Първоначално написано от Smrazqvashta Изобщо не се познаваме. Нали уж бяхме гаджета...
Първоначално написано от Smrazqvashta Изобщо не се познаваме. Сега как ще удостовериш думите си? Не знам. Как мога да ги удостоверя? "Род лукав и прелюбодеен иска личба, но личба няма да му се даде..."
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Не знам. Как мога да ги удостоверя? "Род лукав и прелюбодеен иска личба, но личба няма да му се даде..." Защо питаш мен? Ти би трябвало да знаеш най-добре това. На YoungBloodZ как го доказа?
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Първоначално написано от Smrazqvashta Защо питаш мен? Ти би трябвало да знаеш най-добре това. На YoungBloodZ как го доказа? Дадох му Библия. Не искам да доказвам и няма да доказвам нищо така щото е писано: "...блажени, които не са видели, и са повярвали."
Първоначално написано от inewton Дадох му Библия. Не искам да доказвам и няма да доказвам нищо така щото е писано: "...блажени, които не са видели, и са повярвали." Ех, хайде, нека пак съм тази, която ще повярва без да види.
Първоначално написано от Smrazqvashta Ех, хайде, нека пак съм тази, която ще повярва без да види. Добре. Какво искаш да видиш?
Първоначално написано от inewton Добре. Какво искаш да видиш? Не искам.
Първоначално написано от Smrazqvashta Не искам. Защо? Нали до преди малко искаше доказателства. Как бързо се промени...
Първоначално написано от inewton Дадох му Библия. Потвърждавам. И то bran' new.
Първоначално написано от inewton Защо? Нали до преди малко искаше доказателства. Как бързо се промени... Сам го каза. Венни, ти повярва, защото видя; блажени, които не са видели, и са повярвали.
Първоначално написано от YoungBloodZ Потвърждавам. И то bran' new. Пиши на български. Или поне на нормален английски. Какво е bran' new?
Първоначално написано от Smrazqvashta Сам го каза. Венни, ти повярва, защото видя; блажени, които не са видели, и са повярвали. Кой е "Венни"?
Първоначално написано от inewton Пиши на български. Или поне на нормален английски. Какво е bran' new? Американски (негърски) английски. Правилното е "brand new".
Първоначално написано от Smrazqvashta Сам го каза. Венни, ти повярва, защото видя; блажени, които не са видели, и са повярвали. Това се отнася за силно вярващите и то вярващите в Господ. Не за хора, които вярват на мен. Аз се шегувах с оня цитат.
Първоначално написано от YoungBloodZ Американски (негърски) английски. Правилното е "brand new". Ясно.
Първоначално написано от YoungBloodZ Кой е "Венни"? Няма да ти споделя. Първоначално написано от inewton Това се отнася за силно вярващите и то вярващите в Господ. Не за хора, които вярват на мен. Аз се шегувах с оня цитат. Няма как да знаеш колко вярваща съм.
Първоначално написано от Smrazqvashta Няма как да знаеш колко вярваща съм. Така е, няма как. А ти наистина ли ще се жениш?
Първоначално написано от inewton Така е, няма как. А ти наистина ли ще се жениш? Казах достатъчно. Ти решаваш дали е истина или не. Както аз с книгите, нали?
Първоначално написано от inewton А ти наистина ли ще се жениш? Няма да се жени. На 20 години е все пак.
Първоначално написано от Smrazqvashta Казах достатъчно. Ти решаваш дали е истина или не. Както аз с книгите, нали? Както кажеш. Ама първо трябва да помисля. Първоначално написано от YoungBloodZ Няма да се жени. На 20 години е все пак. Дори да е на 20, какво пречи това?
Първоначално написано от inewton Дори да е на 20, какво пречи това? На 20 хората са несигурни. Ако се омъжи на 20 има огромна вероятност да се разведе.
Първоначално написано от inewton Както кажеш. Ама първо трябва да помисля. Помисли.
Първоначално написано от YoungBloodZ На 20 хората са несигурни. Ако се омъжи на 20 има огромна вероятност да се разведе. Не с всички е така. Братовчедка ми се е оженила на 20 и още не се е развела, няма и да се разведе щом досега не се е (вече е на 40).
Първоначално написано от Smrazqvashta Помисли. Помислих. Айде, вярвам ти.
Първоначално написано от inewton Не с всички е така. Братовчедка ми се е оженила на 20 и още не се е развела, няма и да се разведе щом досега не се е (вече е на 40). И аз познавам хора, които са сключили брак на тази възраст и той е продължил щастливо дори повече от 20г.
Правила