- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
"Очи като черни дупки."
Ако някой случайно не знае.![]()
почти го реших, само трябва да отлежи идеята, но имам предостатъчно време за това
#gowild
изумен съм колко кухи демонстративни дърти курви има в моята "уж" чиста среда и чисто зрително поле
дори и на най-чистото и неприкосновено спокойно местенце срещам такива а най-странното е че все такива ми се лепва
заклевам се, не давам никакви поводи за това, нито индикации че търся такива, те просто възникват и с годините са все по и по-неадекватни
https://www.facebook.com/tsitatiii/p...type=3&theater
аз мисля че това е писано от някоя недооценена жена пхаха
напоследък се напълни с такива
горкичките, недооценени ;/
Целият съм изтощен... по цели дни си мисля за едно момиче и не мога да си я избия от главата, пък и ме е адски срам да е запозная с нея... (колкото мен голяма)
Много ви се моля, следващият път, в който реша да гледам хорър с най-добрата аверка, СПРЕТЕ МЕ! Припомних си защо МРАЗЯ хоръри. Моля...
квак
Защо мразиш хоръри?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
мда, зима е, 'лъзгащи се тротоари здравейте, ходя като пингвин
от една страна ми е кофти, че заминава, от друга се вълнувам
Ewok, давай нови музики като последното споделено.
Ewok, трябва да преслушаш Ska-P.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мислех, че тези истории сме ги оставили в десети клас... Пак му писах домашното по английски. Предупредих го да не казва, че е завършил езиковата, че ще му се смеят. А Костура планирал "коледно занимание на 23ти"... Какво занимание, бе? Елхата ли ще му украсяваме? Лекции по никое време... Мен в четвъртък идват да ме забират, ще пропусна.
Досега украсявахме фоайето, мен пак ме нахендриха да правя подаръците за под елхата, гирлянди също трябваше да закачам по тавана... Повръща ми се направо. Всеки покрай мен е супер въодушевен от тая Коледа, на мен хич не ми е дошло настроението. А днес онова говедо чак ми пише да си правя сметка какви ги говоря, от какъв зор съм била казала, че не искам да имам нищо общо с компанията и тем подобни. След като съм решила, че ми влияят зле, се дистанцирам доколкото мога и това е. Нито той, нито който и да било друг има право да ми държи сметка защо съм взела това решение. Не могат да ме задължат да продължавам да съм с тях, колкото и да ми мрънкат, не могат да върнат нещата назад и да променят вече свършеното.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
значи не само на мен ми е студено
притесних се да не съм настинал
Damn, утре пак няма да стана на време. Трябва да си оправя режима.
Имам доста привлекателна оферта за скапания студентски празник в скапаната София и много ми се иска да отида, обаче не знам как ще се осъществи прибирането на време на девети, понеже трябва по обяд да съм си вкъщи. И родителското тяло ще създаде проблеми най-вероятно, далеч по-удобно би било ако цялата схема не включваше прибиране до родната стряха, понеже така ще разбере за събитията чак след като са приключили и няма да има скандали.
Утре времето ако е същото като днес, ще взема да си изпълня заканата.
Намерих един магазин, в който могат да ми направят пръстена по мой дизайн и ще ми излезе около 30 кинта, което ми се струва доста приемлива цена. Само че ми се иска да разгледам още малко за нещо готово. Обаче ми казаха, че не е препоръчително да купувам сребро от голям град, понеже има голяма вероятност да е менте. Ама те в малките градове не зареждат ли от големите, не е ли едно и също? Щото просто усещам, че перфектният вариант ме чака в някое магазинче на майните и ще ми пасне на пръста както пантофката на Пепеляшка.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Баси тъпото село (специално за пандата-скапаната софия),навсякъде щъкат тия ш*иба*ни паяци.
Последно редактирано от deitona22 : 12-01-2016 на 06:25
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..