.
Отговор в тема
Страница 90 от 111 ПървиПърви ... 4080868788899091929394100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 226 до 2 250 от общо 2753
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Ха ама знаеш ли колко ме интересуваш....дори неможеш да скочиш на малкият ми пръст по интерес.Нито те познавам дори не съм те виждала....не ме ебе,че не съм в доверителният ти списък ;]
    Съгласен съм. ;]

Но все пак, ако искаш да ме тролиш с фейк акаунти - можеш да го правиш в скайп груповия чат - само ти имаш адреса за него.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Съгласен съм. ;]

Но все пак, ако искаш да ме тролиш с фейк акаунти - можеш да го правиш в скайп груповия чат - само ти имаш адреса за него.
    АЗ нямам тролски акуанти за разлика от тебе

Супер фен
    АЗ нямам тролски акуанти за разлика от тебе
    Кое те кара да мислиш, че аз имам? Всъщност "да" - имал съм тролски временни акаунти -> http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D0%B3%D0%B0 (Ednookiq_Smok съм аз). Но друг постоянен профил нямам.

А ти защо така и не влезе в скайп? :]

Супер фен
    Аз съм във скайпът

Супер фен
    Аз съм във скайпът
    Брей, каква граматика... :] Отличителна!

Визирах линк-а, който аз ти изпратих във вчерашното съобщение. Но да - ти може да си в скайп.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    ..
    що за ник
    Последно редактирано от YoungBloodZ : 08-30-2016 на 18:10

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    що за ник
    Вдъхновен от реплика във филма "Булката беглец"... :]]]

Голям фен Аватара на Electrа
    що за ник
    що за тема, kekekeke

Цитирай Първоначално написано от Ednookiq_Smok3 Виж мнението
    Ей, това коврите - много обидчиви...
    Я, сега да направим кратка ретроспекция на първия ми коментар:

Къде написах, че търся поименно кои са коврите на този форум?
    Но изглежда, че коврите осъзнават своето ковренско поведение и побързаха да се самозащитят, въпреки че никой не им търси сметка.
    И дават примери как имало бивша ковра и т.н.
    По вашата логика има и бивш убиец (стига да си излежи наложената му присъда), бивш педофил (ако си е падал по момченца и/или момиченца, но с възрастта да му е попреминала потентността и възбудата).
    И в последния си пост (преди този) написах, че е нормално до 10-15 сексуални партньора в живота на жената.
    Нека направим прости сметки - имам колежки от университета, които се омъжиха на 24-25, сега на 27-28 г. имат семейство - мъж и дете/деца. Не ги виждам да почнат да изневеряват на половинките си. Преди това преди да се омъжат, живееха на семейни начала с приятелите си към 2-4 г., т.е. от около 22 г. от своя живот те са избрали своя партньор в живота (нека да допуснем, че ще се разделят или му сложат рога след около 20 г. с около 2-3 други). Излиза, че след 22 г. възраст та до края на живота - към 4-5 сексуални партньора. Какво излиза, че от 16 г. до 20-22 г. е нормално да има над 10???
    Кой каквото и да ми казва/пише - за мен ковренско поведение е, ако едно момиче в тази възраст сменя сексуалните си партньори през 4-5 месеца, при все че от коментарите на повечето разписващи се тук момичета, оставам с впечатлението, че до 18 г. са имали 2-3 макс различни сексуални партньора.

И в заключение - никъде не пиша, че коврите нямат право на семейно щастие - а просто се опитвам да ги преброя - нищо повече, нищо по-малко.
    От четирите женски коментара си правя извода, че: Minwu, PinkPan7her, tori и ти - Adorable Sunshine, сте коври, като две от вас са гласували по очаквания начин в анкетата, а другите две са лицемерничали и са подали грешни отговори.

