- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
а, точно за този си пост си мислих тези дни, мислех да го доразвия, ама забравих какво беше (за хората, живеещи на гърба на другите), но като се сетя, ще позлвам линка ти, мерси
а иначе престани с теориите за зодията ми, както е казала Ванеса - ние не сме една зодия, ние сме съвкупност от всички.
За сведение ще ти тажа, че Венера ми е в овен, гугълни го.
гугълни го и ти, ще видиш десет различни неща, всеки по свой си начин го интерпретира
http://syvetnik.blogspot.bg/2011/10/blog-post_23.html
ЖЕНА С ВЕНЕРА В ЗНАК ОВЕН
Нуждая се от постоянно вълнение и от приложение на енергията, с която съм изпълнена. Увличам се по съвременното и авангардното. Това се отнася «акто за предметите, така и за хората. Харесвам ярките цветове, шума и врявата, бурните емоции и всичко, което е крайно. Затова ценя хора с активен ум и голяма жизненост.Амбициозността ме възхищава. Боря се да съм първа и да печеля. Харесвам всичко изключително и оригинално. Стремя се да бъда истински източник на енергия.
Когато съм влюбена, аз се устремявам като ракета — летя с много огън и пламък. Не крия чувствата си. Раздавам се изцяло и от сърце. Не играя на свенливост. Аз съм типичната "лудо влюбена жена". И защо не? Как можете да познавате сърцето си, ако не ви се е случвало да го дарите другиму? Не съм мекушава и поемам рискове в любовта. Дори този, който вече ме е напуснал трябва да се държи добре с мен. Конкуренцията не ме обърква, а когато е силна, тя ми влива живителни сокове като след вдишване на амонячна сол. Така не само се препазвам от скука, но и се поддържам свежа.
Динамичните мъже ме вълнуват. Ще бъда много доволна, ако такъв мъж ми разкрие нови светове. Той трябва да е амбициозен, но и да оценява моите цели и амбиции, да показва привързаността си и да има чувство за хумор. Нужно е да бъде достатъчно силен, за да бъде неотменно до мен и достатъчно галантен, за да ме задържи. Аз трябва да съм първата и единствена жена в живота му. За мене той ще е вълшебният принц, поне в началото.
Аз, разбира се, ще се разочаровам, когато чара на вълшебния принц избледнее и момчето, което съм мислила за енергично, се окаже неуверено. Първият изблик на безумна любов ме заслепява, след което трябва да се връщам към всекидневието. Ако любовта ни запази характера на постоянно приключение, печелим и двамата. И аз оставам на същото място — при него.
------------------------------
хехехе, черната вдовица
първо голяма любов, след това им къса главите
СКОРПИОН Венера в силно активния Скорпион предопределя преобладаващата роля на секса. За Скорпионите са присъщи силните емоции и страстните желания, понякога клонящи към чудатости. Скорпионът приема твърде сериозно романтичното в живота и затова му липсва обективност. Гордостта на Скорпиона е способна да го доведе до решението: "Или всичко, или нищо", а ако бъде изоставен или измамен, Скорпионът може да стане жесток и да търси отмъщение. Венера в него има способността рязко да прекъсва една връзка, прекратявайкия завинаги, без да се обръща назад. Човекът, нанесъл обидата е практически мъртъв.
иронията аххахахаах
на мен ми е мн лесно, примерно 5 планети са ми в скорпион и като ме питат дори знам
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Скорпионите сме много милички...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и аз
въпреки, че мн се напъвам да съм лоша понякога
като се наежа, ме опреличават с таралежче, а аз се чувствам като онзи върколак който има ножове по пръстите от онзи филм с героите
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
нека не се губи, важно ми е точно в това време да чета отговори на тези важни въпроси, вместо да се занимавам с второстепенни неща като сесията
а всъщност мозъкът ми днес не работи, знам и защо, сама съм си виновна
много слабо
мразя такива дни на отрицание на всичко и свръхкратка, нещо като резюме, екзистенциална депресия
практичен човек съм, но тези емоционални вихрушки ще ме съсипят, забавят с 1000 потенциалното ми развитие
а можеше да съм вундеркинд, ех
Да. Понякога. Не ни личи винаги като че ли.
Има значение октомври или ноември.
мда, аз проведох разследване и открих някои обезпокоителни факти
а тя продължава да отрича очевидното
http://www.nenovinite.com/ne/obshtestvo/8626/
хохохохох
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
е тва не го бях очаквал
тъпанар, за кво ти трябваше да му казваш
я кажете на кого ви прилича и кое според вас трябва да се оправя/ако ви е заприличал на някого/
https://media16.vbox7.com/s/5f/5f344a0c1fr826294d22.mp4
не знам кой е, ама не е сексав
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не ми прилича на никого, но аз като цяло не съм физиономист.
И съм съгласна с Ева, не е сексав.
той и без това няма тиндър
пък и си пада по мъже
http://afera.bg/%d0%b1%d0%be%d0%ba%d...%b7%d0%b0.html
ок, понеже и от това мина седмица
онзи стюард
пратих фиидбек на авиокомпанията
Hello, I'd like to leave a positive feedback for the senior member of the crew on flight xxx on the xx of Jan 2017. There was turbulence on that flight and he was very kind to distract me during it. Please pass my sincere regards
върнаха отговор, че ще предадат
мн привлекателен, поне да му бях младата забивка от амстердам, нищо др не искам :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
що да не е кмет, той го е ебал, не му е правил нещо, което други не са му правили
а номном се размечта
номном вади играчките, януари ще е дваж ахахахха
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...