Първоначално написано от Dwyd96 Не бе тоя е млад. И е студент! Той Лъчко е млък на ръст. Може да се представя за студент. Пък и не е много стар, на 27-28 е. Между другото, гея от ТУ и той Лъчо се казва. Случаенос?
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Той Лъчко е млък на ръст. Може да се представя за студент. Пък и не е много стар, на 27-28 е. Между другото, гея от ТУ и той Лъчо се казва. Случаенос? Тия сигурно са някво братсво гейове Kaто влезеш в братството си сменяш името... А ти от къде знаеш, че тоя е гей? И твоя приятел гей ли е?
"Абсурд - това е грях без Бог" Сартр.
Първоначално написано от Dwyd96 Тия сигурно са някво братсво гейове Kaто влезеш в братството си сменяш името... А ти от къде знаеш, че тоя е гей? И твоя приятел гей ли е? Може. Орден на мъжеложниците. Колегата така казва. Иначе колегата не би трябвало да е гей. Има си мръсница, даже я познавам.
Първоначално написано от inewton Може. Орден на мъжеложниците. Колегата така казва. Иначе колегата не би трябвало да е гей. Има си мръсница, даже я познавам. Аз ако знам че някой е гей, не бих го мъкнал по партита...
Първоначално написано от Dwyd96 Аз ако знам че някой е гей, не бих го мъкнал по партита... Ама те са приятели от деца. А оня може и да не е гей, не знам. Ама със сигурност е асексуален. Иначе по негово свидетелство "паламарката му е 25 см."
Първоначално написано от inewton Ама те са приятели от деца. А оня може и да не е гей, не знам. Ама със сигурност е асексуален. Иначе по негово свидетелство "паламарката му е 25 см." Е къде си видял асексуален гей
Първоначално написано от Dwyd96 Е къде си видял асексуален гей Ми тоя е асексуален гей. Гей е, ама не практикува.
Правила