.
Отговор в тема
Страница 196 от 283 ПървиПърви ... 96146186192193194195196197198199200206246 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 876 до 4 900 от общо 7075
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Ако се чудите, защо все още не е милионер, то е защото когато пише книга, започва с : " Имало едно време и след 300 празни страници блоодз спасил принцесата и край" Ако авторката на Хари Потър пишеше книги като него, щеше все още да рови по казаните за гнили краставици .
    (y)

Истината, фактите са като хляба, засищащи,основни(кратки), важни, но и скучни, по тежки за приемане, можеш да живееш само на хляб, но е безинтересно съществуване, дори понякога тъжно, докато дар словото е като медът, прави хляба по привлекателен за повече хора и придава нужния контекст, за да се преведе една истина в действие. Много велики хора са осъзнали това и са станали лидери, пионери, постигнали велики неща ! За жалост блоодз не е един от тях, но всеки расте със своята скорост предполагам.. Които умее да разтяга локуми, никога няма да бъде притиснат до стената лесно и за масите винаги ще е по приятен за слушане С лоши думи или с добри, медът винаги ще властва над хляба, защото е по оскъден.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Цитирай Първоначално написано от CrazyDream Виж мнението
    Едно пиленце ми каза, че нейното птиченце е било уловено от прекалено много соколи и тук таме някои гарван или орел и вероятно е психически травматизирано до живот Понякога песента на младостта на малката птичка привлича стари хищници
    Последно редактирано от Maleficus : 09-05-2016 на 19:57

Едно пиленце ми каза, че нейното птиченце е било уловено от прекалено много соколи и тук таме някои гарван или орел и вероятно е психически травматизирано до живот Понякога песента на младостта на малката птичка привлича стари хищници
    Мисля, че го познавам това пиленце ,
    а стария хищник е добре дошъл
    Последно редактирано от CrazyDream : 09-05-2016 на 21:37

Цитирай Първоначално написано от CrazyDream Виж мнението
    Мисля, че го познавам това пиленце ,
    а стария хищник е добре дошъл
    Специален поздрав за дамата и разбира се дейтона ! https://www.youtube.com/watch?v=u1kS4vOq2Y0 Нека тази песен накара всички да разберат вашите най съкровенни нужди и надявам се най сетне ще се отпуснете и ще спрете да бъдете толкова сериозно затлачени
    Последно редактирано от Maleficus : 09-06-2016 на 17:22

Супер фен Аватара на corbV2
    Педал

Грубич, ама май е прав.

Специален поздрав за дамата и разбира се дейтона ! https://www.youtube.com/watch?v=u1kS4vOq2Y0 Нека тази песен накара всички да разберат вашите най съкровенни нужди и надявам се най сетне ще се отпуснете и ще спрете да бъдете толкова сериозно затлачени
    луд

https://www.youtube.com/watch?v=dvEM...youtu.be&t=53s

Цитирай Първоначално написано от АгентМура Виж мнението
    Агент Мура, това че съм те минал, не значи, че харесвам да минавам мъже.. Просто миришеше по добре от момиче и бях пиян ! Важното, е че бях отгоре

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    нищо не мисля вече
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Агент Мура, това че съм те минал, не значи, че харесвам да минавам мъже.. Просто миришеше по добре от момиче и бях пиян ! Важното, е че бях отгоре
    Въобразяваш си, гейче.

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    нищо не мисля вече
    Скоро ще има юбилей.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Скоро ще има юбилей.
    На YoungBloodZ лявата ръка ! Щях да кажа дясната, но тя e прекалено непорочна за тази позиция Всеки път, когато видя нещо написано от нея ми става студено и получавам студени болки в лявото зърно, сякаш игла е забита там.. Е добре де обичам... игли..

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Фейк.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    На YoungBloodZ лявата ръка !..
    Пхахахах

По темата: много религиозен човек

Супер фен Аватара на fanton1
    Шефа на шефовете, мъжки мъж.

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Шефа на шефовете, мъжки мъж.
    Когато някои магьосник отвори портал към средновековието и издърпа първия човек, които набара... За радост бе от аристокрацията и миришеше на некъпан от само 3 месеца(можете да си представите, защо в миналото е имало чуми и болести, когато ръката с която си бършеш дупето в първия момент, във втория я ползваш за да държиш хляба, но не съм аз експерта тук и подробностите може да ни сподели само фантон) ! Виждате ли ?! И аз мога да правя комплименти понякога !
    Последно редактирано от Maleficus : 09-07-2016 на 00:56

Мега фен Аватара на Rakshy
    ако бях на мястото на ментемодераторите бих го баннал

не знам, просто бих

Аз не бих го баннал, защото тук получава единствената си интелектуална стимулация, през останалото време е във фитнеса.. Но го разбирам... Мускулите са нужно нещо в неговия случай, компенсиращо Пък и ако настане война по света, ще бъде полезно да се скриеш зад него, удобно пушечно месo, широко

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    И аз не бих го баннал
    Защото не мога да го банна за философстване

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ако бях на мястото на ментемодераторите бих го баннал

не знам, просто бих
    Дай ми причина.

По темата - ще се справи.

Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Дай ми причина.

По темата - ще се справи.
    Лично не бих правил момиче модератор именно ,защото често базират решенията си на симпатии, антипатии и още по често за да се харесат на определени хора, също са емоционално нестабилни същества и са по лесни за изкарване извън релси (научно доказано е че естрогена прави момичетата по емоционално нестабилни !) По темата: Вестоносец на скуката

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Прилича ми малко на malepan7her

Модератор някъв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си