.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Hybrid View

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Сега ако кажеш, че ти си източник на тази светлина, защо умираш
    т
    Не знам, звездите защо умират?
    Светлината е тоталноста на света, тоталността на теб самия.И не, ти не си източник на светлината, ти си светлината опитваща се да освети сама себе си. Иисус ти казва да бъдеш в светлината и светлината ще бъде в теб, но ето че ти все още гледаш през негатива. Как очакваш да видиш светлината през черните стъкла на греха и страданието? Дефенди, така цял живот ще търсиш някаква светлина, но никога няма сам да светиш. Погледни отвъд доброто и злото, забрави за себе си и Бога, погледни през очите на онзи, който носи светлината... който откъсна ябълката от дървото на познанието. И там някъде, между Отца и Синът, ще ти се разкрие и Светия дух.
    Последно редактирано от Alucard666 : 12-19-2016 на 16:37

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Alucard666 Виж мнението
    т
    Как очакваш да видиш светлината през черните стъкла на греха и страданието?
    Искаш да кажеш, че грехът и оттам смъртта и страданието не съществува. Ами аз не се друсам докторе, затова не мога да го приема. Зло и дявол съществува.

Как да светя сам, като умирам, всяка моя светлина завършва със смърт, тава не е светлина, това е пародия. А като си представя, че ти на тази пясъчна философия градиш живота си, то явно наистина си сатанист, но най-вече към самия себе си.

Banned Фен
    Искаш да кажеш, че грехът и оттам смъртта и страданието не съществува. Ами аз не се друсам докторе, затова не мога да го приема.
    Ами друсай ве, лольо.

Как да светя сам, като умирам, всяка моя светлина завършва със смърт, тава не е светлина, това е пародия. А като си представя, че ти на тази пясъчна философия градиш живота си, то явно наистина си сатанист, но най-вече към самия себе си.
    От мрака се ражда всяка светлина и в мрака обратно изчезва.

Нищо не разбирам. Адам ли имаш предвид или змията.
    Змията.

Мега фен
    От мрака се ражда всяка светлина и в мрака обратно изчезва.
    Ми то значи, целия ти живота е мрак, лъжа, а ти го пласираш за истина.

Всъщност какво разбираш под "мрак". Може би тук е разковничето?

ПП: Сега май разбирам, ти в чалгата си припознал оперна музика, защото си нямаш представа, какво е оперна музика, не си я чул и преживял и сега хвърляш философски гюбеци.
    Последно редактирано от defender : 12-19-2016 на 17:02

Banned Фен
    Ми то значи, целия ти живота е мрак, лъжа, а ти го пласираш за истина.

Всъщност какво разбираш под "мрак". Може би тук е разковничето?

ПП: Сега май разбирам, ти в чалгата си припознал оперна музика, защото си нямаш представа, какво е оперна музика, не си я чул и преживял и сега хвърляш философски гюбеци.
    Ти ли ще ми говориш за чалга, "прагматика"... Твоята религия е абсолютна суета, защото не спазваш онова което е писано, а търсиш гредата в окото на другия. Казваш ми че да правя нещо без да знам защо е продукт на една празна и деградивна философия, но не беше ли "твоя" Бог онзи, който раздава безусловна любов - любов без очакване на нищо в замяна? Не каза ли той " 2 И тъй, когато правиш милостиня, не тръби пред себе си, както правят лицемерите по синагогите и по улиците, за да бъдат похвалявани от човеците; истина ви казвам: Те са получили вече своята награда.
    3 А когато ти правиш милостиня, нека левицата ти не узнае какво прави десницата ти;
    4 за да става твоята милостиня в тайно; и твоят Отец, Който вижда в тайно, ще ти въздаде [на яве]."

Колко от тая безусловна любов сам проявяваш, прагматико?
    Истината е че ти си един най-обикновен лицемер.
    Последно редактирано от Alucard666 : 12-19-2016 на 18:27

Мега фен
    т
    погледни през очите на онзи, който носи светлината... който откъсна ябълката от дървото на познанието. И там някъде, между Отца и Синът, ще ти се разкрие и Светия дух.
    Нищо не разбирам. Адам ли имаш предвид или змията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си