.
Затворена тема
Страница 221 от 300 ПървиПърви ... 121171211217218219220221222223224225231271 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 501 до 5 525 от общо 7495
    throwback

Секс в Хаити, френски кибрити

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Окей,
    не съм свикнала да изразявам чувствата си вербално, невербално и всякак. Проведох много емоционален разговор и сега съм психически изпразнена. Сещате се. Буквално като свършване, само че след това се чувствате още по-гадно. Too much доброта, че не мога да я понеса. Сякаш съм повредена. Еми, ще го кажа. По-лесно е писмено. Така и не го изразих гласно. Нещастна съм. И никога не съм била щастлива. Никога. Никога не съм се чувствала свързана с близките ми. Обичам ги. Адски ги обичам. Тъжното е, че ги обичам, защото те ме обичат. Или, защото така ми е втълпено, че трябва да ги обичам. Но ги обичам. Без да имам привързаност. Сигурно няма смисъл в думите ми. Аз също не намирам. Никога не съм се чувствала на правилното място. Да, у дома го чувствам като у дома, но не принадлежа на това място. Никога не съм чувствала, че се занимавам с моето нещо. Да, на моменти имам някакви отблясъци, но така ли трябва да е? Ами онова за хората и призванието?
    Защо съм толкова дистанцирана от всичко заобикалящо ме? Мразя да казвам подобни неща, но не заслужавам всичко което имам. Едно от най-безсмислените, болни неща е да си благодарен и щастлив, защото има много нещастни, които не са имали твоя късмет. Да си градиш щастието върху нещастието. Каква основа само. Имам невероятно мили, любящи родители, които ми осигуриха, осигуряват и ще осигуряват всичко, от което се нуждая (тук щастието ми би трябвало да произтича от това колко деца не са имали моя късмет). Здрава съм и нямам физически дефекти (тук пък трябва да благодаря на провидението, защото има много болни деца). И защо все пак имам усещането, че си губя времето? Че пилея усилия за нищо? Че това не е моят живот? Или поне не този, в който ще съм щастлива. А как да съм щастлива? Дори не знам какво търся.
    И те така те.
    До голяма степен мога да ти кажа: Добре дошла в моя свят...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    До голяма степен мога да ти кажа: Добре дошла в моя свят...
    и ти ли мразиш вашите без причина?
    аз поне имам хиляди причини
    а вие сте си чисто луди или споделяте половинчато
    затова и само половината от хората ви симпатизират

Banned Фен
    Напоследък се чувствам леко депресирана и не знам каква е причината. Отказах се от уроците по цигулка. Твърде много време ми отнемат. Проведох тягостен разговор с преподавателката. Все пак го прие по-спокойно, отколкото очаквах, но сега се чувствам гузна. Дори влезе в кошмара ми миналата вечер, бррр.
    Освен това новите ми съседи са доста особени хора със съмнителни гости. Непрекъснатият им шум започва да ми досажда, но пък ми подариха едно от новородените си котенца и вече си имам малко коте.

кофти се чувствам както винаги...

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    кофти се чувствам както винаги...
    От арабски произход ли си?

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    аз поне имам хиляди причини
    а вие сте си чисто луди или споделяте половинчато
    затова и само половината от хората ви симпатизират
    Къде съм написал че ги мразя? А Ива къде е написала? Просто както каза и тя не се чувствам на мястото си и че живея своя живот, а сякаш времето минава покрай мен. Ако живеех за мига може би понякога може и да съм щастлив поне за по-дълго време. Може да се каже че съм здрав, а и родителите ми не са някакви пропаднали типове. Може да завиждам за живота на други хора, но определено и много хора вероятно биха ми завиждали за моя. Като цяло аз никога не съм бил опиран така до стената, поне на този етап, че от избора ми да зависи живота ми. Поне до този етап...Но както се казва на разни места I'm fine I'm just not happy...

