Ей, това коврите - много обидчиви...
Я, сега да направим кратка ретроспекция на първия ми коментар:
Къде написах, че търся поименно кои са коврите на този форум?
Но изглежда, че коврите осъзнават своето ковренско поведение и побързаха да се самозащитят, въпреки че никой не им търси сметка.
И дават примери как имало бивша ковра и т.н.
По вашата логика има и бивш убиец (стига да си излежи наложената му присъда), бивш педофил (ако си е падал по момченца и/или момиченца, но с възрастта да му е попреминала потентността и възбудата).
И в последния си пост (преди този) написах, че е нормално до 10-15 сексуални партньора в живота на жената.
Нека направим прости сметки - имам колежки от университета, които се омъжиха на 24-25, сега на 27-28 г. имат семейство - мъж и дете/деца. Не ги виждам да почнат да изневеряват на половинките си. Преди това преди да се омъжат, живееха на семейни начала с приятелите си към 2-4 г., т.е. от около 22 г. от своя живот те са избрали своя партньор в живота (нека да допуснем, че ще се разделят или му сложат рога след около 20 г. с около 2-3 други). Излиза, че след 22 г. възраст та до края на живота - към 4-5 сексуални партньора. Какво излиза, че от 16 г. до 20-22 г. е нормално да има над 10???
Кой каквото и да ми казва/пише - за мен ковренско поведение е, ако едно момиче в тази възраст сменя сексуалните си партньори през 4-5 месеца, при все че от коментарите на повечето разписващи се тук момичета, оставам с впечатлението, че до 18 г. са имали 2-3 макс различни сексуални партньора.
И в заключение - никъде не пиша, че коврите нямат право на семейно щастие - а просто се опитвам да ги преброя - нищо повече, нищо по-малко.
От четирите женски коментара си правя извода, че: Minwu, PinkPan7her, tori и ти - Adorable Sunshine, сте коври, като две от вас са гласували по очаквания начин в анкетата, а другите две са лицемерничали и са подали грешни отговори.