- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
По темата:
Радвам се, че съм жив, колкото и странно да прозвучи на някои от вас!
И спам!
Корабът се точи на ивата! Забавно
!
Колкото и да ти е тъпо - ще свикнеш! Слагай си ги на к*ра (буквално и преносно
) и да не ти пука
!
Утре не е празник, ако не си разбрал!
Той май е бил Флюбен!
Ще се сетиш ти - аз това от кога ви го говоря?!
hello darkness my old friend
i come to talk to you again
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
всеки с вкуса си
тва е второ нещо, за което имаме различно предпочитание, лейди
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Колко да са всички? Само ти и Кораба до тука!
Архивите говорят, това отдавна се е случило:
http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11471069
![]()
живи и здрави
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
почнаха се сърцата, розите, плюшките и шоколада
поне шоколада не оскевернявайте, бе, баси...
тъжно. много тъжно.
поздравявам се с https://www.youtube.com/watch?v=4e4FQoCZ2Sk
'щото, да.
Да не сънува бурна нощ с някоя/и от участничките?
Аз пък днес сънувах сън с познати напоследък мотиви. Ходихме с някакви хора покрай релсите до пътя, по който миналата година често ходех на работа.Даже бях и с гадженце. Изведнъж покрай нас на газ започнаха да минават два влака. Странното беше, че се движеха успоредно и по двете линии. Използващата се и занемарената вече. В един момент видях как влака откъм нас слезе със задното си колело от релсите тръгвайки да дерайлира и с опасност да бутне и другия. Развиках се хората да бягат. Хванах гаджето и я издърпах надалеч, а влаковете почти достигаха гарата. Оказа се, че съм се объркал. Колелото на влака не беше слязло, а между релсите просто някой беше подхвърлил някакво жълто черно колело. После с една съученичка(друга, не тази, която ми помогна за работата и сънувам често в дадени периоди) бях на старата ми работа. Не вън, а вътре. Беше необичайно тя да е там, правеха се и някакви странни експерименти с някакви хора, появяваха се и някакви непознати, но...в съня усещането беше сякаш съм на старата си работа. Отново познат елемент. Оставаха буквално часове до момента, в който трябваше да ни кажат, че сме освободени и даже времето сякаш с ден, два се бе проточило.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!