- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
А, аз пак ще уточня, както го направих преди няколко дни по ЛС, когато ми линк-на един скрийн-шот - не ме интересува. Но не знам защо на вас ви е интересна тази тъпа "сага" и постоянно търсите под вола теле...
аве кво толкоз ви интересува кой е някакъв random тип ffs
Да, бях. Точно както бях заинтересуван от: marilyn, Lilanda, Ivaaaaa, pandabear, HollyGolightly, NomNomNom, nIkEnCeTy_bE, bubaduc, TheDeath, heartshapedbox, YSMF, therichbitch, както може би и още няколко потребителки. Но съм си такъв - интерес, интерес, след което ми става безразлично.
Просто към някой, който не иска/желае да общува с мен, интересът ми престава да съществува.
Точно същият потребител миналата година по това време ми бе написал най-много ЛСи. По този начин поддържах някаква форма на комуникация, макар и едностранна. Ако видиш и кой колко коментара е написал в настоящата тема, то може би отново ще видиш същия потребител сред топ-коментаторите. Затова и тогава имах интерес. В последните месеци (както преди дни написах - но едва ли сте ме прочели) просто поддържах това, с което бях известен. Но реално вече ми бе безразлично.