Първоначално написано от dreamwalker Ти си коментирал 12-годишни, ахахахаха. ти си идиот, за поред път се повтарям тук има две непълнолетни и това е 12 годишни само в болната ти фантазия ще намериш
Първоначално написано от papugai ти си идиот, за поред път се повтарям тук има две непълнолетни и това е 12 годишни само в болната ти фантазия ще намериш Откъде знаеш, че не съм на 13?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Първоначално написано от dreamwalker Откъде знаеш, че не съм на 13? откъде знаеш, че аз не съм на 15
Първоначално написано от papugai откъде знаеш, че аз не съм на 15 Защото те познавам, а ти мен не.
Първоначално написано от dreamwalker Защото те познавам, а ти мен не. хохохохох познаваш някой, който е лежал
Първоначално написано от papugai хохохохох познаваш някой, който е лежал Да, помисли си откъде може да те познавам.
Първоначално написано от dreamwalker Да, помисли си откъде може да те познавам. hohohohoh точно в тоя сайт има поне десет човека, които ме познават по-добре от теб
Правила