- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво искаш да знаеш за следващия?
За едни мизерни 19 години само за едно нещо съжалявам - че развалих отношенията си с един страхотен човек и съм сигурна, че цял живот ще съжалявам за това, освен ако не поправя нещата. Мина известно време и вече виждам надежда.
Като излезеш на заведение, оставяш ли бакшиш?
Английски, руски (само за 3 години, тъй че не го владея особено добре), а в момента и немски.
Чел/а ли си нещо от Айзък Азимов?
не
какво пи за последно
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Вода.
Коя е последната книга която прочете? И във връзка с това,отвори тази книга на страница 69 и напиши последното изречение от нея.
черният град
''Леон има пари,но не знае как да прави кино...''
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
"Старлинг е намерила отрязана глава посредством "сътрудничество с една личност, която властите недвусмислено наричат..."чудовище".
Коя е най-голямата трагедия в твоя живот.
Предполагам, че най- голямата трагедия в моя живот беше когато един мой приятел от деството почина много млад от усложнения с операцията върху сърцето му...Беше шокиращо. Не можехме да повярваме, че никога повече няма да го видим на този свят. Беше тежко...
Кое е най- зарадвалото те нещо в живота ти, което ти се е случвало?
Да, един, но не е в България.
Мислиш ли, че времето лекува всичко?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
да се научиш да оцеляваш не значи че знаеш как да живееш
за какво си мислиш в момента
За това как да направя едно нещо в чътвъртък.
Остава.
Дали да измия приборите и да лягам, или да си изгледам епизода на ahs и да лягам.
Според теб какво да направя и кое да оставя за утре?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Остави епизода за утре. Мисля, че ще ти се услади повече гледайки го утре.
Кой е любимия ти спортист?
Ал Пачино.
На единично легло, приста, или спалня спиш?
Вкъщи на спалня, в общежитието на единично легло, което ми е късо на всичкото отгоре.
Защо не си на лекции, дете?
Защото програмата ми е много натоварена и съм чак от 13:30...
Какво има на нощното ти шкафче?
Нямам нощно шкафче. Няма място за таковa.
Мислиш ли да работиш в България?
Да.
Имаш ли шофьорска книжка, ако да - от кой път взе изпита? Ако нямаш годините, имаш ли планове да караш курсове като ги навършиш?
Имам, от първия път взех всичко, ofc.
Нека остане.