човек да е красив. Ти чела ли си дамата с ренгеновите очи? Бог е дал не случайно фкзическо тяко. Освен това, най - важното е, че за някои може да има привличане, за други не. За теб да е грозен, за друг - красив.

Има причина човек да е красив. Ти чела ли си дамата с ренгеновите очи? Бог е дал не случайно фкзическо тяко. Освен това, най - важното е, че за някои може да има привличане, за други не. За теб да е грозен, за друг - красив.
    Става дума за това дали красотата трябва да е единственият фактор при заговарянето на хора на улицата и отговорът е НЕ, дори да става дума за Адриана Лима, защото просто не знаеш как ще реагира даден човек и какъв характер има, може да попаднеш на Ифигения и тя да бъде страшно поласкана от комплимента, но ако попаднеш на Хризотемида... Както казах, всеки си преценява дали ще поеме риска да го отрежат, но после да не се ядосва butthurt much

anonymous990763
    Guest
    Има причина човек да е красив.
    Каква е причината?

Тука целта е да покажа, колко излишно е да правиш комплименти
    Е тъй кажи де.
    Иначе мисля, че и ти и Electra сте прави, макар и не на 100%.
    Общо взето, съветът ми е да не издигате жените на пиадестал, уважавайте ги, но не ги третирайте като богини .

Цитирай Първоначално написано от the...dreamer Виж мнението
    Е тъй кажи де.
    Иначе мисля, че и ти и Electra сте прави, макар и не на 100%.
    Общо взето, съветът ми е да не издигате жените на пиадестал, уважавайте ги, но не ги третирайте като богини .
    Всички теми на Maleficus са в тази сфера, вече започвам да подозирам, че някой му плаща за тях

Мега фен Аватара на RapExotic
    Това нещо го има при всички животни, женската да избира най-жизнеспособния и силен мъжки, за да създаде поколение подобно на него. И дори да сме хора не можем да променим инстинктите си. Проблема в днешно време обаче е, че дефиницията за най-силен, най-готин, най-добър.. мъж се е извратила и единствено материалното се смята за предимство. И много пъти свестни и готини пичове биват зарязвани от момичетата за да изберат някой дебил, но материално осигурен.

Всички теми на Maleficus са в тази сфера, вече започвам да подозирам, че някой му плаща за тях
    Шшшш, твоя дял ще го получиш след полунощ !

Шшшш, твоя дял ще го получиш след полунощ !
    на мен не ми плащат за да пиша

на мен не ми плащат за да пиша
    Глупости, естествено, че не ! Писането е мръсна работа, която не подхожда на дама с твойте таланти

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Леле.
    Поне тая помия, която се пуска от време на време, мъжки еквивалент на космополитън, да минава няква редакция. Правопис тип "прогимназия".

anonymous990763
    Guest
    Глупости, естествено, че не ! Писането е мръсна работа, която не подхожда на дама с твойте таланти
    Но пък подхожда на дама като теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си