Едит: Напоследък поне сънищата ми понякога малко от малко компенсират реалността ми. Не че това е голямо утешение де.
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-08-2017 на 19:34
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ива не мрази родителите си
    просто не ги обича, сякаш на улицата ги е намерила

'обичаш" ги без видима причина просто защото трябвало
    ами не, не трябва, ако не обичаш някой просто не го обичаш и толкова
    не можете да се провокирате един друг до такава степен че да се заобичате, в такъв случай не бива да се казва 'обичам някого" ако не е така, не е нужно да се казва изобщо или да се споменава това

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    това, че не обичаш някого не значи, че го мразиш
    втф, рънъре

//не казвам, че Ива не ги обича
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    //не казвам, че Ива не ги обича
    то няма нужда ти да го казваш, тя Ива вече го направи

не можете да се провокирате един друг до такава степен че да се заобичате, в такъв случай не бива да се казва 'обичам някого" ако не е така, не е нужно да се казва изобщо или да се споменава това
    Личи че не си го усещал. Само ще кажа нещо насочващо и толкова. Едно е да обичаш някого, защото и той те обича, защото те е създал, защото е дал много за теб, а съвсем друго е да изпълняваш мечти и желания живеейки живота на някой друг въпреки,че тялом си там, а духом въобще не ти се занимава с подобни глупости или не постоянно.Но нямаш друг избор и/или ще бъдеш низвергнат като неблагодарник, мързеливец и т.ц. епитети.Да имаш нужда от едно, а живота нагло да ти тика друго в лицето, което и то като цяло не е толкова лошо или пък е в твоите възприя и да ти казва: На ти бе неблагодарник грозен такъв. Какво повече желаеш? Други и това нямат.

На ти бе неблагодарник грозен такъв. Какво повече желаеш? Други и това нямат.
    ясно, родителите ти са виновни, че си толкова увреден

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    ясно, родителите ти са виновни, че си толкова увреден
    Да, както и твоите за това,че си падаш по малки тийнки въпреки "зрялата" си възраст. А да и че си промит комуняга.

Цитирай Първоначално написано от Chrysothemis Виж мнението
    От арабски произход ли си?
    Българо-арабски

Да, както и твоите за това,че си падаш по малки тийнки въпреки "зрялата" си възраст.
    хехехехе, то по твоята логика всеки мъж на планетата е имал като моите родители

Banned Фен
    Какво значи да мразиш нещо, което не можеш да промениш ? Можеш ли да промениш небето ако синия цвят не ти е любим ? Разбира се, че не.. Можеш само да приемеш фактите и да продължиш напред.. Същото е в този случай...

Не мога да мразя дадена група хора, защото фактите са непроменими, поне по време на моето съществуване, след хиляда, десет хиляди години, вече незнам... Човешкия мозък не е оптимизиран да мисли чак толкова напред, макар и интелектуално стимулиращо.. Ако не мога да променя нещо е нелогично да го мразя... Омразата също е инструмент, ефективен дори, когато има шанс нещо да бъде променено, но небето ще е синьо, независимо колко му викаш, а слънцето жълто, независимо колко студени погледи му хвърляш..

Човешката природа не е гъвкаво нещо и част от фактите, който всички отхвърлят, за да се самозалъгват са неуспорими като луната в повечето случай.. Има феномени, има мутации, но принципно мнозинството функционира толкова... Предвидимо. Не мога да променя човешката природа, само природата изложена на уникални условия след хиляди години е способна на това, но... Мога да променя нещо. Мога да помогна на малкото склонни да изслушат, как да видят себе си и другите в друга светлина, една не толкова чаровна и не толкова оптимистична, но надеждата е звездата в далечината и истината дава възможност на човек да осмисли своето съществуване, без да го боли за неща, който вече знае, че не е можел да промени, че не може, да разбере, че доста неща не са толкова мистични, колкото изглеждат, а просто мнозинството ги държи такива, защото го е страх да се погледне в огледалото и да види вълка маскиран като овца в себе си.. Всички са добри, всички са идеалисти, докато не пожелаят да имат каквото има другия и няма кой да ги съди в тъмната алея

Супер фен
    Всички са добри, всички са идеалисти, докато не пожелаят да имат каквото има другия и няма кой да ги съди в тъмната алея
    Всеки човек в живота ми, който бих нарекъл достоен, е такъв от уважение към самия себе си, и като продължение на това - към обществото, приятелите, семейството, половинката, закона, че даже и животните и околната среда.

Тийнейджърско мислене е това, и не те обиждам - и аз бих казал нещо такова преди някоя и друга година.

Аз си стоя на червения светофар в 12 през нощта на пуста улица, и чакам да светне зелено. Не 'щото ме е страх, или съм залупеняк, а защото просто ми е противна идеята да пресека (не че не съм го правил, де). Един вид ми е обидно.

