Първоначално написано от inewton Аз търся попадия. Имаш ли някоя свястна в клиниката? Под свястна имам предвид нимфоманка, ама да е и поне малко хубава. хммм
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Първоначално написано от divergent хммм Да не отговаряш на критериите?
"Абсурд - това е грях без Бог" Сартр.
Първоначално написано от Dwyd96 Да не отговаряш на критериите? Така си мисля. Ама принципно това друг трябва да го определи.
Първоначално написано от divergent Така си мисля. Ама принципно това друг трябва да го определи. Аз ли? Отговаряш... Нютоне намерих ти попадия, дължиш ми 2000$!
Първоначално написано от Dwyd96 Аз ли? Отговаряш... Нютоне намерих ти попадия, дължиш ми 2000$! Ъ,нещо не забравяте ли ?
There is no dark side of the moon really. Matter of fact it's all dark..
Първоначално написано от Dwyd96 Нютоне намерих ти попадия, дължиш ми 2000$! Ще те запозная с педалчето от ТУ. Булка за булка.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Първоначално написано от inewton Ще те запозная с педалчето от ТУ. Булка за булка. Ей за това дивергента се отказа... Щото си скръндза!
Първоначално написано от Dwyd96 Ей за това дивергента се отказа... Щото си скръндза! Как скръндза, пъпеш. Аз човек ти давам, това е много повече от пари.
Първоначално написано от divergent хммм Ти кандидатка ли си?
Първоначално написано от inewton Ти кандидатка ли си? Че и питаш.
Първоначално написано от deitona22 Че и питаш. Това какво трябва да означава?
Първоначално написано от inewton Ти кандидатка ли си? Това, че отговарям на критериите, не означава, че кандидатствам. Само се хваля.
Първоначално написано от divergent Това, че отговарям на критериите, не означава, че кандидатствам. Само се хваля. Да не мислиш, че дядо поп ще ти се моли. Ти губиш.
Правила