- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Аз си помислих че модератора полу-идиот е решил да превърне форума в свърталище на вегани и да го направи един по-чист и био форум като трие обиди но сега става ясно че има някои вратички
ОФИЦИАЛНО полу-идиот и троло-идиот не са обиди и могат да се ползват свободно
мен лично ме устройва
ко искаш бе, така ми каза една грозна брадавичеста свиня
Последно редактирано от LoadRunner : 01-30-2017 на 18:59
добре, тортата е готова
на вкус се надявам да е ок, вложих доста любов и масло, на теория би трябвало да е вкусна
украсата е... леко детинска и не най-доброто ми изпълнение, но нямах време да я помисля
мисля, че ще се зарадва и ще я хареса и оцени
добър човек е
не трябваше да постъпвам така с него.
може, но утре, след като съм преспала и с трезва преценка и след като стегне :д
и на лс
Ewok be like
![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
искам да си напълня сърцето със открити и споделени чувства
което няма да стане, защото съм коза
обратно към реалността:
едит: избълвах стена от текст за работа
поправям се
пуснах си кафка, ама не ме грабва
ще сменя с лолита или един др педофилски
Последно редактирано от NomNomNom : 01-30-2017 на 20:16
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
С Антракса спорим - тъмна мацка (тъмна коса, кожа и очи) или светла (руса коса, сини/сиви очи и бяла кожа)?
квак
Е, никой не може да се съревновава по въображение с човек, който ту е жена, ту е мъж...![]()
Например това дете (trigger warning: papugai да не гледа).
![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
дори не знам откъде да започна![]()
самият спорт е beyond retarded
тичай до единия край, замахни изпъшквайки, тичай до другия край, замахни изпъшквайки, прееби топката, счупи ракетата. Тва общо взето беше играта на гришко миналата година. Опитвам се чат пат да дам шанс на тая гавра с човешката атлетичност и спортни умения, ама не става и не става. Жените в тоя "спорт" са на повече химия от руските щангистки, ебаси. Някой някога е набил пари и си мислим, че сме много SOPHISTICATED като я гледаме тая помия. 5 часа стоиш там да те пече слънце и да ги гледаш тия как се бършат на през 1 минута, отврат бате. Поне като гледаш американски футбол ти пускат реклами на всичките 50000 спирания на играта.
Готино е като успеят да хванат някоя мега скапана топка или да си я чукне между краката, някви такива базови тъпотии, които са ти забавни докато гледаш 1-2 пъти за 5 часа, останалото - пълен шит, пълен.
Гледай скокове във вода, или слалом. Дори тур де франс е по-интересен и се случва нещо по-яко, а пичовете карат колело по 7 часа.
а за гришо:
Имаме един хасковски чикиджия, който пробива в спорта (не му знам постиженията и 5 пари не давам). Нещото, с което се слави е, че ходи с не знам си коя. Тя го заебава - в лоша форма е. Преди да го заебе цялата ни нация от малоумни чикиджии се кефи, че "нашето момче" ходи с тая. Играта му постепенно малко се оправя, тръгва с няква друга мастия. Познат е не с играта си или с тва кво прави, а с това, че ходи с няква певица. Всичките чикиджии му се кефят, щот ходи с тая. Оттам излиза някъв buzz и други mainstream чикиджии се лепват. Заебава я нея и са е чист. Играта му се подобрява. Споменават, че е спечелил неш по новините и почва да набира менте почитатели като крейзи форест, просто защото го има в медиите. Оттам изведнъж някви кретени, които никога през живота си не са го гледали тва почват да се дъхат.
В крайна сметка имаме някво избиване на комплекс за национална малоценност в лицето на един чикиджия от хасково.
Отвратително е.
в същото време скиорчетата с медалчетата могат да ходят да се шибат, щото спорта им е по-малко популярен и не представлява интерес за mainstream пишкодухльовците
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer