- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Поздрав за Пандата и Папагала! И за мен, най-вече за мен.
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net...37&oe=58B6459B
<3
квак
Леле днес като отидох на лекции и съкровището ми се хвърли да ме гуши, урааа! Толкова ми стана миличко, много си го обичам и ми е един от най-близките приятели в курса, а аз принципно съм много гушливо и прегръщам всичките си приятели редовно, ама той е един такъв по-срамежлив уж и дървен и никога не сме се прегръщали, и днес се почувствах адски щастливааа! Получих и страхотен подарък - усмивка по радиото.
Прекарахме следобеда с момичетата на ледената пързалка, кънки не съм карала от пет години, ролери от две, но бързо влязох в час и даже не можах да падна! Машина съм.
Довечера в моя чест Ъпсурт са в Пловдив, готино парти се очертава.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
мда, в крайна сметка след неколкократно подаване на топката аз и един колега организираме нещата ;д
но това няма значение, очертава се да е приятно
запазихме една по-голяма аудитория от миналогодишната, дано се съберем всичките 15-тина човека
честно казано на мен дори не ми се ходи после някъде, там си ми е добре, но така или иначе до 12 можем да останем, така че ще се наложи да мръднем
изведнъж ме обзе доста чил настроение, не знам защо, сигурно ще мине
но пък и разбрах, че не съм по-назад с материала, което е чудесно
вчера разчиствах френдлиста във фб, ужким не махнах много, а се оказаха над 40, интересно
а след нг трябва сериозно да се взема в ръце, че иначе наистина пак ще стана кюфте
Последно редактирано от Ewok : 12-06-2016 на 18:29
знам, че тук надали ще ми дадете адекватен отговор, ама да ви попитам :дд :
как бихте реагирали, ако ваш бивш странен учител (впоследствие оказал се буквално луд на хапчета :д) ви вижда в околностите на центъра, разпознава ви (макар да са минали има няма 4-5г. откакто ви е преподавал) и тръгва след вас да върви, е така без нищо да направи, просто върви като кученце, след което се мотае малко и си тръгва в обратна посока.. :д за втори път ми се случва, стресирам се адски много и този път си викнах другарче да ме вземе от спирката и онз веднага мина на другия тротоар и се изнесе.. не знам как да реагирам в такава ситуация, идеше ми да му се разкрещя или да го заплаша нещо, ама не знам кво му е в главата, може да стане агресивен, а е над 100 кила мъж и ме е шубе.. :д
най-добрия вариант е да го питаш съвсем адекватно след теб ли върви, да му кажеш че си го познала, и ако е така те притеснява и да каже какво иска
отново случайна среща и казахме в един глас ''липсваш ми''
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Оргазъм. Ицо Хазарта. И го гушнах. И той ме гушна. Ицо Хазарта. Оргазъм.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
и той е класик, макар и само гимназиален, хихи
мога да бъда лимон или медче
к'вот ти се падне, тегли си късметче.
прекрасни лирики от гериту отново
рецитира и за дупарата
+9999 панда пойнтс
от това, че не знам какви мисли му минават през главата :д
и да, сигурна съм, че върви след мен, качи се на същия автобус и слезе на спирката, на която и аз, ходи по мен и спря чак като ме пресрещна другарчето и видя, че вече не съм сама :д все тая, няма да се филмирам излишно, имам си лютив спрей винаги в чантата, не че много ще помогне, ако нещо, ама :дд
радвам се, че утре няма да празнувам великия 'празник' с колегите, предпочитам да си чилвам сама :д