Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
Аз затова не съм казал, че трябва да спираш. Продължавай щом мислиш, че наистина някой може да се спаси чрез твоето свидетелство.

Относно проповедниците, проповедници има колкото и каквито искаш.Отделно от това не съм казал да се изследва (или дори да се чете) Библията ако не вярваш. Тогава няма смисъл.
има, и мнозина от тях те превъзхождат, защото поне се опитват да изкарат истината на видело, а ти само критикуваш, но не казваш някаква съвършена истина, тази материя е такава, че трябва да се вниква за да се разбира, и да се изповядва, а не да криеш Божията истина, при това в самото свидетелствуване на Словото на истинския Господ Бог също има освобождаваща сила, казано по библейски разсейвали сме най-мрачни облаци, и дъжд е валяло, когато сме Го свидетелствували, но наистина е така, че ако вярата в истинския Господ Бог не се упражнява/практикува правилно, тогава ползата от свидетелствуването е по-малка, и дори може да се окаже нищожна, в случай че почти не се намират верни последователи на истинския Господ Бог, както беше и досега, така че пророци на истинския Господ Бог и сега/все още има на света, но почти няма(ше) кой да вярва...