На друг ги разправяй тия за фалшивите идеалисти и колко били лоши всички.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Всеки човек в живота ми, който бих нарекъл достоен, е такъв от уважение към самия себе си, и като продължение на това - към обществото, приятелите, семейството, половинката, закона, че даже и животните и околната среда.

Тийнейджърско мислене е това, и не те обиждам - и аз бих казал нещо такова преди някоя и друга година.

Аз си стоя на червения светофар в 12 през нощта на пуста улица, и чакам да светне зелено. Не 'щото ме е страх, или съм залупеняк, а защото просто ми е противна идеята да пресека (не че не съм го правил, де). Един вид ми е обидно.

На друг ги разправяй тия за фалшивите идеалисти и колко били лоши всички.
    Тук говорим за повечето хора Дори аз го намирам за глупаво да бъда добър ако това ще ми коства живота, защото другите искат моето и биха се възползвали от факта, че имам ценностна система.. Сега си представи свят, където хората не са яли от седмици, няма закон, няма контролен орган и според теб, след колко липси биха махнали овчата маска ? Добротата е тук, защото има някаква стабилност, колкото и крехка да е всъщност.. Когато изчезне обаче звяра в нас реве особено силно ако си жаден примерно Ако си дехидратиран а другия има бутилка вода, би ли се придържал към ценностите си и умрял заради тях или по скоро и прибягнал към други неморални неща ? Глупаво е да задавам този въпрос при положение, че си и сит и напит и няма как да ми отговориш честно, без да си изпитал тези нужди и колко силна воля е нужна да не направиш другия на кайма..
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-08-2017 на 21:37

Айде и рибата ли трябва да спирам ся?!?
    Официално вече всяка храна от моретата и океаните към днешна дата не е БИО.
    Замърсяването с пластмаса на океаните и моратата вече било толкова силно че всяко същество я ядяло и имало частици пластмаса по или в него.
    А както знаете или ако не знаете пластмасата удря най-много мъжете понеже има съставки имитиращи женски хормон.
    Аз от скоро минах на стъкло откъм водоприемането. Вече не държа вода в пластмасови бутилки и съответно ходя да си пълня с колата, не пия и бутилирана. Ама едва ли някой ще ме послуша ако му кажа да направи същото.

А този над мене е точно фикуса и скоро пак ще бъде прокуден от суверена.
    Последно редактирано от LoadRunner : 05-08-2017 на 21:42

Мега фен Аватара на Lilanda
    Айде и рибата ли трябва да спирам ся?!?
    Официално вече всяка храна от моретата и океаните към днешна дата не е БИО.
    Замърсяването с пластмаса на океаните и моратата вече било толкова силно че всяко същество я ядяло и имало частици пластмаса по или в него.
    А както знаете или ако не знаете пластмасата удря най-много мъжете понеже има съставки имитиращи женски хормон.
    Аз от скоро минах на стъкло откъм водоприемането. Вече не държа вода в пластмасови бутилки и съответно ходя да си пълня с колата, не пия и бутилирана. Ама едва ли някой ще ме послуша ако му кажа да направи същото.

А този над мене е точно фикуса и скоро пак ще бъде прокуден от суверена.
    Банкя продават бутилирана вода в стъклени бутилки.

Мега фен Аватара на tori
    Мога ли да си татуирам това мнение?
    квак

Мега фен Аватара на Rakshy
    абе някой да знае място в София, откъдето да си купя вратовръзка за около 20 кинта или по-малко, щот не ми се дават 50 лева за вратовръзка в момента
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Банкя продават бутилирана вода в стъклени бутилки.
    взех си на горна баня 500мл да си нося насам натам
    иначе в нас съм със стомни от по 10 литра
    иначе си пълня от изворна чешма с певецарки и после я складирам в стъклениците за седмица 2

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Мога ли да си татуирам това мнение?
    може, на котето, ако го забравя някой ден да има къде да си го припомня

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    абе някой да знае място в София, откъдето да си купя вратовръзка за около 20 кинта или по-малко, щот не ми се дават 50 лева за вратовръзка в момента
    епа в андрюс май са по около 20 лева по последен спомен, ама мисля че на промоции бях влизал и може да са били намалени
    виж им в сайта за някой магазин около теб и мини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си