Първоначално написано от YoungBloodZ Добре, съгласен съм... Не ме намесвайте в педерастките си разговори... Нямам нищо против хора като вас... Но мога да си купя
Първоначално написано от Dwyd96 Не ме намесваите в педерастките си разговори... Нямам нищо против хора като вас... Но мога да си купя Това дейтона го каза, а аз само цитирах.
Първоначално написано от YoungBloodZ Това дейтона го каза, а аз само цитирах. *RETARD ALERT*
Първоначално написано от Dwyd96 *RETARD ALERT* отивай да пиеш
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от Dwyd96 *RETARD ALERT* Първоначално написано от deitona22 Ама аз да съм ти позволил да си позволяваш ? Сам си позволих.
Първоначално написано от YoungBloodZ Сам си позволих. *и така изритаха йънг от белия дом *
Първоначално написано от Dwyd96 *и така изритаха йънг от белия дом *
Първоначално написано от YoungBloodZ Сам си позволих. Лошо. Кимчо,време да поемеш контрола над форона
Първоначално написано от deitona22 Лошо. Кимчо,време да поемеш контрола над форона То в тоя форум са 5 човека...
Първоначално написано от Dwyd96 То в тоя форум са 5 човека... Не е вярно! На ден има по над 30 регистрации (10-15 от които фейкове, разбира се). ps: prizovavam pe6oskeiborda da se iavi sega
Правила