- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
винаги ме озадачава това твърдение :д
на теория белият шоколад няма единствено какаова маса, която го оцветява в кафяво
иначе си има какаово масло и другите добавки, които има и млечния примерно
сега, ако си вземеш бяла милка не очаквай кой знае какво, но, ако е качествен, не е чак толкова по-малко шоколад от другия
Белия шикалят реално си е шикалят, въпреки че не го харесвам. А иначе знам какви е роял айсинг ама не ми е вкусно, а аз смятам да го изям произведението... Иначе съм засичала големи бисквити за бисквитена торта. Тя мислех да ползвам, щото по-лесно, а и са изрязани, кажи-речи, малко ремонт им трябва само.
квак
Поръчах го, дано го направят както си го представям, че в последния момент променихме проекта и сега нямам идея какво ще измайсторят.
Супер нахъсана бях тази сутрин да го направя като разбрах, ама точно когато моментът беше перфектен, просто нещо ми спря ръката. А го планирам това от няколко месеца и по-удачен момент досега нямаше, едва ли и ще има. Всъщност, защо да няма, някоя тъмна вечер, когато съвсем няма да има кой да ме види и да разбере.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Всички пътища през декември водели към дома... А който има два? Иначе една песен ми е на рипийт и си я дъня на кфти колонките, много ми е доволно, че се сетих за нея. :3 След малко изчезвам и съм още по-доволна от което.
квак
е за това мразя да стоя сама с дни вкъщи.. да се прибера и да няма с кого и дума да си кажa,ми гадно е..
и за 8ми имам някакви очаквания,като нищо пак ще остана разочарована от цялата дандания.. да си бях стояла при него,поне
-.. поне хубави чаши за вино си купих
Последно редактирано от nexttt : 12-05-2016 на 11:13
Чех на LSD реши, че е тигър: Хвана гората, тича 8 часа, стигна Полша
хохох, такива неща веднага ми оправят настроението
Японец споделя впечатленията си от България:
- Уж изостанала държава, а хората - много умни.
Влезеш в тоалетна - по стените решавали уравнения - навсякъде X, Y и някаква тяхна величина...
-------------------------------------------------------------------
ей тва ми опрай настроението![]()
"СЕКС РОДЕО" :
Партньорката е на задна прашка. Заставате зад нея и започвате бавно да масажирате гърба й, после я обхващате с ръце и започвате да я любите с плавни и бавни движения.
Изчаквате я да се разгорещи, леко се навеждате и й шепнете на ушенцето:
" - Приятелката ти го прави много по-добре " ...
... и се опитвате да се задържите за поне 8 секунди!
става![]()
опс, ето ме във форума, искам да питам, някой сеща ли се коя е тая песен дето един чернокож пее на фалцет - i know what you want, i know what you need, с някви мацки в клипа които са по бански и той пее до тях и ги бара, докато те му танцуват. има и бели жени в клипа
прилича да е сниман в индонезия или някаква джунгла
не е busta rhymes, от по-новите е : D не ми излиза от главата, много дразнещо
и здравейте пак.
https://m.youtube.com/watch?v=KJagA5R2wR8
Заповядай и бонбони не пия!![]()
Ох, какво ли не опитах за тва гърло - ацетил;карбоцистеин сашенца, сироп, таблетки за смучене с антибиотик и без антибиотик, пастили с прополис, чейове по темата и дори джинджифил. Не съм опитвала тва досега. Беля си го, нали, и си викам "мм, колко хубаво мирише, сигурно е и вкусно" и когато го пробвах ми се насълзиха очите от люто. Бахти гадното. И ся ме боли корем от кашляне, сякаш съм правила 1000 коремни без прекъсване.
Ми, ебаа го.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
^Г(к)олия?
ПТ:Дано не вали сняг тая седмица.
И пак да питам-някой има ли наблюдения ,дали и в Западна Европа ,като вали сняг и след няколко дни и колите и пътищата стават на гъз или тов е само тук?
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Пих доста чай, както вече споменах.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
^Прекалено горещия чай, губи всякакви свойства на полезен, ако сложиш и мед, след 40 градуса меда също губи всичко, ползваш го просто за подсладител.
Ти си знаеш....
Имам 100-грамов шоколадов Дядо Коледа и животът е прекрасен. <3
квак
днес ми идеше да си хвана шапката и да си замина ама все викам аде
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.