Цитирай Първоначално написано от Ednookiq_Smok4 Виж мнението
    Грррррррррррррррррррррррр ррррррррррррррррррррррррр ррррррррррррррррррррррррр ррррррр!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Леле, жена да си - винаги знаеш как да изкараш друг човек (мъж) от нерви...
    Към първия коментар (след последния мой) - как ли определих месеците? Отговор - грубо ги сметнах наум. Те нямат никакво значение в случая - мисълта ми бе, че момичето/жената след 22-25 г. обикновено има дългосрочна сериозна връзка и постоянен партньор и в този период (до края на своя живот) рядко навърта сериозно количество бройки (може би към 5-6 да са). В повечето случаи бройките се налепят на брояча докато момичето е 16-22 г. Тук, въпросът е кога Обществото ще сложи "тикет" "ковра". Защо повечето момичета на възраст до 18-19 г. имат по 1-3 различни сексуални партньора, а една малка част имат десетократно повече от тях?
    Нормално ли е момиче под 18 г. (което по закон все още няма право да гласува и официално да купува цигари и алкохол, и което НЯМА право да ГЛЕДА филми категоризирани 18+) да се е'е като отвързано и то не с постоянен партньор, а с различни? Ясно е, че използвам думата "ковра" в значението на "курва". В тази връзка - вие какво разбирате под тази дума? И какво смятате, че българското Общество разбира под нея? Обществото като цяло - деца, тийнейджъри, възрастни хора, пенсионери. Моля, не изхождайте само от своята позиция и не гледайте само от своята камбанария.
    Според вас певицата Кали ковра ли е или не - достойно ли е да имаш три деца от трима различни хора и публично да заявяваш, че искаш да имаш 4-то, но от 4-ти? Според вас момиче, което преспи с целия си клас (мъжкото му съсловие) - ковра ли е или не?
    Къде написах, че коврите са ниско интелектуални хора? Знаете ли, че мой колега в работата (около 40 г.) ми е разправял, че докато е бил млад цялата негова компания са е'али едно момиче, на което явно много му се е искало да бъде е'ано, в т.ч. толкова (явно) го е сърбяло, че дори е пускало на братовчед си (щото по думите на колегата ми) оня имал голяма "патка" и сега какво - момичето пораснало и е станала преподавателка. Не се знае дали не е дори майка на някоя/някой разписваш се тук.
    И сега какво да очаквам - поредния коментар как всяко момиче минава през различни периоди и как нямало нищо "ковренско" в поведението? Сори, ама от моята камбанария, като ви чета коментарите, ми се струва, че се опитвате да ме убедите, че всяко момиче в пубертета си е "ковра", която след това уляга и намалява оборотите. Да, ама не - не мисля така. Има много момичета, които излизат от пубертета без да са били клатени от десетки.

И сега въпросът на въпросите - ако сегашният ви приятел ви попита с колко преди него сте били - ще го излъжете ли, ще му кажете истината или ще го отрежете с думите, че това не го засяга. И защо ще постъпите по този начин? Убеден съм, че момиче, преспало с 1-5 ще си каже истината, момиче преспало с 10-15 малко ще понамали бройката. А момиче преспало с 15+ може би "деликатно" ще откаже да си признае. Защо? Срам ли я е? Ако - да, от какво?
    Оставям последния въпрос отворен...
    маниак си и ти личи

Мега фен Аватара на pe6oskeiborda
    6то за 4иек хахоха
    ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР

ahuahahah мерси за линка към темата bloodzy

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Electrа Виж мнението
    ahuahahah мерси за линка към темата bloodzy
    ех
    късно видях че го е редактирал иначе нямаше да си позволя да го издъня така

ех
    късно видях че го е редактирал иначе нямаше да си позволя да го издъня така
    как ве тва ми вдигна левъла на настроение

като видя момичета които са преспали с много хора им се ядосвам
    защото не са преспали още с мен ;]

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    как ве тва ми вдигна левъла на настроение
    аз не искам да ти преча на левъла на настроение но не съм предател ;] ама той си е виновен де.. ако ми беше писал щях на време да го изтрия

Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    като видя момичета които са преспали с много хора им се ядосвам
    защото не са преспали още с мен ;]
    аве ти си момиче, ние сме една и съща персона

аве ти си момиче, ние сме една и съща персона
    Само скучнярите са хетеросексуални ;]

Супер фен
    но не съм предател ;]
    no coment....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от pe6oskeiborda Виж мнението
    Само скучнярите са хетеросексуални ;]
    ..........да не си БИсексуален?

..........да не си БИсексуален?
    не ве

Супер фен
    не ве
    Ооо Пешко здрасти,пишеш ми от 2та профила поздравления ти си като многоръкият Шифа ....

Ооо Пешко здрасти,пишеш ми от 2та профила поздравления ти си като многоръкият Шифа ....
    шива ве минче, ще се обиди ако му викаш шифа

Цитирай Първоначално написано от Ednookiq_Smok4 Виж мнението
    Аз преценявам от къде да събирам данните си. Ти имаш ли регистрация в бг-мама? Можеш ли да си сигурна дали не съм попитал и българските майки колко партньора са имали?
    Сега, виждам че си с прясна-прясна нова и абсолютно анонимна регистрация, така че спокойно можеш да ми напишеш тук или на личен на колко години си в същност и с колко момчета/мъже си била. Не те познавам, че да почна да ти държа сметка и да те упреквам.
    все едно чета префърцунена редакторка в някакво списание за мода

Супер фен
    шива ве минче, ще се обиди ако му викаш шифа
    Дали ще е Шива,Шифа или Шиба......... все тая е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си