- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Когато Коселчо получи вдъхновение и почне да пише рандъм шит...
Осъзнах, че ми липсват мигове, а не хора. Хубаво е да го разбереш. Например, не ми липсват нощните обиколки на града с колата, защото бяха с него. Липсват ми самите обиколки. Не си спомням с носталгия за излетите заради компанията, а заради природата. Също и ароматът на кафето рано сутрин. И лъчите на слънцето галят лицето ти, докато отпиваш от спасителната горчива течност. Липсват ми слънцето и напитката, не събеседникът. И разбираш, че е глупаво да си мислиш, че няма как да правиш вече всички тези неща, защото въпросните хора, с които си споделял тези мигове, вече не присъстват в живота ти. Това са просто ограничения, които сам поставяш вътре в ума си. Защото пътят, поляната, кафето и слънцето продължават да си бъдат там, където са били и преди. И очакват да ги посетиш отново, сам или с нови хора. Трябва да разрушиш оковите и да продължиш. И да създаваш нови спомени на старите обичани места. Не заслужаваш да се лишаваш от определени удоволствия, само защото хората, които са ти ги показали, вече не са с теб. Вместо да ги ругаеш, им кажи едно „благодаря“ за това, че са споделили с теб хубавото изживяване, и отиди да го изживееш пак!
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Еми, жалко за гришо. Заслужена победа на гофен. Адски бърз. Все някъде победната серия на димитров трябваше да спре. И то каква серия само. Чакаме го на мастърсите при големите.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Някой чувал ли е за тази глупост, която стана популярна наскоро - Син Кит?
Vici mea fata vivendo
Точно ми попадна статия някаква във фейсбук. Това сериозно ли е?!
квак
понеже обичам да влизам тук след вечерни излизания
отивам на meetup постнат в singles of ams'dam
пристигам в бара - 4 жени, + мен 5 и един мъж. (далеч от мой тип). Направо саднах. Оказа се и, че ивента е не само за singles - и в други групи беше постван (+не съм свикнала да има повече от 1 жена наоколо).
Появи се втори мъж и още една жена.
В един момент жените започнаха да говорят как мъжете ги обджектифайват и как това, че носиш къса пола не е за да те гледат мъжете, а за себе са
Аз само казах на мъжа- учител, че ученичките му с къси поли целят точно да привлекат и неговото внимание, и на съучениците и му казах, че нз дали се оплаква или се хвали
ениуей, някакви полемики води с другите мацки, с другия пич заключихме, че разоворът е на твърде високо ниво
накрая другия намери начин да дойде да ме пита директно имам ли си приятел и ко праим
заведох две от мацките на бар после, едната търси мъжа на живота си, и е възмутена как хората не я слушат понякога докато говори, или не й отговарят веднага на съобщенията - нямали сериозни намерения
другата - гадже от 4г но не иска да живеят заедно, иска собствен живот (много ми заприлича на - искам да правя глупости, обаче не ми стиска )
истината е, че мъжете бяха тотал щета и исках да пофлиртувам с виетнамката
а и най-доброто - поканиха ме на брънч само за жени в неделя, и попитах каква е идеята - да общуваш с други жени - защо бога ми
хайлатс на вечерта
- бармана, когото закачах дали идват камили в бара
- македонеца даскал, който стисна ръцете на останалите мацки и се видяхме "тайно" пред заведението да разменим контакт
- в щатите имали бюфети за закуска с блъди мери и си правиш блъди мери със салам и сирене, припадам
Последно редактирано от NomNomNom : 02-18-2017 на 00:15
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ок, мислех си, че съм имала интересна вечер, докато майка ми не ми каза, че са излезли с приятелка на фенси ресторат, изпили 2 бутилки вино и й паднали зъбите (предния мост)
тва бие повечето ми излизания по епикнес
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тва е... да спиш до обяд и да станеш с главоболие...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
"навеки драма"![]()
Последно редактирано от YoungBloodZ : 02-18-2017 на 13:45
Седя си в дядо, полу-заспала и гушнала радиатора, ръчкам музика, имам нет, батерията ми е включена да ме зарежда и на всичкото отгоре си муам бонбони. И света е хубав. И нямам никва идея дали и как ще мога да си тръгна от тук, щото обичам да вися на радиатора. Доволна съм, че ще си ходи чак понеделник, тъпо е единствено, ча няма да си видя най-добрата аверка тия дни и надали ще си идва скоро в наше село.Ама има и по-зле от това - не съм си виждала момчето ндп от лятото и ще е хубаво да мога да го видя скоро.
Имам планове за лятото, ще стане МЕГА яко всичко планувано, а ако не - ще опитаме да го направим мега яко и пак ще съм доволна. :д Сега една седмица ще я изкарам само в сън и мързел + едни други глупости, за които също искам да се случват вече... Искам да си ползвам придобивката, не само да си я снимам... Въобще, чувствам се перфектно. И все пак пък си искам стария телефон, тая бракма е бавна, забиваща и противна.
квак
Отново съм в кожата си. Хубаво е.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Толкова ми стана приятно, че се сети за мен, страхотен комплимент. Обаче вече обявих плановете си, за да се измъкна от едното мероприятие и сега няма как изведнъж уж да отпаднат... Кофти. Ама като знам, че ние ще си изкараме в пъти по-хубаво, не съжалявам. Само дано да ни се получат нещата, така прекрасно си представям всичко. Ама да не се разнежи, че ме притеснява с това поведение.
Иначе днес беше пълноценен ден. Тази постановка наистина беше адски въздействаща, бях на ръба да ревна. Уж само двама души, на пръв поглед постно, а толкова смислено и завладяващо. По традиция разборът на представлението беше на нашето си място. Не мога да приема, че ще работи само до края на месеца. Толкова спомени с толкова прекрасни хора имам там, не е честно да го затварят. Защо така се случва с всички хубави места...
I'm too weird to live, but much too rare to die.
деба тоя тукидид
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
как тиндер срещата ми ме отряза вчера - предлагам втора бира - не, трябва да се прибирам, утре да стана да взема децата ( срещаме се в 8 и към 9 и нещо това)
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...