- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Хей-хей, идвам и тук да оспамя, 'щото се радвам като малко чаве ;3
http://i.imgur.com/bAr4BDF.jpg
http://i.imgur.com/77IU5ws.jpg
http://i.imgur.com/8AN3XKA.jpg
растем, но не стареем ;p
ок преместих се в стодентски грат явно
съквартирантката ми е мн готино момиче и си говорим много и си споделяме и се разбираме прекрасно
другото е... ами като в студентски общо взето
далеч от целите в живота ми е било,като вляза в дискотеката,веднага дж-я да започне да ме поздравява,че и да разберат всички,как на едикого си приятелката е там..
даже не сме заедно вече и пак няма оправия..
поне фитнеса ми влезе доста добре днес,явно трябва само сутрин да си ходя..
и идва сесия.. сълза
^ Защо реши да се местиш близо месец преди финала?
Прекарах страхотен ден. Отдавна не се бяхме виждали и ми беше много приятно да сме само двете цял следобед като в доброто старо време.
А от приятелчето ми от гимназията съм просто очарована. Днес дойде да ме забере от общежитието, само за да ме придружи до магазина, който е до тях. Когато напазарувах пак тръгна в моята посока. Попитах го накъде е тръгнал и той ми каза, че ще ме изпрати, понеже започвало да се стъмва. Даже сам ме гушна за довиждане, а принципно винаги аз му скачам. Не мога да разбера защо един ден се държи като пълно ако, а на следващия е толкова мил и сладък. Ама си го обичам.
Нямам търпение за утре вечер и следващите дни. Подготвила съм такива сладки изненади, че със сигурност дълго ще помни това посещение. Всъщност изобщо не заслужава да се раздавам толкова за него, но да доставям удоволствие на другите доставя още по-голямо удоволствие и на мен, та затова няма да се водя по неговото държание, а ще отвръщам с добрина, сладост и романтични приятелски постъпки.
Мама ми каза, че напоследък доста често ме хваща да разсъждавам изключително трезво и вече съм голям и зрял човек. Мама не знае, че когато видя дете с чанта на Уинкс в залата, го нападам и започвам да водя разговор за феи и колко съм харесвала Стела, или как обичам да си играя с братовчед ми и количките му. Мама живее в огромна заблуда за дъщеря си. Но е важно да е щастлива и да живее в утопичния свят, в който от детето ѝ ще стане човек, вместо в грозната реалност, където всички усилия през годините и постигнатото в един миг рухват и на мястото на възпитаното дете стои инфантилен пропадняк.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Получаваш гърч, обаче не искаш да ходиш на лекар, добре.
Само аз съм го видяла този гърч и понеже не зноех, че се нарича гърч и понеже тя е паднала преди това, го пишат замайване (общо взето в паниката си обясних само че е била неподвижна и скована и не е била в сэзнание, а тя пък казваше, че не е губила съзнание)
И след като говорих с фр и му казах всички детайли (че е била като ембрион свита и на кокал вкоченясана), той ми каза, че е гърч и я събудих да й кажа, и се разбрахме, че лекарката в бп не е разбрала, но и никой не пожела да чува де.
И съответно то и за бърза помощ имаши отпор, и тя неадекватна на пода не искаше, и баща ми ми се навика в началото, в крайна сметка с кръвно 50 на 85 и хранително "натравяне" + нещо дето се наричало гърч явно, на мен първата ми реакция беши че умира и за 2 минути си мислех, че тя умира и аз нямам нищо какво да направя освен да викам да се свести.
И се изпокарахме сега понеже не иска да ходи на лекар и днес и ми каза, че по-добре да беше умряла
Толкова искам да избягам някъде, а нямам къде и не мога и да си върша работата защото не съм на себе си
Последно редактирано от NomNomNom : 05-03-2017 на 07:51
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ок, ревах половин час и се съгласи да ходи на лекар, баси ако рева можеше да ми оправи и другште проблеми
Едит: и май наистина съм психарка, от два дни ми се причува как някой повръща и скачам да проверявам в паника, а се оказва че съседа кашля и че кучето се прозява
Последно редактирано от NomNomNom : 05-03-2017 на 08:29
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Евала, Номи. Мой роднина от упоритост и нежелаене да ръчка лекарите си докара хронична бъбречна недостатъчност.
Ти си правата в случая. Въобще не се впрягай. Дъртите са страшни магарета ...Толкова искам да избягам някъде, а нямам къде и не мога и да си върша работата защото не съм на себе си
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Номи, би ли описала как точно изглеждаше този "гърч", предшестващото състояние и тн. И какви изследвания са направени след това? ЕЕГ, ЯМР, нещо?
Напрегнато ми е. Програмата ми е много плътна, а ми се очертава изчезване от цивилизацията за празниците. На хората не им се занимава със студенти и гледат да издърпат изпитите максимално рано и лятото да им е свободно, което от една страна е окей и за нас, но от друга... още ходим на лекции, за Бога. Кога да уча? Тежка сесия ще бъде. Сефте.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Хм,в частните болници всички са много учтиви и помагат.
Два дена подред в жегата на фитнес и имах сила да си довърша всички серии,което доста ме учудва.
Още няколко дена и пак се започва.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Последно редактирано от lunacy : 05-03-2017 на 16:20
Аурис, тнх, наистина са големи животни старите, не, тотално
Ива, аз не знаех, че.е гърч, но го описах на приятел.вчера и той каза, че е (защото никой друг не го видя)
Състояние - някакво натравяне, буди се и тръгва към долния етаж да повръща, при което от безсилие пада на пода (удря главата, смърля коляно), чувам го и отивам при нея, не искам да обрисувам подробно, но като отидох но нея, беше в съзнание, и в един момент започна да се свива и се сви вкоченясало на ембрион г/д(чисто бяла) и застина така, и в опитите ми да я обърна по гръб и да я изпъна - не реагираше, ниподвижна, и не можех ръцете да й изпъна, и врата беше свила, затворени очи, и това не знам, минута или две (понеже нямам идея какво е и мислех, че е умряла ) и почнах да крещя , и в един момент се свести, започна да мърда, баща ми чу и дойде, и даже я изправи на крака да слязат долу и общо взето останалото като хранително отравяне протичаше ( сериозно обезводняване)
Днес отиде на лекар след реването ми и той й казал, че това, дето се е случило, е от обезводняването + ниското кръвно и било нормално
Пак казвам, не знам дали е гърч, но понеже в бърза помощ не можах да им го обясня а тя самата не знаеше какво е станало, го обясних на приятел на другия ден (родителите му са лекари, той не.е) и каза гърч. Не се е тресла, нещо се свиваше преди да се "вкамени" , и аз се страхувах, че не моге да диша така
Просто, може да е нещо тривиално, обаче майка ми да видя в такова състояние ме накара да си преосмисля живота, и ми се причуват как повръщат хора вчера и днес и скачав от стола да я търся.
Последно редактирано от NomNomNom : 05-03-2017 на 16:40
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Номи, желая бързо оздравяване! Дано не е нещо сериозно.
В сфмед е пълно с идиоти също. До човек си е. Заплащането в частни и държавни болници не е точно така, както се представя.
Днеска се усетих,че всеки път като ходя на лекар ,казвм "довиждане".
А това да го казваш на лекар/в болница некак си не звучи яко ;д
И там съм бил,за операция.
Поне в това отделение което бях,всичко беше окей.
За другото не знам.Не мога да коментирам.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Кое отделение, ако не е тайна? ХД
в болница не съм стъпвал от 15 години, щото съм железен, освен това ми беше писнало да се будя поне веднъж седмично в пирогов