Първоначално написано от inewton Добре. Какво искаш да видиш? Не искам.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Първоначално написано от Smrazqvashta Не искам. Защо? Нали до преди малко искаше доказателства. Как бързо се промени...
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Защо? Нали до преди малко искаше доказателства. Как бързо се промени... Сам го каза. Венни, ти повярва, защото видя; блажени, които не са видели, и са повярвали.
Първоначално написано от Smrazqvashta Сам го каза. Венни, ти повярва, защото видя; блажени, които не са видели, и са повярвали. Кой е "Венни"?
Първоначално написано от YoungBloodZ Кой е "Венни"? Няма да ти споделя. Първоначално написано от inewton Това се отнася за силно вярващите и то вярващите в Господ. Не за хора, които вярват на мен. Аз се шегувах с оня цитат. Няма как да знаеш колко вярваща съм.
Първоначално написано от Smrazqvashta Няма как да знаеш колко вярваща съм. Така е, няма как. А ти наистина ли ще се жениш?
Първоначално написано от inewton Така е, няма как. А ти наистина ли ще се жениш? Казах достатъчно. Ти решаваш дали е истина или не. Както аз с книгите, нали?
Първоначално написано от inewton А ти наистина ли ще се жениш? Няма да се жени. На 20 години е все пак.
Първоначално написано от Smrazqvashta Сам го каза. Венни, ти повярва, защото видя; блажени, които не са видели, и са повярвали. Това се отнася за силно вярващите и то вярващите в Господ. Не за хора, които вярват на мен. Аз се шегувах с оня цитат.
Правила