- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
мислиш си, че е твърде хубаво, за да бъде истина, но той всъщност не ти казва, че перка пико![]()
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Супер хайпнът съм, в понеделник си получавам новата значка и капитанските пагони! Алелелей..!! Само да не бях болен и положението щеше да е чук.
Но не ми е толкова зле, чета си лекциите и пия чайче и слушам музика, живота е прекрасен.
Утре и на работа ще се ходи, мда!
Последно редактирано от AnarchyBoy : 10-20-2016 на 08:47
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Заеби ;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
По принцип нищо, това не е секретен документ не влиза под ЗЗКИ и всъщност е за хората да го видят за да мога да се легитимирам докато нямам други документи.
Махнах го щото не ми се почва спор с тая амеба папугай.![]()
Dr. Gregory House
утре ще се срещна с адмирала ще трябва да се извиват ръце...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Когато някой неприятен в шАфьорската школа изка да седне до теб при наличието на празна стая, казваш "А, не! Не ти го препоръчвам, щото точно се връщам от аутопсия и не можах да си взема душ..." А ако добавиш и, че не знаеш и не изкаш да разжереш какви вещества имаш в косата, имаш 50 бонус точки. :ддд Не че не си минах всички съдебни медицини, патофизиологии и патологии още в първи курс... Едва се стърпях да не се разхиля! И никой не се приближи на повече от 2,5 метра до мен. :дд
Онези места, където си ходил с някого и си запазил страхотни спомени, а сега вече с него не можете да стоите в една и съща стая и ти се връщаш на въпросното място сам...Заливат те смесени чувства. От една страна вече няма да свързваш последното посещение с горепосочения, понеже създаваш нови спомени без него. От друга страна въпреки сегашната ситуация отново ти е кеф да се сещаш колко добре сте си прекарвали и се чувстваш сам. Накрая ти минават всички тъжни мисли и идва спокойствието, което ти доставя мястото. Онова място, което вече си е само твое.
![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
водката си я бива
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Тъкмо бях спряла да мисля за случилото се непрекъснато и сега тази песен... И последните думи, които си разменихме... Съсипана съм, а няма при кого да отида да хлипам. Ще мине ли тази болка изобщо?
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Да се набуташ сам да организираш купона за 8ми декември...пфф.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..