Първоначално написано от deitona22 Олио,Дейтона,Попа, dwyd върват ръка за ръка. Добре, съгласен съм...
Първоначално написано от YoungBloodZ Добре, съгласен съм... Не ме намесвайте в педерастките си разговори... Нямам нищо против хора като вас... Но мога да си купя
Първоначално написано от Dwyd96 Не ме намесваите в педерастките си разговори... Нямам нищо против хора като вас... Но мога да си купя Това дейтона го каза, а аз само цитирах.
Първоначално написано от YoungBloodZ Това дейтона го каза, а аз само цитирах. *RETARD ALERT*
Първоначално написано от Dwyd96 *RETARD ALERT* отивай да пиеш
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от Dwyd96 *RETARD ALERT* Първоначално написано от deitona22 Ама аз да съм ти позволил да си позволяваш ? Сам си позволих.
Първоначално написано от YoungBloodZ Сам си позволих. *и така изритаха йънг от белия дом *
Първоначално написано от Dwyd96 *и така изритаха йънг от белия дом *
Първоначално написано от YoungBloodZ Сам си позволих. Лошо. Кимчо,време да поемеш контрола над форона
Първоначално написано от deitona22 Лошо. Кимчо,време да поемеш контрола над форона То в тоя форум са 5 човека...
Първоначално написано от YoungBloodZ Добре, съгласен съм... Тоз па. Много си позволяваш.
Първоначално написано от deitona22 Тоз па. Много си позволяваш. Мога да си позволя да си позволявам.
Първоначално написано от YoungBloodZ Мога да си позволя да си позволявам. Ама аз да съм ти позволил да си позволяваш ?
Правила